το παιχνιδι το δειχνει?
και αν ναι τι ωρα??
skai
ο πολεμος των 9:45
τι καλος συμφορουμιτης…
thanks man…
καθε χρονο τα ιδια, δεν καταλαβαινουν τα παιδια… καθε χρονο βγαζουν γλωσσα κ χορταινουν σφαλιαρα… οι περισσοτεροι την εχουν μυριστει τη δουλεια κ ερχονται φρεσκοκουρεμενοι στο οακα, ο κλειζα δεν ξερει ακομα κ κανει μαλακιουλες… ετσι εκανε κ περσι ο τσιλντρες αλλα φετος κοτα, θα μαθει κ ο κλειζα, θεμα χρονου ειναι…
απο φωτση κ τσαρτσαρη δεν περιμενα πολλα στους φετινους τελικους αλλα φαινεται οτι μια χαρα τα καταφερνουν…ψυχαρα ο μπατιστ, με τετοιο παθος πρεπει να παιζουν ολοι. ο σπανουλης δε μου αρεσε,κανει μεγαλη κοιλια τελευταια… η καταντια του γαυρου φανηκε στο τελος του ματς οπου το ειχαμε παρατησει , τους αφηναμε τριποντα αλλα που…
παμε τωρα στο εξοχικο για το 2-0 κ την τεταρτη εχουμε φιεστα…
μπραβο για την νικη…
αλλα την μειωνει που ηταν στον παγκο του ολυμπαικου αυτος ο τραγικος…(ενας ειναι ο τραγικος…)
αντε καλο 3-0
μαλλον θα ειναι (δυστυχως) κ η τελευταια του χρονια στον παγκο του γαυρου…
dr.love κατσε να το παρουμε και μετα πες οτι θες…
χειροτεροι δεν γινεται να ειναι στα επομενα - δηλαδη και να θελουν δεν γινεται…
αλλα σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολα ματς…
Δικό μας είναι είτε με 3-0 είτε με 3-2 είτε με οποιδήποτε άλλο σκορ σε νίκες…
Βρε καλώς τα παιδιά.
Κάθε χρόνο σίγουρα σε ένα ματσάκι μια 20άρα μίνιμουμ (ενίοτε και 27, και 30) για να βάζουμε μυαλό. Άντε μπράβο.
Καλό μπάσκετ χτες, αλλά αυτά τα rebound είναι τεράστιο πρόβλημα.
Πήραμε διαφορά έχοντας τον Νικολας σε κακή επιθετικη μέρα και αυτό δείχνει πολλά.
Δεν περίμενα τόσο κακό τον Ολυμπιακό, αλλά περίμενα να του βγει κούραση στους τελικούς. Όσο τραβιόταν στο final-4, ο ΠΑΟ έκανε αποθεραπεία και μίνι προετοιμασία κάτι που λογικά πρέπει να τον κάνει να φαίνεται πιο φρέσκος.
Πρώτο Φαπ λοιπόν χτες. Πολύ καλός ο Μπατίστ, το κλειδί όμως ήταν ο Τσάρτσα.
Χτες φάνηκε πόσο κακό έκανε το παρίσι στον ολυμπιακό, αφού είχε πάει με αέρα και έχασε τα πασχάλια. Δύο ομάδες είναι οι τοπ της ευρώπης, ο Παο και η Μπάρτσα, και ο οσφπ μπορεί να τις κερδίσει μόνο συγκυριακά.
Κατά τ’ άλλα τα χουμε πει και ξαναπεί, ο Μπαναώτης είναι προπονητής για μικρομεσαία ελληνική ομάδα.
Εμείς πρέπει να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε και κρύφτηκαν από το χθεσινό ματς και να πάμε χαλαρότατοι στο φάληρο να τους κάνουμε τη ζημιά.
Aλητεια
Ντροπη και Αισχος
Αλλη μια σφαγη απο τη μαφια του Βασιλακοπουλου εναντια στα παιδια του πειραια και την ομαδα του λαου (ή του ΛΑΟΣ).
Η ζουγκλα του ΟΑΚΑ, τα κορακια, οι γκριζοι λυκοι, πορτοκαλι καμπιες, ιπταμενα βατραχια και οι μαϊμουδες του “Πρω(κ)ταθλητη” δεν αφησαν τη θρηναρα να δειξει τι πραγματικα αξιζει (θα μπορουσε πχ να ειχε χασει και με 69).
Ενα στοιχειο και μονο αρκει για οσους ξερουν μπασκετακι για να αντιληφθουν το μεγεθος της σφαγης του γαυρου: 21-32 οι βολες. Αυτο, Τιποτα αλλο.
Ο Μπαναωτης αργησε να παει στη συνεντευξη γιατι εκλαιγε παρεα με τον μουρουσαρο?
Αντε ρε μαγκες, 5οι και στο μπασκετ!:drunk:
Καλά, μπαναότης σταθερά θεός.
Πόσα λεπτά έπαιξε τον Βούισιτς; Ρώτησα τη μάνα μου χτες και μου λεει “μα αυτός έχει αργά πόδια και τον κάνουν γιο-γιο”, αυτός ολόκληρος COACH (γελάστε τσαούσες) δεν το βλέπει;
Από που να τον πιάσεις; Χάνει 20 πόντους ο ηλίθιος και παίζει ζώνη! Βρε ηλίθιε! Κυνηγάς! Θες να κλέψεις μπάλες, να πιέσεις.
