Παναθηναϊκός

πως σκατα σβηνουμε ποστ γαμω

Κρίμσον σιγά μην είναι βασικός ο Γκαρσία, ούτε προετοιμασία έχει κάνει και η καριέρα του τα τελευταία 3 χρόνια είναι φθίνουσα, 14 συμμετοχές είχε πέρσι με την Σανταντέρ. Ο Νίνης θα παίζει βασικός.

Ενα καλο ματς εκανε ο Σειταριδης και τον αρχιζει βασικο??Βαλε Βυντρα που ειναι εγγυηση!

ο γκαρσία δεν προορίζεται για βασικός.
σε κάθε περίπτωση, είναι τόσο φορτωμένο το πρόγραμμα που δε γίνεται να μην πάρουν παιχνίδια όλοι από τη μέση και μπροστά.
και επίσης στα μάτς με ίντερ και μίλαν ο νίνης έπαιξε βασικός κάνοντας καλές εμφανίσεις.θεωρώ αδύνατο να παραγκωνιστεί.

Σταθερη αξια στη μαλακια.:stuck_out_tongue:

οκ μακάρι…
και φυσικά εχει καθοδική πορεία…μέχρι και στην λαρισα αυτοπροτάθηκε…!! :stuck_out_tongue: αλήτη…μας έβαλες και σου πληρώσαμε και το γεύμα…!!! τζάμπα η σούπα…

Οταν επαιζε το σεναριο Γκαρσια για τον ΑΡΗ, ειπωθηκε οτι ο Κουπερ προτιμησε να μη δοθουν εκει τα πολλα φραγκα.

Για να δουμε αν θα δικαιωθει ο στρατηγος.

Σε καθε περιπτωση, παροτι περσι ειχε κακη χρονια, ειναι παιχτης με μεγαλη καριερα.

Εντάξη αυτό είναι λογικό, να μην δωθούν εκεί τα πολλά φράγκα. Ο Παο τον θέλει για ρεζέρβα, ουσιαστικά να καλύψει τους αντίστοιχους ρόλους Πετροπουλου - Ρουκάβινα στο περσινό πρωτάθλημα. Νομίζω σε αυτό μπορεί να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω!

Aυτο λεω κι εγω!!

Δεν αξιζει αυτος ο παιχτης να ειναι το μεγαλυτερο συμβολαιο για μια ομαδα, αλλα το σιγουρο ειναι οτι ως οχι πρωτο βιολι θα βοηθησει.

βασικα η θεση του ειναι πισω απο το φορ. οποτε τη μονη θεση που καλυπτει πιο σωστα ειναι αυτη του νινη. αν θα τον βαζει στη θεση του σισε θα χετε θεμα.

στη θέση του Σισέ θα πηγαίνει ο Γκοβού και ή ο Γκαρσία ή ο Νίνης θα παίζουν δεξιά. Αυτό βλέπω εγώ. Όπως κι αν έχει, ο παίκτης είναι παικταράς κι ας έχει να σκοράρει 350 χρόνια. Από τη στιγμή που διώξατε σχεδόν όλο σας τον πάγκο, σας μπορεί να βγει πολύτιμος ο παίκτης στον ΠΑΟ.

συμφωνω οτι ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα να βαλει ρε συ το γκοβου σεντερ φορ δεν μου ακουγεται φυσιολογικο. τουλαχιστον εγω δεν τον θυμαμαι ποτε καθαρο φορ. τεσπα εχουν και το πετροπουλο.

Γιατι, θα εχει προβλημα ο Γκοβου να παιξει σεντερ φορ στο ελληνικο πρωταθλημα ??
Τι, δεν θα μπορει να αποδωσει καλα ??

2 γκολ τα τελευταια 62 παιχνιδια…!Να τον χαιρεστε!

Προφανώς δε θα μπορεί να αποδώσει καλά.

no comments…

Προφανως:p

Ξεκολλατε το μυαλο σας.
Τετοιοι παικτες δεν ειναι ρομποτακια που αμα τους αλλαξεις λιγο την θεση στο γηπεδο, κολλανε. Και ειδικα αν οι αντιπαλοι τους ειναι (πολυ) χαμηλοτερου επιπεδου.

Θα σου απαντήσω στο προπονητοθρέντ.