Παναθηναϊκός

Λοιπόν οι Παναθηναϊκοί αξίζει να στεναχωριέστε μέχρι το σημείο του ότι αποκλείεστε (έτσι όπως φαίνεται) απο μία ομάδα της πλάκας (σε σύγκριση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες έτσι).

Ήταν μια χρυσή ευκαιρία να προχωρήσετε στο ουεφα, μαλλον χανεται.

Αλλά μην αποπροσανατολίζεστε. Στοχος σας (η διοίκησή σας τον έβαλε όχι εγώ) είναι το πρωτάθλημα και αυτο μόνο. Για αυτο ζείτε.

Οι αλλαγές ήταν απαραίτητες αλλά όπως αναμενόταν δεν βγήκαν. Γκαλίνοβιτς τόσα χρόνια τον έχετε, αυτή η γάγγραινα η άμυνά σας τόσα χρόνια δεν μπορείτε να την αλλαξετε ε κατάντησε αστείο. Στα χρονικά του ποδοσφαίρου δεν έχω δει δλδ ιστορικό σωματείο να αυτουποτιμάται τόσο.

αυτο που λες συμβαινει μονο σε ομαδες που εχουν ισαξιους παιθχτες. ο σουπερ μαριο δεν ειναι ισαξιος του τζορβα, αλλα θα επαιζε σιγουρα πολυ καλυτερα αν ειχε κανα ματς στα ποδια του μια στο τοσο. θυμισου το ιδιο επαθε η ρομα με το ντονι που ειχε να παιξει απο το καλοκαιρι και μπηκε ως αλλαγη. 3 εφαγε…
τεσπα νομιζω ολοι βρηκαμε το αδυνατο σας σημειο… ποσο καιρο θα μεινει ο τζορβας εξω ειπαμε??? 8)

Ελά , όλοι ξέρουμε ότι άμα ήταν κάτω από τα δοκάρια ο Τζόρβας θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Το πρώτο γκολ που δεχόμαστε είναι για προσχολικό τερματοφύλακα, το δεύτερο για δημοτικού…και όλα αυτά μέχρι το 15 λεπτό του πρώτου ημιχρόνου! #-o Ε όχι ρε μάγκα, θα τον βρίζω και μάλιστα “εν χορώ”! Πόσα ματς να σου γυρίσει η επίθεση! Παο - Γαλατα 1-3, Παο - Στανταρ 1-3! Βρείτε το κοινο χαρακτηριστικό στα ματς! #-o
Πάντως δεν αποκλέιω τίποτα για τη ρεβανς αν και είναι δύσκολο το πράγμα με αυτό το σκορ. Στα δύσκολα τα καταφέρνουμε καλύτερα (και με Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια).

πραγματικος διαλογος στα αποδυτηρια πριν το ματς…

Βαζεχα: ρε νιοπλια,ποιον θα βαλουμε τερμα το γκαλινοβιτς ή την πετσετα???
Νιοπλιας: το γκαλινοβιτς ρε, την πετσετα ποιος θα την πλυνει μετα???

Να πω κάτι απλό για να τελειώνουμε γιατί γαύροι 0 βάζελοι το χέζετε το θέμα…βάτη ήταν η κλήρωση του Ολυμπιακού σε champions league όσον αφορά τον 2ο γκρουπ δυναμικότητας και όχι το 4ο…Η Στανταρ απο 4ο γκρουπ ήταν απο τις ισχυρότερες ομάδες αν σκεφτούμε ότι υπήρχε Ζυρίχη, Ουνιρέα, Ντέμπρετσεν και ούτω καθεξής…Σε επίπεδο όμως 2ου γκρουπ η Άλκμααρ ήταν μέγιστη κωλοφαρδια και γιατί στο γκρουπ αυτό κυκλοφορούν ομάδες τύπου Ίντερ αλλά και γιατί η Άλκμααρ αντιμετώπισε διοικητικά και οικονομικά προβλήματα μέσα στην χρονιά…

Επίσης ο Ολυμπιακός σε διπλα παιχνίδια με Στανταρ (πχ σε περίπτωση ισοβαθμίας αποκλειόταν 2-1 εντος, 2-0 εκτός)

μια χαρά ομάδα είναι η Στανταρ με τις 4-5 εξαιρετικές μονάδες και καλούς ρολίστες…Μια χαρά ομάδα για να κοντράρει και τους δύο μεγάλους με πολύ καλά αποτελέσματα…

όποτε νομίζω τα περι καφενείου τώρα ή τότε και υπερομάδας τώρα ή τότε είναι κάπως άτοπα…

Μου αρέσει που έχετε φάει όλοι τον Γκαλίνοβιτς (που όντως τα έκανε μαντάρα) αλλα για τον Δάρλα που και στα 2 πρωτα γκολ έχει χάσει πανηγυρικά τον παίκτη που μαρκάρει δεν ακούω και πολλά.

