Τελικά βλέπω πολλούς δυσαρεστημένους από την ομάδα τους και αεκτζήδες και ολυμπιακούς και παναθηναικούς… Σ’ ένα τέτοιο κλίμα αβεβαιότητας εγώ συνεχίζω να υποστηρίζω πως ο Παναθηναϊκός, ανεξαρτήτως της ποιότητας ποδοσφαίρου που παίζει, έχει καταφέρει μέχρι τώρα να γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει τ’ αποτελέσματα και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στηρίζω την ομάδα μου κ θέλω να πάρει το πρωτάθλημα. Κ βαρέθηκα τη γκρίνια των οπαδών, ας χαλαρώσουμε λίγο…
Διαβάστε κ τί είπε ο Καραγκούνης κ συμφωνώ… Τα’ χουν δει όλα κι αυτοί… :
Νομίζω ότι η γκρίνια προέρχεται από ένα συνδυασμό λόγων. Είναι και η μέτρια μπάλα, αλλά συμβάλουν και τα εξής:
Ο ΠΑΟ έχει να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη 5-6 χρόνια.
Και να πάρει το πρωτάθλημα φέτος, θα είναι με τη ρετσινιά της τεσσάρας.
Το 80% των Παναθηναϊκών θέλουν αλλαγή διοίκησης.
Ο ΠΑΟ κέρδισε μόνο ένα ντέρμπι φέτος. Σε όλα τα άλλα Χ.
Οπότε πολλοί οπαδοί σου λένε τι να το κάνω το πρωτάθλημα αν το πάρω και ισχύουν τα παραπάνω. Λίγο πολύ ό,τι εμείς και πέρυσι.
Σε ότι αφορά την πιθανότερη σύνθεση, κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Γκαλίνοβιτς, με τον Βύντρα να ξεκινά δεξιά και τον Σέριτς να επιστρέφει στο αριστερό άκρο. Οι Μόρις, Σαριέγκι θα απαρτίζουν το κεντρικό δίδυμο, ενώ στο κέντρο θα παίξουν οι Τζιόλης και Γκονζάλες. Για πρώτη φορά φέτος θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα ο Νίνης, ως δεξί χαφ, με τον Καραγκούνη να παίζει στα αριστερά. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Παπαδόπουλο, Ποστίγκα.
sport-fm
Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τον Γκαλίνοβιτς για να υπερασπιστεί τα γκολπόστ, τον Νίλσον για το δεξί άκρο της άμυνας και τον Σπυρόπουλο για το αριστερό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μόρις, Γκούμας. Δεξιά στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Νίνης και στο αριστερό Ιβανσιτς, ενώ αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμάο, Μάτος. Παρτενέρ του Σαλπιγίδη στην επίθεση θα είναι ο Μανούτσο.
supersport.gr
ετσι ρεεεεεε αμπαλε πεσειρο…ετσι!!!
ας ελπισουμε να μη χιονισει !!!χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
Ε θα τους έβαζε ρε συ rock… Λες να τους έχουμε για να μην παίζουν; Ο άνθρωπος προπονητής είναι και κρίνει… Άν τον διώξουν κ πάρουν εσένα βάζε τους πιό συχνά…
Καλά πήγε το πράμα… Ελπιδοφόρος ο Μανούτσο έκανε τη δουλίτσα του, καλός και ο Νίνης… Όπως αποδείχτηκε βέβαια δεν είναι ούτε οι 2 απόλυτα έτοιμοι ακόμα οπότε σωστά ο Πεσέιρο δεν τους χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα σε σημαντικά ματς. Ξέρει ρε παιδιά ο προπονητής, εγώ θα το λέω συνέχεια μέχρι τέλος. Μ’ ενόχλησε λίγο που στο κέντρο υπερτερούσε κάπως η Λάρισα τουλάχιστον μέχρι την αποβολή, αλλά σήμερα τουλάχιστον ήμασταν καλοί μπροστά κ έχω καιρό να το δω αυτό. Πάμε γερά…
η ομαδα παλι δεν μου αρεσε (η τελευταια φορα ηταν στο Καραισκακη , στο 1-1 βεβαια , που ειπα ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ)
παλι καλα που εγινε το 2-0(αν δεν ηταν με 10 παικτες η Λαρισα δεν ξερω καν αν κερδιζαμε) γιατι αυτο το 1-0 το σιχαθηκε η ψυχη μου
ο Μανουτσος θελει λιγο καιρο ακομη , ειναι φανερο οτι ειναι ανετοιμος
ο Νινης εδειξε οτι απεδειξε δικαιουται περισσοτερο χρονο , ο Πεσειρο ειναι κολλημενος στο φουλ με μερικους παικτες
αν δεν παρουμε το πρωταθλημα (γτ παιζουν οι αλλοι 2 σε 2-3 αγωνιστικες) θα θελουν πολυυυυυυυυυυυυ ξυλο
Με βαριά τιμωρία απειλείται ο Έκι Γκονζάλες. Ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε από το γήπεδο της Λεωφόρου, όταν πληροφορήθηκε πως ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν τον είχε περιλάβει στην 18αδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στη Λάρισα. σπορτ-φμ