Παναθηναϊκός

καλώς ή κακώς ο νιόπλιας δεν είναι η ισχυρή προσωπικότητα ώστε να περνάει το δικό του.
τελικά θα περάσει η προτίμηση του τζίγγερ που είναι η οικονομική λιτότητα…

δεν καταλαβα…
ειπε ο ματος γυριζω
το ειπε και ο παναθηναικος…?

Μιλαμε για τρελες μεταγραφες φετος. Δεξια ο Πετσκο, στα χαφ θα γυρισει ο Ματος, αριστερο μπακ ιωαννιδης

Cynic δεν αμφιβάλλω πως μέχρι στιγμής δε κουνιέται φύλλο, αλλά από τον πρώην παίχτη κατσουράνη δε προτιμάς μαρσέλο?

Αν δεν υπήρχε αντίστοιχη κατάντια και στους υπόλοιπους θα μας έπιανε κατάθλιψη.

Από τον Φρέιτας και το Νάνι, μέχρι τη σειρά πουθενάδων που γράφονται, δυστυχώς πάμε στη λιτότητα ξανά.

Μίτου, Μάριτς και Ραγκουέλ.

Το κακό είναι ότι με αυτά θα ξενερώσουν και οι καλοί παίκτες όπως ο Σισέ.

Είναι προφανές ότι από τη στιγμή που μύρισαν χρήμα για Λέτο ψοφάνε να τον πουλήσουν.

Ακόμα είναι νωρίς και δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά, αλλά το βλέπουμε να έρχεται.

Τα είχαν στρωμένα και χρειαζόντουσαν απλά να κρατήσουν το ποδοσφαιρικό κορμό - διοίκηση, τενική ηγεσία και παίκτες - προσθέτοντας 2-3 ποιοτικούς παίκτες.

Τον Μάτος τον έχουν κάψει. Τον πίστευα πολύ ως παίκτη και τον ήθελα πολύ, αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να προσφέρει ξανά στον ΠΑΟ με τη διαχείριση που είχε.

Έμεινε ο Σπανούλης, αντε να μείνει και ο Πεκοβιτς. Οι άλλοι είναι σίγουροι…

Nαι, οκ, καλυτερος απο κατσουρανη σιγουρα, αλλα ποιος σου ειπε οτι μετα το νταμπλ εγω ηθελα ο χαφ που θα αποκτηθει (υποθετω οτι το εβλεπαν στην ομαδα με τον κατσουρανη χωμα και καρα ζιλμπερτο να μεγαλωνουν αλλον ενα χρονο) να ειναι ο παλιοας γνωριμος μαρσελο ματος!!! Ποση "διαφορα θα κανει ο μαρσελο??? Τεσπα αυτο ειναι το λιγοτερο…
Σημερα στην εξεδρα λεει για τα πουλεν του Φρειτας :lol: Την πουτσισαμε!!!

Τουλαχιστον υπαρχει και το μπασκετ που οπως ολα δειχνουν τα πραγματα κλεινουν σιγα σιγα και τουλαχιστον ακομα κι αν δεν “κλεισουν” ξερεις οτι υπαρχει ενα πλανο και θα γινει το παν να φτιαχτει παλι ομαδαρα…

μαρσελο ματος ρε… τραυματισμους να μην εχει κ θα κανει παπαδες…
θελω να μεινει κ ο ντειβιντ, για 1η-2η αλλαγη ειναι μια χαρα…

Παίδες σήμερα είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά και να συνομιλήσω για λίγη ώρα με ένα παίκτη-σύμβολο για το σύλλογο, εκείνον που πέτυχε το χρυσό γκολ που μας έστειλε στον τελικό του Γουέμπλεϊ το ‘71… ναι, τον Αριστείδη Καμάρα αυτοπροσώπως. :slight_smile: Μετά τα αναμενόμενα (“μεγάλη μου τιμή, κύριε Αριστείδη”, "σ’ ευχαριστώ παιδί μου" κτλ. :p), τον ρώτησα τη γνώμη του για τις εξελίξεις στην ομάδα. Μου απάντησε ότι σε τελική ανάλυση στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να συνυπάρξουν τόσοι μεγαλοεπιχειρηματίες χωρίς να έχουν κόντρες, να προσπαθούν να τη φέρουν ο ένας στον άλλο πίσω απ’ την πλάτη κτλ., γιατί πολύ απλά ο καθένας θέλει τον Παναθηναϊκό για την πάρτη του, να τον έχει όλο δικό του… θα μου πείτε σιγά το νέο μέχρι τώρα. Πρόσθεσε όμως ο Καμάρας ότι στην προ-επαγγελματικού ποδοσφαίρου εποχή που υπήρχε σύλλογος και όχι ΠΑΕ, υπήρχαν πολύ περισσότεροι στη Διοίκηση οι οποίοι δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Και ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει σκοτώσει σχεδόν ό,τι είχε αξία σ’ αυτό το άθλημα κάποτε.