Ο Σπυρόπουλος γιατί δεν έπαιξε?

εδω τους φταιει ο γκαλινοβιτς και για το 3ο :lol:

δηλαδη τι να πει και η στανταρ με τον κλοουν το μπολατ…αν κανατε ολο το ματς σεντρες στη μικρη περιοχη 5-3 θα τελειωνε

Θες να αποδειξεις κατι με αυτο? Αν ναι, τι? :-k

no idea δεν ειχε ρεπορταζ σήμερα πριν τον αγώνα.

Ρε Τάηλερ γαμώ, σταμάτα πια νάσαι η φωνή της λογικής!
Στη επόμενη τιτανομαχία (αν γίνει ποτέ) δε θα σου δίνω ούτε μία πάσα!

Αν έβαλε τον Δαρλα στην θέση του Σπυρόπουλου για να ξεκουράσει τον δευτερο, τότε αυτή η κίνηση είναι “πάμε για πρωτάθλημα, γράφτε το Ουέφα”. Τον Δάρλα τον βάζεις σε παιχνίδι κυπέλου με ομάδα Β’ εθνικής και εκέι με το ζόρι…Ο Τζόρβας τι είπαμε ότι είχε? Γαστρεντερίτιδα? Δεν μας τα λένε καλά οι απο πάνω…:-k

Κατ αρχάς δεν είμαι Παναθηναικός…ούτε ολυμπιακός…όυτε άεκ…όυτε τίποτα…αυτό ίσως σε βοηθήσει περισσότερο να καταλάβεις…

λέω ότι οι ολυμπιακοί προβάλλονται σαν να απέκλεισαν άνετα την Σταντάρ και την διέλυσαν και δεν ξέρω και εγώ τι ενώ στα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν απο κάτω…

οι βάζελοι την παρουσίαζαν καφενείο επειδή πέρασε ο οσφπ και περιμεναν ομάδα τοπικού και τον ήπιαν…

κ τώρα ψάχνουμε αν η Στανταρ είναι η Μπάρτσα ή η Δόξα Κρανούλας ανάλογα με το πως μας συμφέρει…εγώ παρέθεσα στοιχεία τι ομάδα είναι, τι αποτελέσματα είχε κτλ…

βγάλε τα συμπεράσματα σου…

Χαχα! το πρόβλημα μου είναι ότι δεν υποστηρίζω ομάδα και αυτές οι λογικές μου βγαίνουν αυτόματα!όπως και σε σας το πείραγμα και το καφριλικι (με την καλή έννοια)…

Λιγα λογια για την δοξα…

Οκ, απλα τωρα καταλαβα γιατι το ανεφερες. Παρολαυτα, κανενας Ολυμπιακος δεν ισχυριστικε οτι απεκλεισε ανετα η διελυσε την Στανταρ οπως λες. Anyway στα υπολοιπα δικιο εχεις. :wink:

true…

Ο Γκαλινοβιτς θα παιξει και με την Τριπολη; Ψηθηκα

κριμα κ για 60000 κοσμο που γεμισε το οακα πορολο που δεν ειχε μεσα μαζικης μεταφορας…

γιατι να βαλει το δαρλα? δεν δικαιολογειται με τιποτα, εξ’αλλου δεν ειχε κ σερι αγωνες αφου με τον πανιωνιο δεν επαιξε… 3 σουτ εντος εστιας ειχαν ρε πουστη, 3 φαγαμε… ααα ρε super(man) mario…δεν τα εχω δει στην τηλεοραση, αυριο θα εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα ολο το γηπεδο τον γιουχαρε…

ο γιοβανοβιτς εκανε για το γαυρο τελικα, συνεχεια κατι ελεγε στην κερκιδα κ στις τουμπες πρωτος,θα εβγαζε τη σχολη διογο με αριστα… συνολικα πρεπει να εκατσε κανενα δεκαλεπτο κατω… δεν μπορουσε σε μια φαση να του κοψει τα ποδια ο σιμαο κ να ξαναπαιξει μπαλα του χρονου?? η κ καθολου…:evil::evil::evil:

Mα ναι.Μονο οι παιχτες του Ολυμπιακου βουτανε.

Κανει για τον Ολυμπιακο ο Γιοβανοβιτσ.Καλος παιχτης ειναι.
Αλλα τον πηρε η Λιβερπουλ και καλα εκανε.
Παντως τηρησε την υποσχεση του.Ειπε θα σας βαλει γκολ
και το εκανε. :har: