[SIZE=“6”]ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑ [/SIZE]
συγχαρητηρια για τον τιτλο,ωστοσο θα περιμενα να μοχθησετε περισσοτερο για να τον κερδισετε…τωρα θα μου πεις,οι αντιπαλοι πολυ που κοψαν τον κολο τους για να κερδισουν:lol:
Αυτοι παιζουν σκυλιασμενα μονο οταν ο αντιπαλος ειναι ασπρομαυρος και παιζουν στην φωλιτσα τους, εγω το περιμενα
σούπα καλοκαιριάτικα, δε λέει. έπρεπε να πάω νωρίτερα στην καφετέρια να χαζέψω καμμια ώρα παραπάνω αυτή τη θεϊκή κωλάρα της σερβιτόρας.
Αχαχαχα!! :lol:
Πάντως κάνει μπαμ οτι χρειάζεται αμυντικό και χαφ.Δλδ για Ευρώπη λέω.Εδώ είναι οκ αν επαναπαυεστε με γκρικ τσαμπιον, γιατί ο γαύρος θέλει 6-7 καλές μεταγραφές, που δεν το βλέπω.
χαχαχαχαχα ΘΕΟΣ Σιμάο :lol:
σημερα παο - μπαρτσελονα
τρομερες αλλαγες πασων μεσα στην αμυνα
και ο αρης θυμισε ιντερ με τη τρομερη αμυνα του
αλλα σταθηκε ατυχος με το σουτ του ινιεστα(λετο)
Εντάξει, καλό το κυπελλάκι, αλλά το ματς ήταν μεγαλύτερη βαρεμάρα ακόμη και από το να ακούς …dream theater
Ποιο ‘‘κυπελλακι’’ και σεις ρε κακομοιρηδες…! :lol:
Νταξει κοροιδευουμε τα αρειανα (που επεφταν το βραδυ πυροτεχνηματα στην πολη ), αλλα μην γινεστε και εσεις γελοιοι και ξεχνατε γρηγορα.
Οταν μεχρι προτεινος ειχες να παρεις οποιοδηποτε τροπαιο 6 χρονια, και μονο μια χρονια ειχες να θυμασαι σε 13 ολοκληρα χρονια, το να βγαινεις και να λες ‘‘νταξει καλο το κυπελλακι’’ , ε ειναι τραγικο.
Οσο για τους Dream Theater συμφωνω απολυτα.
Tωρα περα απο την πλακα…
Αυτα τα γραφετε σοβαρα ή απλα για να ποσταρετε κατι;;;
Παντως μπραβο στο βαζελι …αν και λιγο χειροτεροι απο μας, εχουν παιχτες που μπορουν να παρουν ενα ματς, εμεις οχι και το πληρωνουμε.
Ω, Σκοτεινέ Ουρανέ! Ηρέμησε τέκνον μου! Το σχόλιο μου δεν εμπεριέχει κανενός είδους μομφή δια τον ιερό και άγιο και θρυλικό θεσμό του ελληνικού …κυπελλακίου!
Απλώς ήτο μία κίνησις αβρότητος προς τους φίλους σκουλικαίους. Αν έγραφα δηλ. ΩΡΑΙΑ Η ΚΥΠΕΛΑΡΑ, όπως μπορείς να καταλάβεις θα ήτο σαν να τους έμπηγα μάχαιραν στην ήδη ανοιχτή αιμοραγούσα πληγή, αντιλαμβάνεσαι …
:lol::lol::lol: 3 λολ και λίγα είναι. κοροιδεύομαστε ε;; δηλ. περιμένεις να χεστώ από τη χαρά μου αν πάρουμε ένα κυπελλάκι ή και πρωτάθλημα σου λέω εγώ, ακόμη κι αν έχω 200 χρόνια να πάρω;; θα χεστώ από την χαρά μου αν δω την ομάδα μου να παίζει μπαλάρα, αν φέρει κάνα ουέφα ξέρω γω. Εγώ με τέτοια μπάλα, νταμπλ ή όχι το ίδιο μου κάνει
Έχασα 2 ώρες από την ζωή μου, βλέποντας την χθεσινή μάπα, μην χάσω άλλες τόσες να την σχολιάζω κιόλας…
Χαίρομαι που συμφωνείς για τους …κοιμάμαι και ονειρεύομαι
Prove me wrong
To αν ηθελε ο ΑΡΗΣ το κυπελλο, ασε να το ξερω καλυτερα.
Οσο για το αλλο περι σκυλιασματος για τα ασπρομαυρα, νταξ εχω προσπαθησει αρκετες φορες, αλλα δεν εχω πεισει παοκι οτι δεν ειναι το κεντρο του κοσμου.
Εγω σου λεω τι δειχνει η ομαδα σου οταν παιζει, δεν λεω οτι ειμαστε το κεντρο του κοσμου.
Και εσυ ειδικα μη μιλας για κεντρα του κοσμου που μου γραφεις τον Αρη με κεφαλαια λες και ειναι αρχικα και οχι κυριο ονομα
αφιερωμενη σε ολους τουσ φιλους μου εδω μεσα…
μαζι με την αγορινα(τυφλα στο μεθυσι) ξημερωματα κυριακης στα επινικια στο ακρωτηρι…
και του χρονου παιδες…
Καλα, συ ενταξει, αλλα ο Σεβαστιανος πως σκατα βρεθηκε κει?
Κατα τ’αλλα ειλικρινα πιστευω πως θα ηταν καλο να επαιρνε το κυπελλο ο Αρης αλλα μιας και ειμαστε Τριφυλλοφοροι δεν στεναχωρηθηκαμε! Στην τελικη πολλα ψυχικα εχουμε κανει τα τελευταια χρονια με ομαδες που δεν παιρνουν συχνα τιτλους…
RESPECT παντως για τον κοσμο!
Χιτσίκερ τρελό αλάνι! Είμαι σίγουρος πως του συνέστησες με περίσσια σοβαρότητα να ακούει High on Fire πριν από κάθε ματς, και να σου απάντησε ότι θα τσεκάρει αργότερα γιατί τώρα εντρυφεί σει Clutch.8)
μπα white stripes του ειπα να ακουει συνεχεια… να φανταστεις εγω του τα τραγουδουσα…
για την ιστορια ο cisse μας προεκυψε τρελος queen fan αφου τον ειχανε βαλει να παιζει μουσικη και επαιξε δυο κομματια τους …
E ακρωτηρι, άκρως μεταλ κλαμπ!!
heatseeker το γυρίσαμε φίλε; :lol:
A.To ανοίξαν όλο ή ακόμα;Γιατί απο μήνα κλασικά,τσαμπε ολε!