Αλλαξαν οι στιχοι του volare!!! Smolarek, oh oh, cant(ar)e, oh oh oh oh. Nel blu dipinto di blu, felice di stare lassu
Χαχαχαχα!Τώρα το έμαθα!
Έτσι να έχει ενδιαφέρον το ντέρμπι.
Εσυ τα ξερεις ολα ρε κρισπ.
Εγω γιατι να μιλησω.
Θελω να παμε ισοβαθμοι στο οακα με τον γαβρο θα ναι πιο γλυκια η γευση του πρωταθληματος ετσι.
Στο μπασκετ κατι καναμε σημερα,για να δουμε μπας και ανεβει η ομαδα λιγο.
οντως στο basket κατι καναμε…ας ελπισουμε οτι ηταν η αρχη και θα συνεχισει ετσι…
τωρα στο “ποδοσφαιρο” η πιο σωστα αυτο που βλεπουμε-μπαλα (γιατι το ματς με την καβαλα δεν ειχε σχεση με ποδοασφαιρο) αν εξαιρεσουμε τα πρωτα 20λεπτα με το ζορι και τα 2 goal της καβαλας οπου η αμυνα εγινε σουροτηρι…ολο το υπολοιπο ηταν γιομες-απλα τραγικες…
ο κατσουρανης οπως αναφερθηκε και πιο πριν απλα σερνεται…
ο λετο στα τελευταια παιχνιδια μαρεσε πολυ αλλα δεν ξερω για ποιο λογο βγαινει συνεχεια αλλαγη…
οταν ειδα καραγκουνη αριστερα απλα νομιζα οτι εκανα λαθος…
μπαλα στα ποδια του σισε δεν εφτασε ποτε (η πιο σωστα στο κεφαλι)…
τα πραγματα ειναι ασχημα και αν δεν κατσει καλο αποτελεσμα με roma βασικο πιστευω θα ειναι ακομα χειροτερα…
με +9 και θα φτασουμε να παιζουμε το πρωταθλημα στο οακα με οσφπ…
οδευουμε προς αυτοκτωνια…
αν χαθει αυτο το πρωταθλημα ποιο θα παρουμε??
αιωνια loosers θα μας λενε και θα εχουν και δικιο…
Έτσι ρε δατς, φτιάξε με!
Θύμισε μου -πέρα από την ανατροπή στη μπάλα- πως θα πάω και μόνος στο Παρίσι! :vibrate:
Χαχαχα… Πες το ψέματα… έτσι πιά δεν θα μιλάνε…
παντως ειναι και μια ευκαιρια να παρει ο παναθηναικος το ντερμπι οντας κοντα στην βαθμολογια και να βγει περισοτερο ηρωας…
Αυτο δεν το βλεπω να γινεται. Δεν θελω να προκαλεσω, αλλα αν φτασει το πρωταθλημα να κρινεται στο ντερμπι, ο Ολυμπιακος θα νικησει παλι οπως ολες τις φορες που τα παντα κρινονται σε ενα παιχνιδι και ειναι με την πλατη στον τοιχο… Η ιστορια αυτο λεει.
ουτε εγω λεω πως ετσι θα γινει…
απλα θα ειναι η ευκαιρια του…
αμα κρινεται το πρωταθλημα στο οακα μην τολμησετε και το γεμισετε παλι:p
Έχω γράψει 100 φορές ότι χωρίς την απόκτηση αμυντικού ρίσκαραν το πρωτάθλημα. Πάλι μέσα είμαι.
Σαν παναθηναϊκός είμαι ευχαριστημένος με την ήττα, γιατί χάλασε το σενάριο να μην κριθεί στο ντέρμπυ. Κοινώς, τέρμα οι δικαιολογίες.
Αν έχουν άντερα και @@, κερδίζουν στην τούμπα και το γάβρο και το παίρνουν.
Αν δεν τα έχουν, σπίτια τους με πρώτο τον τσάτσο και νταβά Καραβούτη.
Σκουρα τα πραματα…
Το πρωταθλημα μπορεί και να κριθεί την επόμενη αγωνιστική, εκτός αν καταφέρει ο Βαζελος να κερδίσει τον Μπαοκ (πως μπορεί να γίνει αυτό δεν έχω ιδέα) και ταυτόχρονα να χάσει ο γαυρος απο τον Εργοτέλη (αυτό και αν δεν γίνεται με τίποτα, δεν υπάρχει πια και ο Ογκουνσώτος να κάνει καμια ζημια).
Θα πρέπει να έχουμε μια διαφορά ασφαλείσς 7 βαθμών τουλάχιστον πριν απο το ντέρμπυ αλλιώς και του χρόνου με υγεία.
Στο θέμα Λετο - Πέφτουλα προφανως θα την πληρώσει ο Αργεντινός, Πανάθα είμαστε. Εδω στην κόντρα Γκαλη - Πολίτη την πλήρωσε ο Γκάλης…
E μήπως το παρακάνουμε λίγο με την απαισιοδοξία? Αν ο βάζελος παίξει όπως μπορεί να παίξει το παίρνει το ματσάκι. Βασικά αν παίξει όπως έπαιξε με τον Άρη πάνω, πάλι το παίρνει.
Βασικά πάλι τα ίδια λέμε, ας ελπίσουμε ότι το ματς με τη Καβάλα ήταν μια κακή παρένθεση και ότι η ομάδα θα επιστρέψει σε πειστικές για τίτλο εμφανίσεις.
Όσο για το Γαύρο, ας τους να χαίρονται και η γκέλα θα έρθει εκεί που δεν το περιμένουν (όπως έγινε τόσες φορές φέτος).
η υψηλη πτηση του πρασινου κογιοτ για πρωταθλημα!
“Εκτός αποστολής της Ρόμα για το ματς της Πέμπτης (18/2) κόντρα στον Παναθηναϊκό έμεινε ο Φραντσέσκο Τότι, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί”
ειναι σιγουρο?? εγκυρο?
Ναι το διάβασα. Μακάρι να τα δώσουν όλα στο παιχνίδι με τη Ρόμα, τόσο λαό θα έχει και να μην έχουν το μυαλό τους στο Παοκ. Μια νίκη θα μας φτιάξει τη ψυχολογία για τα καλά!
Μακάρι, μακάρι!
Δώστε τα όλα με τη Ρόμα και την Κυριακή να είστε πτώμα.
(έκανα και ρίμα)
Καλύτερα πτώμα παρά αδιαφορία όπως με Καβάλα…και στη τελική ροστερ έχουμε, ας μην παίξει μια φορά ο Κατσουρανάκος (αν κουραστεί το παιδί), ας μπει κάνενας Μπιερσμιρ αντί Καντέ στην άμυνα, κανένας Ρουκάβινα 'η Κλειτον μπροστά…κ.ο.κ. Το θέμα είναι να τα δώσουμε όλα για να καταλάβουν οι παίκτες ότι όλα είναι στα χέρια τους (γιατί είναι) και μην αρχίσουν τις “επιλογές”…δεν μας βγαίνουν αυτές.
μαλλον ουτε ο Μεξες θα παιξει…
αν κανουμε ενα καλο παιχνιδι (οχι απαραιτητα νικη) θα μας φτιαξει κ την ψυχολογια για το πρωταθλημα… κ αυτα που λενε για κουραση δεν τα πιστευω, 2-3 αγωνες σερι θα παιξουν κ οχι 15 οπως στην αγγλια…
δεν ειμαστε κ ολυμπιακος που μετα τα σερι ματς σε πρωταθλημα κ τσ. λ. θα εχει 3-4 τραυματισμους…