Τι να σχολιάσω, δεν βγαίνει και κανα συμπέρασμα της προκοπής από αυτό το παιχνίδι. Έλειπαν 9 παίκτες, πίσω από Σισε έτρεχε ο Κλειτον που το πρωί του είπαν ότι πρέπει να βρεί ομάδα, λολ. Υπήρχε και μια (λογική) κούραση από την προετοιμασία. Πρακτικά, το επόμενο παιχνίδι με Τζενοα θα έχει ενδιαφέρον, ειδικά και για την αξιολόγηση της άμυνας που μαλλον θα αγωνιστούν Μπουμσονγκ - Καντε όπως στο παιχνίδι με τη Μιλαν. Ο Μπουμσονγκ έκανε κάποια λάθη στο χθεσινό αλλά και πάλι συμπέρασμα δεν βγαίνει, 2ο παιχνίδι έπαιζε με πολλές αλλαγές (ανάγκης) σε κέντρο και άμυνα.
Τι έλειπαν εννιά παίκτες μωρέ? :lol:
Aπό τη βασική ενδεκάδα μόνο 3 μπορείς να πεις ότι έλειπαν (Τζόρβας, Βύντρα, Νίνης).
Tζόρβας, Νινης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, (Κατσουράνης). Ειδικά με απουσίες Βυντρα, Σπυρόπουλο άλλαξε όλη η άμυνα (και έβαλε τον Καντε δεξί μπακ) και με απουσία Νίνη (και της ρεζέρβας πλέον) Καραγκούνη έπεσε σχετικά και ο ρυθμός μπροστά (σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά). Ήταν εμφανές ότι δεν ήταν δεμένη αυτή η ομάδα μεταξύ της.
Ο Ατρόμητος πάντως ήταν δεμένος και είχε καλή απόδοση, γιαυτό προσέξτε, γιατί βλέπω να τερματίζει από πάνω σας φέτος!
Α και μετά το φιλικό με Τζένοα πόσταρε κάτι, μην ποστάρω μόνο εγώ πάλι τις γκολάρες που θα έχουμε βάλει…:!:
Μα μην κρίνεις τον Ολυμπιακό από τα ματς με τη Μακάμπι.
Έπαιζε με μείον 7 παίκτες και άλλους 5 ανέτοιμους.
Έρχεται Ρόμα, να σας κρίνω με αυτή?
Κρίνε μας απ’ όπου θες.
Εγώ προτιμώ να φάμε έξι σήμερα και να κερδίσουμε έστω 0-1 τον Ηρακλή το άλλο Σάββατο.
εγώ πάλι δεν βλέπω σχόλια για τον μπουμσονγκ…
στα πλάγια βήματα δεν την έχει καθολου την κίνηση…
βέβαια ειναι νωρίς για συμπεράσματα αλλά μου φάνηκε πολύ επιρρεπής στο λάθος έξω απο την περιοχή…
Tι αμυντικος ειναι αυτος ρε πουστη μου,δεν μπορει να σταματησει ουτε τον ευατο του.
Πάψε ρε γκρινιάρη, ο ένας σου βρωμάει, ο άλλος σου μυρίζει!
εγώ ήμουν στο περιστέρι χθες…
γενικά τρομερά βαρετό παιχνίδι.ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μαρτύριο.δεν είχαμε καθόλου συνοχή μεταξύ των γραμμών (λογικό βέβαια λόγω της απουσίας των ελλήνων).
αυτός ο σεϊταρίδης είναι πρώην ποδοσφαιριστής λέμε.κουράζομαι ακόμα και να τον βλέπω.μου άρεσε ο γκοβού, δεν είδα καλά τον μπουμσόνγκ εκτός περιοχής.
θα περιμένω το μάτς με τη τζένοα για να δω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα.
τώρα για τον ατρόμητο, μου φάνηκε καλή και συμπαγής ομάδα και καλύτερη από πέρυσι.
Είναι κακος παικτης να γυρισει σπιτι του!
9:45 έχει γέλιο στη Νετ ε? Θέλω να δω αν αρχίζει και τα αρπάζει ο γαύρος, μπορεί το κοινό να μπερδευτεί και να φωνάζει “Ερνεεστο Βαλβεεερδε…”! :lol:
εφέτο πάμε για πρωτάθλημα και κύπελλο και καλή πορεία και ενδέχεται να κατακτήσουμε και το τζίγκερ καπ
Για πες.
Xα χα, για δες αυτό (δεν την παλεύουν):
http://www.leoforos.gr/article/2349/thrule-boreis-na-apokleisteis
Μισό μύριο το μπάτζετ των φετινών μεταγγραφών. Αν αφαιρέσουμαι τα 900 από πώληση Ρούκα η μεταγγραφική σαιζόν κλείνει με θετικό πρόσημο. Α ρε μεγάλε τζίγγερ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ!
