οχι, αμφιβαλλω οτι μπορει να αναπληρωσει το κενο του ζιλμπερτο…
What the fuck is going on around here??
:-k
που κολλαει ο ζιλμπερτο?
σεντερ μπακ ειναι ο νασουτι
και γιατι κενο του ζιλμπερτο.?
με μπερδεψες
ωχ…#-oλαθος μου… μπερδευω το νασουτι με το ναφτι…
αντιο πατερα…
Το ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του Πατέρα του. Ένα καθαρό πρωτάθλημα παίχτηκε σε όλα τα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και αυτό χάρη του πατέρα. Θα σε θυμόμαστε για πάντα . ΑΘΑΝΑΤΟΣ :!:
κόλπο είναι
Θα ξαναβάλει υποψηφιότητα λογικά.
και που να αρχισει να πιανει η ομαδα την κατιουσα
ο Αντωνιάδης ειναι καρκίνος για την ομαδα αυτος πρεπει να φύγει!!!
μου έγινε και προσωρινά πρόεδρος!!
ΟΥΣΤ απο 'δω…
o Αντωνιάδης ειναι η πιο αχωνευτη φατσα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
πραγματικα…
Μετά το νταμπλ αρχίζουν και την κάνουν ένας ένας, μετά τον Πατέρα και ο Παυλοθανάσης. Ε ρε γλέντια. Και μετά λέμε για τα δικά μας χάλια.
Τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Δεν υπάρχει πια Παυλοθανάσης. Υπάρχει Θανάσης και Παυλοδημητράκης
Περιμένετε ρε παλικάρια! 2 μέρες τώρα ακούω ότι μπορεί να κάνει εικονική παραίτηση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, κάτι που απ’ότι λένε πρωτοείπε ο ίδιος ο πρόεδρος. Νομίζω πως είναι μέσα στα πλαίσια αυτά η ανακοίνωση.
έτσι
Θέλετε να μου εξηγήσετε γιατί ακριβώς σας χαλάει τόσο πολύ ο Αντωνιάδης; Εντάξει, δεν τραβάω και κανένα μεγάλο ζόρι (παρά την προσφορά του στην ομάδα ως παίκτη), αλλά “καρκίνος” και “πιο αχώνευτη φάτσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο”;
Μήπως τον έχετε μπερδέψει με τον Αντωνίου;
:lol::lol:
εγω οχι παντως,δεν τον μπερδεψα…
εγω δεν τον παω απο τοτε που ηταν προεδρος στον πσαπ(αν αυτη ειναι η ονομασια)
πραγματικα μερικες φορες που εβγαινε και μιλουσε σαν ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστων,καταφερνε παντα να εχει ενα υφος εγω ειμαι και κανενας αλλος…
και η παναθα πανω απο ολα…
δεν ξερω πως αλλα μου εχει μεινει η αντιπαθεια στο πρόσωπο του…(και δεν εχω και πολλες)
*και για την παραιτηση πατερα…σκατα παραιτηση εκανε…παλι προεδρος θα ειναι
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!
ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
ΜΗΝ ΨΑΡΩΣΕΤΕ!!!
Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΜΑΡΙΤΣ ΣΑΡΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ!!!
ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!!
ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ!!
ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ http://forum.greenwebfans.com/index.php
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!
Ο Τζίγγερ φταίει πάλι!! :lol2: :lol2: :lol2:
ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ!