Παναθηναϊκός

πολλη αποθεωση για νιοπλια βλεπω, ενω ανελαβε ομαδα τεν κατε απο προετοιμασια τεν κατε…το τι ψαρια πιανει ο νιοπλιας θα φανει φετος

Εκτός από το βρισίδι στον κωνσταντόπουλο, που για προφανείς λόγους δεν είναι και ενδεδειγμένο, δεν τους αποδοκίμασε πουθενά η υπόλοιποι εξέδρα, όπως γράφουν οι γκοτζοπαπαγάλοι και οι άλλοι έμμισθοι δημοσιογραφίσκοι.

Το πανώ που αποκαλεί τον καπετάνιο ΜΟΥΜΙΑ είναι το πιο εύστοχο κι ωραίο που έχω δει ποτέ στη 13. :smiley:

Ίντριγκες και φέτος.
Νταξ πέρσι το πήρε ο βάζελος γιατί μόνο ο ΠΑΟΚ είχε ομάδα.
Φέτος που ο γαύρος λόγο καναπέ(ος) θα έχει λιγότερους αγώνες, ακόμα και ο περσινός γαύρος να ήταν, θα είχε ελπίδες για τίτλο.
Α και περιμένω πως και πως άνεση και τα κλασικά “μας κουράσατε” για τη διαιτησία απο τους γαύρους φέτος και κλάμα βάζελων.
Βλέπω να πέφτουν ίσως και τα περισσότερα γέλια φέτος με ΠΑΟ.
Κρίμα μόνο που ο γάυρος δεν θα είναι στην Ευρώπη για να υπάρχουν και δικαιολογίες όποτε τρώει τις γνωστές φάπες “στσιαααααφ”.
Γαύρος φαβορί λοιπόν, αν το χάσει έχει να πέσει δούλεμε μέχρι τον επόμενο Αύγουστο.

3-0 η SAMPDORIA και 2-3 η BRAGA . Δουλεψαν για το βαζελο σημερα, 2ο γκρουπ???

τα αποτελεσματα δεν ειναι ακριβως ετσι…:stuck_out_tongue:

Οπότε ακόμη ένα “τελευταίο ματς στην ιστορική έδρα”.

Τελικα σε ποιο γκρουπ ειμαστε?

στο τριτο…
εκτος αν περασει σημερα η οσερ στο παιχνιδι με την ζενιτ…

Να έπεφτε πρώτη αγωνιστική με γαύρο και να άλλαζε έδρα,όπως τώρα, για Λεωφόρο.Γλέντια.Απο το 74 έχουν να κερδίσουν στο πρωτάθλημα εκει μέσα.

Θα προσποιούμασταν ότι παίζουμε κύπελλο.

Γνώστης.Το πιο σωστό πράγμα έγραψε.Εύγε

Και να που ξαφνικά, η κακοδαιμονία φαίνεται ότι χτύπησε τον Παναθηναϊκό. Μετά τον τραυματισμό του Τζιμπρίλ Σισέ στο φιλικό με την Τζένοα, Λέτο και Ζιλμπέρτο Σίλβα ένιωσαν ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού». Αποχώρησε ο Βραζιλιάνος, που πιθανότατα δεν προλαβαίνει το ματς με Ξάνθη, ατομικό ο Αργεντινός. Την Πέμπτη υποβάλλονται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Χαχαχαχα, η μαγική προετοιμασία του Νιόπλια αποδίδει καρπούς.

ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ & ΠΟΥΛΟ.

Αρχισανε τα οργανα…Νυχτα θα φυγει ο νιοπλιας.

Εδώ και καιρό είχα πει ότι το “φοβερό κλίμα” στην προετοιμασία μάλλον σημαίνει ότι δεν ζορίζονται, κάτι το οποίο δεν βγαίνει σε καλό συνήθως.

Από την άλλη, επειδή γιατρός δεν είμαι και δεν θέλω να βγάζω συμπεράσματα νομίζω πως η κακή προετοιμασία βγάζει τραυματισμούς στην πορεία του πρωταθλήματος και όχι πριν αυτό καλά καλά ξεκινήσει.

Επίσης, η φυσική κατάσταση και η αντοχή σε τραυματισμούς είναι δουλειά του γυμανστή περισσότερο, παρά του προπονητή. στον γυμναστή του τεν κάτε έκαναν πρόταση να μείνει και δεν την δέχτηκε. ο κέζος είναι επιλογή του Νιόπλια.

Τέλος πάντων, αν και αυτό για τους οπαδούς του ΠΑΟ είναι δύσκολο ας δώσουμε το benefit of doubt γιατί είναι νωρίς και αν αρχίσουμε να σταυρώνουμε τον Νιόπλια από τώρα μόνο χαμένοι θα βγούμε.

Εν τέλει, ας είχαν πάρει ένα ρημάδι καλό μπακ-απ για τον Σισέ, γιατί μιλάμε για έναν αγώνα εντός με την Ξάνθη, δεν μπορείς να περιμένεις και αυτά τα ματς να στα παίρνει μόνο ο Τζιμπρίλαρος.

Κανείς δεν χωνεύει τον Βαρδινογιάννη, αλλά είμαι υπερ της αντίδρασης μέχρι εκεί που δεν επηρεάζει την ομάδα εντός γηπέδου, γιατί ξαναλέω ακόμα μια φορά ότι για εμένα Παναθηναϊκός είναι οι παίκτες που είναι εντός αγωνιστικού χώρου και φοράνε τη φανέλα του.

Έτσι κι αλλιώς για μέρες σαν τις σημερινές ζούμε.
Κλήρωση CL και ατέρμονες συζητήσεις μετά.
Σε επίπεδο παικτών θεωρώ πως έχουμε ανταγωνιστική ομάδα για CL και θα περάσουμε πάλι ωραίες βραδιές.

Και η μουσική πρόταση της ημέρας:

Ο Φρέιτας έκλεισε τον Λουίς Γκαρσία. Πάλι πόλεμο με Πατέρα προβλέπω…

Κάποτε παιχταράς, αλλά πήραμε κυνηγό που έχει να σκοράρει από το 2008. Ήμαρτον!

και μας χαλάει μήπως ο Luis Garcia;

Όσοι είναι να γκρινιάξουν θα ξαναγκρινιάξουν για οποιοδήποτε λόγο.
Το αν θα πιάσει και θα αποδώσει δεν ξέρω, αλλά ο τύπος έχει υπάρξει τρελή παιχτούρα.

ποτε πεφτει το ματσ με τη Μπαρτσα?θελω να ρθω.

Αυτός είναι μεσοεπιθετικός και συνήθως τον θυμάμαι στ’ αριστερά, καμία σχέση με μπακ-απ του Σισέ.