Μακάρι να μείνει. Πρέπει να μείνει.
Αν φύγει, όποιος κι αν έρθει, ο ΠΑΟ αλλάζει εποχή και πολύ φοβάμαι (επαναλαμβάνω: όποιος κι αν έρθει) όχι προς το καλύτερο.
μη φοβαστε ρε, θα παρουμε το μπαναωτη…
με διαμαντιδη,σπανουλη,τσαρτσαρη κ φωτση επαιζε κ εκανε τον προπονητη…
πιπερι…
ουτε για πλακα…
ο ομπραντοβιτς ειναι τεραστιος…
και απο την αλλη εχεις τον γιαννακη…#-o
ο ιτουδης τοσα χρονια δεν θα εχει μαθει τιποτα για να μπει πρωτος προπονητης?? ας εχει κ το τηλεφωνο του ζοτς για να τον παιρνει στα δυσκολα…
Ρε μην ακούτε τους δημοσιογράφους. Η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που αντέχει να δώσει στον Ομπράντοβιτς αυτά που ζητάει (εκτός ΠΑΟ) είναι η Ρεάλ, και εκεί είναι ο Μεσίνα. Ο Ζοτς θα φύγει μόνο όταν αποσυρθεί-και την κακιά μέρα που θα συμβεί αυτό, θα αναλάβει πρώτος coach ο Ιτούδης και όλα θα είναι όπως παλιά. (Βλέπε σύστημα Τσάβι Πασκουάλ στη Μπάρτσα.)
Γι’αυτό σου λέω…μη φοβού Μαριάμ. Ο κύριος με τα σουτ.
Αυτό. Θεός ο Ομπράντοβιτς αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ιτούδης δεν είναι απλά βοηθός. Είναι πολύ ενεργός και μάλιστα κάπου είχα ακούσει ότι αυτός σχεδιάζει την άμυνα και ο Ζοτς την επίθεση. Προφανώς θα χάσουμε ένα επίπεδο αν φύγει ο Ομπράντοβιτς αλλά για μένα ο Ιτούδης είναι η καλύτερη λύση (με Αλβέρτη βοηθό).
Εγώ πάλι έχω διαβάσει ότι οι περισσότερες μεταγραφές που δεν έπιασαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια (και που όπως ξέρετε όλοι δεν είναι πολλές) ήταν επιλογές Ιτούδη. Το έχω ακούσει αυτό π.χ. και για τον Γουίνστον, και για τον Τόνι Ντελκ. Κάτι που γενικά με κάνει να έχω τις αμφιβολίες μου ως προς το αν ο Ιτούδης δε θα τα κάνει όλα πουτάνα όταν τελειώσει η εποχή Ζοτς. Δε λέω ότι είμαστε καταδικασμένοι, καμία σχέση, απλά για τον Ιτούδη έχουν ακουστεί και πολύ θετικά πράγματα αλλά και πολύ αρνητικά, οπότε κι εγώ δεν ξέρω τί να πιστέψω… τεσπα, βλέποντας και κάνοντας.
Ρε σεις, μην το γκαντεμιάζουμε και γίνει καμιά στραβή και φύγει ο Ζοτς. Δεν πρέπει να φύγει τώρα. Σε καμία περίπτωση. Άλλα 5 ευρωπαϊκά και μετά το συζητάμε.
Όντως, όοοοοταν γίνει (σε καμιά 10 χρόνια πχ) ο Ιτούδης θα είναι η λύση. Αλλά όχι τώρα. Όχι γιατί δεν μπορεί ο Ιτούδης. Μπορεί και να μπορεί μια χαρά, αλλά είναι νωρίς ακόμη για τον Ζοτς. Άσε που θα τον έχουμε αντίπαλο όπου κι αν πάει γιατί θα πάει σε κορυφαία ομάδα (ή θα κάνει κορυφαία την ομάδα που θα πάει. Εδώ έπαιρνε τα ευρωπαϊκά με κάτι …μπανταλόνες, σκεφτείτε να πάει στην ΤΣΣΚΑ πχ)
http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=15866
Έχετε τόση εμπιστοσύνη στον Ιτούδη;
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι ότι θέλει ο ΠΑΟ άμα φύγει ο Ζοτς
Δεν ειναι χαζος ο Ζοτς να τον εχει 10 χρονια βοηθο του. Μαλιστα ο Ιτουδης ηταν να παει για προπονητης σε μια ισπανικη πριν χρονια (νομιζω βαλενθια), του χαν κανει προταση, αλλα αρνηθηκε και εμεινε διπλα στον ζοτς.
Χαρακτηριστικη φαση απο τον αγωνα στο σεφ, οπου αρχιζε τα καντηλια ο Ζοτς και ο Ιτουδης σημειωνς στο μπλοκ, δεν ξερω τι, τις χριστοπαναγιες μαλλον:lol:
Περα απο την πλακα σιγουρα εχει μαθει παρα πολλα, ξερει μπασκετ. Αλλα, ενα απο τα απειρα πλεονεκτηματα του να εχεις τον ζοτς στον παγκο ειναι οτι ΟΛΟΙ οι παικτες τον σεβονται και θελουν να παιζουν για αυτον. Απειρα τα παραδειγματα, βαριεμαι να τα γραφω τωρα. Αν φυγει, αυτο θα χαθει, οποτε οσο μπασκετ και να ξερει ο ιτουδης, δεν πα να ναι και ο καλυτερος κοουτς του κοσμου, δεν θα ναι το ιδιο μεγεθος με τον μεγιστο ζοτς.
[SIZE=“6”]OMΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ !!![/SIZE]
Μόλις ανακοίνωσε ο Θανάσης στην φιέστα, ότι συμφώνησαν για 2 ακόμη χρόνια!
Ζοτς για πάντα εδώ. Μόλις ανακοινώθηκε μέχρι το 2012:):):):):):)
αν ισχυει οτι θα καταστραφει ο κοσμος τοτε, οι γαυροι δεν ξαναπαιρνουν πρωταθλημα…
http://prasinanea.gr/basket/a1/article183144.ece
ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑΑ!!!
αφού μένει ο Ζοτς, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος ανησυχίας για την ομάδα.
θα γίνουν οποιες ανανεώσεις θέλει ο άρχοντας, και θα έρθει όποιος θέλει ο άρχοντας.
Και εμάς αυτό μας ενδιαφέρει. Τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε, και τον εμπιστευόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ! Και τι διαβάζω “μέχρι το 2012”… αυτά είναι τυπικά. Ο Ζοτς το έχει πει και μόνος του, ονειρεύεται να κάνει τον Παναθηναικό ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ όλων των εποχών στην Ευρώπη!!!
Παμε γερά!
IN ZOTS WE TRUST!
Του υποσχέθηκαν ότι θα ανανεώσουν με Ζαβλανό, Βορεάδη, Αναστόπουλο και λοιπούς?
Του υποσχέθηκαν ότι θα σας δώσουν κι εσάς κάνα έξτρα φράγκο να πάρετε σοβαρό προπονητή μπας κι αποκτήσει λίγο νόημα το πρωτάθλημα.
Δε μ’ αρέσει, προτιμώ μπαλσάμικο.
ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ :!:
Όχι, γουστάρω να κάνω καφστικές παρενβάσεις κε να προκαλώ τη ΒΙΑ!