Κατά τα άλλα, νομίζω ότι όποιος νιώθει από μπάσκετ βλέπει τι συμβαίνει. Ο σχεδιασμός του ολυμπιακού είναι σταθερά για τον πούτσο, παίρνει καλούς παίκτες και τους βάζει να κάνουν άλλα αντι άλλων. Ξυπνήστε. Ο Childress δεν είναι ο ηγέτης που νομίζετε, κι αυτό φαίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Ρολίστας ήταν μια ζωή ο άνθρωπος.
Αλλά τι λέμε τώρα…Ο ένας έκανε κολλάζ στα αποδυτήρια φωτογραφίες του ολυμπιακού να σηκώνει το κύπελλο για να μπριζώσει τους παίκτες του, κι ο άλλος ξεκίνησε σειρά τελικών με Penn και Beverley. Ζοτς ντροπή, κλέβεις εκκλησία.
Πηγα γηπεδο χθες μετα απο καιρο και ειχα μια αγωνια μην ειμαι γκαντεμης, αλλα κομπλε, κλασικο ματς στο ΟΑΚΑ, εχουμε δει ποσα παρομοια τα τελευταια χρονια!
Τσαρτσαρης πολυ καλος και αυτο ειναι καλο για τη συνεχεια των τελικων.
Τωρα ΣΕΦ!!!
[SIZE=“4”]Τεν Κάτε: “Έχει κόμπλεξ ο Παναθηναϊκός”[/SIZE]
θεικη συνεντευξη …
Ο Χενκ Τεν Κάτε ξεσπάθωσε ξανά. Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Contra.gr ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε και στην “Καθημερινή της Κυριακής”, όπου εξαπολύει ξανά μύδρους εναντίον του Κώστα Αντωνίου, του Νικόλα Πατέρα, αλλά και του Νίκου Νιόπλια. Και ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλεί τον Παναθηναϊκό… Πανσερραϊκό της Ευρώπης!
-Οταν σας φώναξε ο κ. Πατέρας, τι σας είπε;
“Χω-ρί-ζου-με. Γέλασα. Ηταν μια μεγάλη έκπληξη. Δεν μου εξήγησε το γιατί. Μόνο ότι ήταν απόφαση των άλλων μετόχων που τον πίεζαν. Μετά έμαθα ότι το αγνοούσαν”.
Ο Πατέρας ξέρει από καράβια, δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Αυτοί που είναι δίπλα του και του μιλάνε «ελληνικά» για ποδόσφαιρο, αυτοί είναι το πρόβλημα".
Δέκα μέρες πριν απολυθώ, ο Αντωνίου είχε μίτινγκ με μερικούς Ελληνες παίκτες. Μου είπε πιο μετά ότι μίλησαν για τα μπόνους. Μα ελάτε τώρα… Δεν θέλω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου να ανταλλάξω ούτε μία κουβέντα με τον Αντωνίου. Τη μέρα που απολύθηκα μου είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και ότι θα με πάρει τηλέφωνο. Το τηλέφωνό μου δεν κτύπησε ποτέ. Συνεργάτες για 17 μήνες και ούτε ένα τηλεφώνημα. Σε άλλους ήξερε να τηλεφωνεί".
-Σε ποιους εννοείτε;“Ελληνικά δεν ξέρω αλλά κόβει το μάτι μου, καταλαβαίνω. Ο Αντωνίου έλεγε τα πάντα σε δύο εφημερίδες, τη “Sportday” και την “Εξέδρα”, για να εξασφαλίσει την εύνοιά τους. Εκεί ήξερε να τηλεφωνεί…”
ολη εδω
ελπιζω να ξυπνησουν κ να διωξουν τον ανικανο τον αντωνιου, επιτελους…
καλος προπονητης ο τεν κατε αλλα πολυ υπεροπτης, αυτο τον εφαγε στον παναθηναικο…
Να που και μια συνέντευξη που βγαίνει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της συμμαχίας Τζίγγερ - αδερφών ποκοπίκο, βγάζει όλα τα άπλυτά τους στη φόρα.
O Τεν Κατε λεει φοβερες αληθειες μεσα και στα περισσοτερα απ’ οσα λεει εχει δικιο.
Ο ανθρωπος μπορει ευκολα να ψυχολογει κοσμο και κοσμακη και να βλεπει πως εχει η κατασταση.
Αν αναλογιστουμε και την προετοιμασια που εκανε στον παο φετος,ειναι ο,τι πρεπει για δευτερος προπονητης, θεση η οποια τον εκανε κι αυτο που ειναι στους παγκους.
Απλα η αδυναμια του να καταρτισει 11αδα ή να διαχειριστει παιχνιδια στοιχισε τη θεση του.
Tα’ χωσε πολύ άσχημα…
Και είπε πολλές και θλιβερές αλήθειες.
βασικα,δεν μπορω να βρω κατι λαθος σε αυτα που ειπε ο τεν κατε.και αυτα δεν αφορουν μονο τον παναθηναικο αλλα και τη γενικοτερη νοοτροπια που επικρατει στο ελληνικο ποδοσφαιρο σε ολους τους τομεις.απλα ισως να μην ειναι ικανος για πρωτος προπονητης.
μαζι με αυτα που ειχε πει ο μαλεζανι σε αυτην την περιβοητη συνεντευξη τυπου ειναι τα πιο σωστα πραγματα που εχω ακουσει απο προπονητη που δουλεψε στην ελλαδα.