Παναθηναϊκός

Ωχου, τι έχετε πάθει όλοι οι γαύροι και θέλετε να μας πείσετε ότι κανείς δεν παίζει μπάλα? Μια φόρα να είστε εσείς απο κάτω, και θέλετε να τους βγάλετε όλους σκάρτους…ο Παοκ δεν παίζει καλύτερα από πέρσι? Ο Παναθηναικός δεν παίζει καλύτερα από πέρσι? Με οποιον γαυρο μιλάω “ε δεν έχετε ομαδάρα και εσείς…” Ε εντάξυ ο γαυρος ήταν ομαδάρα όταν έπερνε τα πρωταθλήματα? Άλλο ομάδα για πρωτάθλημα, άλλο ομαδάρα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει σταθερά και προσηλωμένα σε ένα μοτίβο που εμένα έτσι κι αλλιώς δε μου κάνει.
Ο βάζελος και πέρσι έκανε μερικά καλά παιχνίδια, φέτος έχει και 2-3 καλύτερους παίκτες είναι όντως βελτιωμένος αλλά και πάλι από ανάπτυξη λίγα πράγματα.

Αν έβλεπες μπάλα την τετραετία 2000-2003, θα θυμάσαι εύκολα ότι ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ (και 1-2 ακόμα ομάδες που ξεπετάγονταν κάθε σεζόν) παίζανε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Ακόμα και ο Ηρακλής του 2005/06 με Κωφίδη έπαιζε καλύτερη μπάλα από οποιαδήποτε φετινή ομάδα.

Παιδια συντονιστειτε σημερα στις 21:45 στο MEGA εχει τσοντα!

Ε τουλάχιστον ρε αδερφέ πρωταγωνιστούμε στην τσόντα δεν καθόμαστε στον καναπέ μας.

Βασικα πρωταγωνιστειτε καθουμενοι στον καναπε.

:lol::lol:

καλοοοο…

και πανω που θα ελεγα σταματηστε να μαλωνετε…
συνεχειστε…
απλα με εξυπνο τροπο…
να βγαινει και κατι…:slight_smile:

:-s Κάτσε τώρα με μπέρδεψες , τι θες να πεις? :stuck_out_tongue:

crimson_idol θα έλεγα και άλλα αν δεν θυμόμουν πως τις άλλες φορές που παίξαμε Ευρώπη με γαλλικές ομάδες και ήμασταν χώμα φάγαμε πολλά μες την έδρα μας κιόλας :stuck_out_tongue:

Λοιπόν για πείτε τώρα φίλοι πράσινοι τι θα κάνετε με Μπάρτσα?

Εβαλα ολη τη μαεστρια μου για να ικανοποιησω τον crimson_Idol, αμα σου εξηγησω τι εννοω δεν θα ειναι εξυπνο πια!:stuck_out_tongue:

Α τη μπαρτσα αμα παιξουμε καλα,πιστευω πως μπορουμε να νικησουμε.Αμα γινει το προηγουμενο χαος τοτε χαιρετα μου τον πλατανο!

Και να εξηγήσεις χαζό παραμένει.

Στο φάιναλ φορ του πόλο θα κάτσετε να χάσετε από τον Πανιώνιο ή θα σας βρούμε στον τελικό για ένα ακόμα φετινό μανίκι?

Και ρόμα και μπάρτσα (ειδικά να περάσουμε τη διαφορά του πρώτου αγώνα) πολύ δύσκολα ματς. Αν τα καταφέρουμε και στα 2 θα έιναι τεράστια επιτυχία…

χωρις πλακα αν στα δυο ματς δεν ξεφυγει το σκορ μονο να κερδισει εχει ο ολυμπιακος…

αυτη η χρονια δεν ειναι για συγκρισεις…
βλεπεις τι τραβαει ολη τη χρονια ο ολυμπαικος και δεν μου παει να πω “α θα φατε τοσα…”
και…??

σε λιγο θα παιξω και εγω βασικος στον ολυμπιακο…
μονο αν ειναι σε καποια καλη κατασταση ο αλλος εχει νοημα η καζουρα…
αμα η ομαδα του αλλου ειναι σε περιεργη(τουλαχιστον) κατασταση δεν εχει και πολυ φαση…

Έιναι που είσαι βάζελος και καλόψυχος. :smiley: Μου συμβαίνει και μένα που και που αλλά προσπαθώ να μην του δίνω σημασία. :stuck_out_tongue: Εμείς όταν τρώγαμε τις πεντάρες απο Μπαρτσα, Ουντινέζε (νομίζω) και λοιπά το 2005 στο CL με χάλια ομάδα (μπισκαν κτλ) δεν μας κράζανε όλοι? Οχι ρε, να φάει 7 ο γαύρος, να σέρνεται από το 60’ και μετά με την ομάδα που έχει, να ξεφτυλιστούν ακόμα μια φορά! Arrggghhh!!! Να φωνάζουν ρυθμικά “Βαλβερδεεε” στο γήπεδο, να φύγει ο Παντο (ς καιρου)-Βιτς, να τα βάλουν οι οργανωμένοι με τον Κόκκαλη, κοινώς να γίνουν μπορντελο ξανά…

Αυτά. 8)

elmarad ουτε στον πολεμο των αστρων…:lol::lol:

επισης δεν ειμαι παναθηναικος αν αυτο γραφεις…:?
την λαρισα υποστηρίζω …
σε αλλη περιπτωση ισως και να ελεγα αν εχανε ο ολυμπιακος με μεγαλο σκορ…
αλλα τωρα ειναι ακυρο…
αν ειχε ολη την ομαδα…
αμα βλεπεις ας πουμε αγωνα με 3 αριστερα μπακ και 0 αμυντικα χαφ τι να πεις…??
γιατι εχασες…??

A οκ. λολ

σιγα δεν τρεχει κατι…:slight_smile:

αυτο το [SIZE=“3”]Χωρίς Τότι και στη ρεβάνς[/SIZE] το εχουμε περασει στο ντουκου…??

ειναι μια απωλεια δεν μπορεις να πεις…

Μπαρτσα 5,Βερντερ 4,Ουντινεζε 3.:slight_smile:

Αστα να πάνε…η χειρότερη χρονιά μας ever στην Ευρώπη…:lol: (θυμάσαι το τρίτο γκολ που φάγαμε με τη μπαρτσα? #-o) και είχαμε φέρει 0-0 με τη μπαρτσα στο Οακα (αλλο κουλό) και δηλώναν οι παίκτες της πως ο Παναθηναικός είναι δυνατή ομάδα με καλή άμυνα :lol:…μετά το καμπ νου μαλλον θα αλλάξανε γνώμη…4 απο τη Βερντερ. Ποιον είχαμε πάγκο τότε?

Μαλεζανι χαχαχαα!!! Ελεος…

#-o… λετο, σαλπιγγιδης κ ενας απο καρα κατσουρανη εξω εν’οψη πανιωνιου???
δε μας τα λεει καλα ο νιοπλιας… αλλο φρεσκαρισματακι κ αλλο να βγαζει εξω τον κορμο της ομαδας κ παιχτες με εμπειρια σε τετοια ματς…

με 3ο CB (αλα τεν κατε) το βυντρα κ δεξια το μαρινο μας βλεπω… κ νινη, χριστοδουλοπουλο βασικους…

Εγω εχω φοβηθει πολυ το αυριανο παιχνιδι. Και αν κανει αλλαγες οπως λεει ευχομαι να μας βγουν σε καλο…