Εντάξει δεν υπολογίζεις τον Νέμεθ:):!:
1.2 εδινε η lester για να τον παρει αλλα η λιβερποολ ειπε οχι αρα να υπολογιζουμε γυρω στο 1.6 plus και αν…παντως ο Νιομπλιας τον θελει πολυ
[SIZE=“4”]Απεβίωσε ο Στέφαν Μπόμπεκ[/SIZE]
Στα 87 του χρόνια ο ιστορικός τεχνικός του Πανθηναϊκού, Στέφαν Μπόμπεκ, άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Σέρβος τεχνικός, που οδήγησε τους “πράσινους” στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος το 1964 δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.
Ο Σέρβος τεχνικός ήρθε στη χώρα μας το 1963 για να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η θητεία του τελείωσε το 1967, ενώ η επιστροφή του και πάλι στην ομάδα του τριφυλλιού πραγματοποιήθηκε την περίοδο 1974 - 1975, για να ολοκληρωθεί την αμέσως επόμενη χρονιά. Μάλιστα, την αγωνιστική περίοδο 1969 - 1970 είχε περάσει στην απέναντι όχθη και τον Ολυμπιακό, χωρίς να καταφέρει να σημείωσει την επιτυχία που είχε στον ΠΑΟ.
Ο Μπόμπεκ έχει γράψει το όνομά του στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία με χρυσά γράμματα, μετά τον τίτλο που κατέκτησε αήττητος. Μέχρι και σήμερα κανένας δεν έχει καταφέρει να φτάσει το επίτευγμά του. Στα πρόσφατα βραβεία του ΣΚΑΪ, ο Μπόμπεκ αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής της δεκαετίας του '60.
[SIZE=“4”]Διακογιάννης: “Φώναζαν Μπόμπεκ, όχι ΠΑΟ”[/SIZE]
Για το θάνατο του Στέφαν Μπόμπεκ μίλησε ο Γιάννης Διακογιάννης. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι ο Σέρβος τεχνικός κατέχει εξέχουσα θέση στη χώρα του, ενώ τόνισε ότι την εποχή που ήταν στον Παναθηναϊκό ο κόσμος δεν φώναζε "Παναθηναϊκός, αλλά “Μπόμπεκ”.
[I]"Τελευταία φορά που μίλησα μαζί του ήταν το 1989-90. Κροατικής καταγωγής, τον πήρε ο Τίτο και τον πήγε στην Παρτίζαν, θα έλεγα οτι ο Μπόμπεκ κατέχει εξέχουσα θέση στην χώρα του τόσο σαν παίκτης όσο και σαν τεχνικός.
Ήταν ένας παίκτης με έντονη προσωπικότητα, μεγάλη γκάμα στο παιχνίδι του, όμως στην Ελλάδα δεν είχαμε την δυνατότητα να τον δούμε στην τηλεόραση. Σαν προπονητής θα έλεγα οτι είναι απο τους προπονητές που προσέφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έφερε το 4-3-3 που δεν γνωρίζαμε στην Ελλάδα.
Στον Παναθηναϊκό έμεινε 4 χρόνια, έκανε πετυχημένη ανανέωση στην ομάδα και την έμαθε να παίζει 4-3-3 με τα μπακ να βγαίνουν στην επίθεση κάτι που εμείς δεν γνωρίζαμε τότε.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον αγαπούσε και είναι χαρακτηριστικό ότι εκείνη την εποχή δεν φώναζαν “Παναθηναϊκός” αλλά “Μπόμπεκ” και αυτό ενόχλησε τον τότε πρόεδρο του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να φύγει απο την ομάδα.
Στην συνέχεια πήγε στον Ολυμπιακό και διαδέχθηκε τον Μπούκοβι, ξεκίνησε καλά αλλά έφυγε από την ομάδα λόγω της κόντρας που είχε με τον Σιδέρη.
Ήταν ένας άνθρωπος που του άλλαζες εύκολα την γνώμη, ωραίος τύπος, καλαμπουρτζής. Ήταν μεγάλη προσωπικότητα και μην ξεχνάμε οτι στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας είχε 38 γκολ σε 63 αγώνες".[/I]
http://sport24.gr/football/Europe/apeviwse_o_stefan_mpompek.477486.html
http://sport24.gr/football/ellada/diakogiannhs_fwnazan_mpompek_oxi_pao.477569.html
R.I.P.
όχι ρε γαμώτο!δεν το ήξερα…
R.I.P.
όσο για το αποψινό φιλικό με την τζένοα, εκείνη την ώρα θα συμμετέχω σε τουρνουά προ (8)), αλλά αν το έδειχνε κάποιο ελεύθερο κανάλι τότε σίγουρα θα υπήρχε το απαραίτητο διάλειμμα για να δούμε το ματσάκι.
τώρα αυτές τις μαλακίες με το conn-x δεν τις καταλαβαίνω…