Για να μη λέτε ότι αυτά τα λέμε μόνο κάτι γραφικοί κομμουνιστές! :roll:

Επίσης ο Καμάρας μου είπε ότι πρόσφατα έγινε και στον ίδιο πρόταση να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, αλλά αρνήθηκε - προς τιμήν του θα προσέθετα εγώ. Και ότι περιμένει με μεγάλη χαρά, όπως και οι άλλοι παλαίμαχοι, τα 40χρονα από το Γουέμπλεϊ που θα γιορταστούν του χρόνου - φέτος “νιώθω λίγο Δεσποινίς ετών 39”, μου είπε χαριτολογώντας.

Τί ωραίος τύπος… :slight_smile:

απο οτι ακουσα τα νεα διαρκειας θα εχουν εκπτωση 20%… φετος βρηκαν που θα μπω φανταρος το νοεβρη…#-o
κ θα το επαιρνα κ 120 γιατι ειμαι παλιος… τιποτα… τα ευρωπαικα + τα ντερμπυ να υπολογιζεις ειναι πολυ καλη τιμη, οχι σαν την αεκ που εχει 210 το φτηνοτερο…
καλα για γαυρο ουτε κουβεντα, 400 θελει ο θειος…

Μεσα στις ιδιες μαλακιες παλι."Ας παρουμε αυτον ειναι καλος και φτηνος"τζιγγερ.Ξενερα ρε φιλε.Αμα δεν δωσουμε κανα λεφτο δεν μας βλεπω και για του χρονου.

Delete this one.(edit)

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ…!!! :stuck_out_tongue:

τι να τις κανει τις μεταγραφές…?
για ενα ματς με την στανταρ ας πουμε…??

Του χρονου δεν εχει στανταρ.Εχει μπαρτσελονοτσελσιαρσεναλοιντερ.Και δεν ξεχνιουνται οι 5αρες απο μπαρτσα ειδικα με τον μεσι στα ντουζενια τωρα.Ακομη του χρονου θα υπαρχει ενας Παοκ απο τον 1ο γυρο ο οποιος δεν θα αστιευεται.

για ατο πρωτο που λες, αυτο ειναι ακομη χειροτερο…
τι να τις κανει τις μεταγραφες…??
μπας και κοντραρει την μπαρτσελονα…??
οσο για το αλλο μην κανεις ονειρα…
δεν βλεπω να παει ποιο πανω ο παοκ…

Δεν λεω να κοντραρει την μπαρτσελονα.Λεω να περασει εστω στους 16.Οσο για τον ΠΑΟΚ,απο το στομα σου και στου θεοου τ’αυτι.

σκεφτομαι τα ονοματα που ειχουν ακουστει για παοκ και γουσταρω…
κρεσπο κ βερον… αν γινει κανα τρελο σκεφτομαι να αλλαξω ομαδα κ να παρω ενα διαρκειας για τα αποδυτηρια κ τις προπονησεις του παοκ…

κρεσιτς, μανιατης, λινο, μαλεζας, τσιριλο, γκαρσια,χουαν σεμπαστιαν βερον,βιτολο , βιειρινια,σαλπι, κρεσπο

νταξει ξεφυγα λιγο αλλα αυτο το πραγμα δεν υπαρχει…:vibrate:

κανε καινουριο γηπεδο και καντο καμινι…
και ασε τις μεταγραφες…
οσο για τον παοκ δεν πιστευω οτι μπορει παραπανω…
ασε που με νεο προπονητη και ευρωπες ειναι ευκολο να χαθει η μπαλα…

Βλεπω εισαι και πολυ παναθηναικος.

μαλλον δεν πολυμπαινεις στα αθλητικα…:wink:

αυτη την προσβολη τη δεχομαι μονο αν εισαι ο ντοκεν…

Βασικα οχι.Αυτη η προσβολη ξεπλαινεται μονο με ΑΙΜΑ.

Αλλα για να ξερεις πλακα κανω.Επειδη μπαινω στα αθλητικα ειπα να μιλησω για την πορωση σου.:stuck_out_tongue: