axaxaxaxaxa
αρχισανε παλι τη κλαψα για προηγουμενες δεκαετιες…ΕΠΙΚ
axaxaxaxaxa
αρχισανε παλι τη κλαψα για προηγουμενες δεκαετιες…ΕΠΙΚ
εε αφου θες να δεις γαμησι ( το μεγαλυτερο ολων των εποχων)… κοιτα εδω…
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX ΦΤΑΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΧΑΧΑΧΑ 1930 ΕΧΩΣΕ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ :lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
μπραβο εισαι φοβερος!:lol:#-o
ποσταρεις για αγωνα 80 χρονια πριν για να μας την μπεις:-s
δε θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ τωρα:(
Tι μου θύμησες τώρα…:lol::lol::lol:#-o
αχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα ΕΠΙΚ ΕΠΙΚ
:bow2: :bow2: :bow2: :bow2:
Δόκτωραγαπούλη εξελίσσεσαι σε μεγάλη λατρεία!
κ το χιτ της εποχης
http://www.youtube.com/watch?v=ezopZDJ8Q8w&feature=related
:lol::lol::lol:
εχουμε ξεφυγει τελειως ρεεεεεεεε!!!
εμενα παντως μου αρεσουν τα πιο προσφατα γαμισια,οποτε παρε για να θυμηθεις
Οχι παιδια οχι.Δε θα μου ξεχνατε τη Ριζουπολη στα λινκς.Πρωτα βαζουμε τη μεγαλυτερη ΠΟΥΤΣΑ ολων των εποχων και μετα της επιλογης σας.Παντως το τοπικ ειναι ακρως διασκεδαστικο…
σε λιγο… ακομα βλεπω το βιντεο με τα πετσινα πεναλτυ…
ρε τελειωμο δεν εχει!!!
Έλεος ρε παιδιά… Χάσαμε ένα παιχνίδι που θα πρεπε να έχουμε τουλάχιστον την ισοπαλία αλλά μη γινόμαστε και γραφικοί… Ο παππούς μου μόλις είχε αρχίσει να περπατάει όταν εγινε αυτό το παιχνίδι…
Στο ημίχρονο οι φωνές που ακούγονταν στη μετάδοση ήταν άραγε για τον Κανελλάκη ή για κάναν άλλον που μετέδιδε για το ράδιο? Πάντως και αυτός γραφικός έγινε στο τέλος όταν είπε για νίκη του ΠΑΟΚ με εκπληκτική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο…#-o
:roll:
:lol: Πλακα πλακα, οσο χαλια και να ειναι η ομαδα στο ποδοσφαιρο και να εχουμε χασει απο ακυρες ομαδες, τον παναθηναικο μια φορα τον εχουμε γλεντησει σε οτι αθλημα υπαρχει φετος. Το εντιτ του Κρις ειναι εγκυρο οσο ποτε
ρε παιδια ο καρουλιας που εξαφανιστηκε?
καταραμενε παναθηναικε…
χασαμε το στοιχημα με τα χιναρια…
περιμενω εδω και 5 μερες…
μηπως να παιζει μονο ευρωπη…?
Δεν λέω αυτό ρε. Λέω ότι έτσι πάει το πρωτάθλημα σχεδον απ’την αρχή του, μια γκέλα έιχε ο Παο στο πρώτο γύρο σε μη ντερμπι, μια την έκανε στο 2ο γύρο με Καβάλα, πέρα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα τελευταία ντερμπι η απόδοση της ομάδας με κάνει αισιόδοξο για την συνέχεια.
Προσπερνώντας τις γραφικότητες και των μεν και των δε …
Σήμερα (για σας χθες) μπορώ να πω εκ του ασφαλούς ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο (Παναθηναϊκός είμαι) - στο πρώτο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με ελάχιστα καλύτερο τον ΠΑΟΚ.
Ο Τζόρβας θύμισε Γκαλίνοβιτς στο γκολ του χασάπη του Γκαρσία. Έλεος δηλαδή είναι να τραβάς τα μαλλιά σου που’χεις δοκάρι, χάνεις ευκαιρίες όπως αυτές του Νίνη προς το τέλος (εκεί ένα σέντερ φορ να’ταν με κάποια Χ εμπειρία όπως ο Σισέ θα το’χε τελειώσει, ο Νίνης εν μερει δικαιολογείται που το’χασε) και χάνεις στο τέλος.
Το αποτέλεσμα δεν νομίζω ότι δείχνει πραγματικά τι έγινε μέσα στο παιχνίδι.
Ο Σιμάο εξαιρετικός, δεν είδα πουθενά σχεδόν τον Ίβιτς να παίρνει μπάλες και να τις αξιοποιεί.
Είμαστε πρώτοι, με 2 βαθμούς μεν, αλλά πρώτοι, οπότε ό,τι και να λένε οι δεύτεροι, όσο και να χαίρονται τα παόκια για το σημερινό (έλεος, κάνετε λες και περάσατε πρώτοι ας πούμε) το τι παίζει στο πρωτάθλημα εξαρτάται αποκλειστικά απ’τα δικά μας αποτελέσματα.
Άντε να δούμε, τουλάχιστον φέτος έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
Α και ο ΠΑΟΚ αξίζει συγχαρητηρίων, αν μη τι άλλο, που έχει ανεβεί αισθητά φέτος και το κυνηγάει μέχρι τώρα. Πάντως, το κοουτσάρισμα του Σάντος, σε φάση “μετά το γκολ καθίστε πίσω και αμυνθείτε”, είναι για κλάματα. Ειδικά όταν παίζεις μες στην Τούμπα.
Αυτά, έπεται συνέχεια.
υ.γ. Ο Γκαρσία φάρδος ανελέητο στο γκολ για να λέμε τα σύκα σύκα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήθελε να το κάνει αυτό … χαχα
Εκει θελει τα εξης:
Retain Possesion
Pass to feet
Take a breather
Exploit the middle
ριχνεις δηλαδη το τεμπο για να μην φας απαντηση οπως τελικα εγινε
για κανα 5λεπτο-10λεπτο αυτα και μετα ενα 2λεπτο Overload με push up higher
απο κει και περα αν μπει το δευτερο ολα καλα, αλλιως counter το συστημα και drop deeper γιατι παναθηναικος ειναι αυτος(αλλωστε το 4-2-3-1 deep που παιζει ο σαντος ειναι ιδανικο για διαφορα ενος γκολ)
Δεν διαφωνώ να ρίχνεις το τέμπο μετά το δικό σου γκολ, αλλά απ’το 65 περίπου και μετά πέτυχα σε κάτι φάσεις τον ΠΑΟΚ να πάει να βγάλει επίθεση και να την κόβει γιατί δεν είχε αρκετά άτομα πάνω απ’τη μεσαία γραμμή του γηπέδου. Πανικός σου λέω :lol: