Παναθηναϊκός

Με τρία δοκάρια και πόσες χαμένες ευκαιρίες εξ’επαφής είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Κάναμε ότι μπορούσαμε να δώσουμε το ματς στον πεθαμένο Ολυμπιακό. Πραγματική υπερπροσπάθεια, όχι αστεία! 8O

Υ.Γ. Ότι @@ριες γράφετε για τον Δαλούκα βάλτε τις εκεί που ξέρετε! Από τα πιο καθαρά διαιτητικά ντερμπι των τελευταίων χρόνων…

#-o

καλα ρε…
χασατε?
απο αυτον τον ολυμπιακο?
βρειτε ψιλο κτηριο…

τωρα και καλα πιστευετε οτι χασαμε επειδη εισασταν καλυτεροι και οχι κωλοφαρδοι ε? καλα εχουμε να ακουσουμε μαλακιες μεσα στη βδομαδα:)

Τώρα να σας κάνω καζούρα ή όχι? Είναι νόμιμο? δλδ θέλω αλλά ρε γμτ σκέφτομαι τα εξής…
Ο πάο έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα, έχει σκάσει λεφτά για μεταγραφές, ο Ολυμπιακός είναι στα χειρότερα του τα τελευταία 15 χρόνια, έχουμε σκάουτερ για προπονητή και βετεράνους για χαφ και τελικά το μόνο που γίνεται είναι να μένει άφωνο το ΟΑΚΑ στις ευκαιρίες Μήτρογλου, Λούα και Όσκαρ( μα ο όσκαρ ρε παιδιά…)

Ποιος τους γαμει καθε βραδυ και τους εχει ανοιξει η κωλοτρυπιδα και δεν μπαινει η πορνη μεσα???

οι ευκαιρίες σας είναι ΜΕΤΑ το γκολ που το παιχνιδι ήταν ροντέο.

νταξ, πανυγηρίστε σήμερα και αύριο προετοιμασία για play off…

Μια χαρα κερδισαμε. Και ποιος σου ειπε οτι μονο οταν το αξιζει μια ομαδα παιρνει τη νικη? Αν μαλακιστηκατε, δικο σας προβλημα.
Αν ησασταν καλυτεροι και παρ’ολα αυτα χασατε σκεψου τι μπαγλαμαδες εχετε για ομαδα. Με το ζορι παιρνετε πρωταθλημα με τον χειροτερο Ολυμπιακο των τελευταιων χρονων. Δεν ειπε κανεις οτι ειμασταν καλυτεροι. Αλλα μια φορα, μεσα-εξω, σας καναμε σωβρακο. Ναι με αυτη τη χαλια ομαδα.

Παντως οχι εσεις. Μαλλον το αντιθετο γινεται :lol::stuck_out_tongue:

Θέλω δηλώσεις Λέτο που θα έπαιρνε μόνος του το ματς και Σισέ που μας χρώσταγε δυο τρία γκολάκια.

Ρε c cynic δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα ικανότητας. Το βάζεις το παστέλι και τελειώνει το παραμύθι. είναι θέμα τύχης ότι ο Νιόπλιας φοβήθηκε το κέντρο του Ολυμπιακού? Που ήταν ο Νίνης? Σύστημα ανάπτυξης οι γιόμες του Κατσουράνη??( άσχετα που βγήκαν 2 φάσεις με Σάλπι -η μία το δοκάρι).

Aκριβώς…ο γαύρος έκανε 2 ευκαιρίες (με τη μια γκολ) από τη στιγμή που είχαμε καταφέρει και χάσαμε τα μαλλιοκεφαλά μας. Όμως δεν κλαίγομαι. Μαγκιά του του γαυρου που πήρε το ματς. Όσο για μας, όταν σε τρία ντερμπι (αεκ, παοκ και ολυμπιακό) έχεις παίξει καλύτερα και έχεις χάσει ΤΙΣ ευκαιρίες, κάτι φταίει…:-k

Αυτό ακριβώς λέω :wink: Επίσης οι ευκαιρίες μας για να σας διασύρουμε ,μετά το πρώτο γκολ βέβαια ,ήταν πολλές. Λούα λούα που τον έκοψε ο Τζόρβας, δοκάρα Μήτρογλου και αμπαλιά Όσκαρ που παραλίγο να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν είναι και λίγες και σίγουρα δεν ήταν ατυχία :stuck_out_tongue:

Πως γίνεται ρε παιδί μου να είναι ΠΑΝΤΑ καλύτερος ο ΠΑΟ, αλλά ΠΑΝΤΑ να χάνει. :roll:
Αντί να σκεφτείτε πως με νεκρή ομάδα σας πήραμε και τα δύο ματσάκια.
Δεν πειράζει, ίσως του χρόνου, που θα είστε ξανά στη φυσική σας θέση… τη 2η… :

βασικα αυτο που ειπε ο κρις π.και καραγκουνη φυσικα που μας εκανε και μαγκιες το τρολ.λουζερς μια ζωη…

Cozy βρήκε και σένα νόημα η ζωή σου γι αυτή τη βδομάδα ή επειδή είσαι editor/mod δεν περιλαμβάνεσαι σε αυτούς που εννοεί ο Outshined?

Ρε φίλε τώρα ας μιλήσουμε αντικειμενικά! Το ξέρεις και το ξέρω ότι πριν κάνεις τις ευκαιρίες σου το σκορ άνετα θα μπορούσε να είναι 2-0 για τη πλάκα βάση ευκαιριών. Όταν μέχρι το 70 έχεις χάσει τα άχαστα, ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι θα το φας το γκολάκι…οπερ και εγεννετο. Και φυσικά είναι ατυχία να έχεις 3 δοκάρια και σορειδων χαμένες ευκαιρίες εξ’επαφης. Αλλά και η τύχη είναι μες στο ποδόσφαιρο!

κρισπ, κάνετε ακριβώς τον ίδιο αριθμό posts, στα αθλητικά ειδικά…:slight_smile:

Εγώ νομίζω πως ο Νιόπλιας το φοβήθηκε το ματς και γιαυτο χάσατε

αν δεν κάνεις λάθη, δεν θα χάσεις.
αλλά συνολικά σε αυτό που είδα σήμερα ήμασταν καλύτεροι.
μόνο που σήμερα 2-3 φάσεις που κανονικά πρέπει να βάλεις γκολ τις έχασες.

Με ισοπέδωσες, δεν έχω λόγια, πάω σε ψυχαναλυτή να δω γιατί είναι τόσο άδεια από νοήματα η ζωή μου.