έχουμε μια undercover παραδοχή.!!
Βύντρα: «Αισθάνθηκα μια επαφή»
«Νομίζω, ότι αισθάνθηκα μια επαφή με το σώμα και έχασα την ισορροπία μου»
:lol:/#-o
έχουμε μια undercover παραδοχή.!!
Βύντρα: «Αισθάνθηκα μια επαφή»
«Νομίζω, ότι αισθάνθηκα μια επαφή με το σώμα και έχασα την ισορροπία μου»
:lol:/#-o
Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν πως ο Μαρινάκης ζήτησε να επιστρέψει ο Δαλούκας με ξεχωριστό αεροπλάνο από τους υπόλοιπους από τη Θεσσαλονίκη…:!:
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!
lol αυτη η εικονα προβαλλοταν καθως οι roadies των Porcupine Tree ετοιμαζαν την σκηνη για το συγκροτημα
Το ξερω
Γιατί υπάρχει παράγοντας που θέλει καθαρή διαιτησία και που δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα φράγκα του?
Πείτε λίγο και για μπάλα βρε παιδιά!
Δαλούκα παραιτησου μην σε παραιτησουμε εμεις
Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν πως ο Μαρινάκης προκάλεσε τον Πατέρα για έναν αγώνα σούμο μεταξύ τους (το φαντάζεστε?)…ο νικητής θα ελέγχει το παρασκήνιο!
Κλειστό ματς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γκοβού δείχνει την ποιότητά του, αλλά θέλει και συμπαραστάτες (τ’ ακούς φλύαρε Λέτο;)
Μούφα το πέναλτυ φυσικά. Κλασικό πέναλτυ Ολυμπιακού.
Δεύτερο ημίχρονο, ο κύριος Δαλούκας κατάλαβε το λάθος του, γέμισε με κίτρινες τους παίχτες του ΠΑΟ και σφύριξε μόλις δύο φάουλ κατά του Άρη. Κατά συνέπεια τους είχε όλους δυσαρεστημένους (και τους τρεις).
Ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ άραξε, αν το προσπαθούσε λίγο περισσότερο θα έβαζε κι άλλο γκολ.
Ειδικά όταν κατέβαινε ο Βύντρα στη αντίπαλη περιοχή ήταν κίνδυνος-θάνατος! :roll:
Ο Γκαρσία μπήκε σαν αλλαγή και έδειξε πόσα καντάρια μπάλα ξέρει. Η μπάλα πέρναγε συνεχώς από αυτόν που δεν την έχανε με τίποτα. Προφανώς και πρέπει να παίζει βασικός αντί του μέτριου (και σήμερα) Νίνη.
Ο Άρης ήθελε αλλά δεν μπορούσε.
Γελάει ο κόσμος με το πέναλντυ, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε.
Αντε τρέμε Μπάρτσα τώρα.
Στον δρόμο της Χέρκουλες.
Ακριβως αυτο!
γερο μπασιμο του πααο για τιτλο…ευγε:thumbup:
‘‘Κλασικό πέναλτυ Ολυμπιακού’’—> Κλασικη δικαιολογια Τριφυλλιου #-o
[SIZE=“3”]’’ [B]Νομίζω ότι αισθάνθηκα[/B] μια επαφή με το σώμα…’’[/SIZE]
Θεουλης ρε μαλακες…:lol:
Άντε βρε καλή ποδοσφαιρική μας χρονιά!
[SPOILER]Τον αγώνα ούτε τον είδα ούτε τον άκουσα, δεν είδα τη φάση του πέναλτι, για να λένε όλοι ότι ήταν αστείο το πιστεύω και να πάει να γαμηθεί ο Δαλούκας και ο κάθε Δαλούκας που εκθέτει έτσι τον Παναθηναϊκό.
Επίσης συμβάζελοι σταματήστε να επικαλείστε τα χρόνια της παράγκας του γαύρου, δε θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι αυτή η κουβέντα δε μας συμφέρει. Ευνοηθήκαμε σήμερα και τελείωσε. Μπορούμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση με Μπάρτσα; Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα.
Υ.Γ.: Εξυπακούεται ότι τα ίδια απ’ την ανάποδη ισχύουν και για τους γαύρους, που όταν σπρωχνόταν η δική τους ομάδα για να ξεφύγουν από τη συζήτηση επικαλούνταν με τη σειρά τους τα χρόνια του “βαρδινογιαννισμού” και πάει λέγοντας. Όλα είναι ένας κύκλος, τίποτα δεν αλλάζει σ’ αυτό το σάπιο ελληνικό “ποδόσφαιρο” όσες υποκριτικές δηλώσεις/ανακοινώσεις και να γίνουν από τον κάθε κουτοπόνηρο Μαρινάκη, Πατέρα, Φιλιππίδη κτλ., με άλλα λόγια τον εκάστοτε “νο. 2 - πρώην νο. 1” που φωνάζει για να ξαναγίνει νο.1 με κάθε κόστος. Τους σιχαίνομαι ΟΛΟΥΣ ρε πούστη μου.[/SPOILER]
Καλά λοιπόν, για μπάλα θα μιλήσω εγώ!!
Ο Άρης για άλλη μια φορά άθλιος εναντίον του Παναθηναϊκού.
Ο δε Χαβίτο πρέπει να μάζεψε το μπινελίκι της ζωής του.
Στα της βαζέλας τώρα, καλός ο Λέτο (όχι ιδιαίτερα φλύαρος) ενώ δεν είδα που ακριβώς βοήθησε ο Γκοβού. Αυτός όμως που ήταν απερίγραπτα αρνητικός ήταν ο κύριος με-10-εκ-ευρώ-πάω-στη-Μάντσεστερ. Δεύτερο συνεχόμενο άθλιο παιχνίδι που κάνει. Σιμάο και Ζιλμπέρτο κάνανε εξαιρετικό παιχνίδι ανασταλτικά αλλά όχι και δημιουργικά, ενώ η άμυνα δεν πιέστηκε και ιδιαίτερα και ως εκ τούτου ήταν επιτυχημένη.
Τίμιο ποστ Γράκχου, τηρώ την υπόσχεση μου να μη σχολιάζω διαιτησία αν και είδα τη φάση του “πέναλτυ” αλλά όχι ολόκληρο το ματς για να έχω συνολική άποψη.
Καταρχήν δεν νομίζω να χρειάζεται να πω και εγώ για το πόσο μούφα ήταν το “πέναλτι” που σφύριξε ο Δαλούκας. Το είδατε και τα είπατε όλοι. Και συμφωνώ απόλυτα με το ποστ του Γράκχου πιο πάνω, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα.
Άλλο θέλω να πω και γι’ αυτό μπήκα στην διαδικασία να κάνω ποστ.
Πότε θα δούμε λίγη μπαλίτσα μωρέ Παναθηναϊκέ;; Πότε;;;
Τα τελευταία καλά ματς που θυμάμαι, ήταν τα 2 με την Ρόμα, στα οποία συνέβαλε εν πολλοίς ο τρόπος παιχνιδιού των Ρωμαίων. Έδωσαν χώρους, είχαν αστεία αμυντική λειτουργία κτλ. Γι’ αυτό και όσοι παραμυθιάστηκαν με αυτό και περίμεναν πάρτι με την Σταντάρ, βρέθηκαν προ εκπλήξεως.
Λίγη μπαλίτσα ρε γαμώτο!
Υποτίθεται πως τα χαφ σου ξέρουν (έστω και λίγη) μπάλα. Ο Λέτο, ο Γκοβού (ανύπαρκτος και εχθές) ο Νίνης (αλήθεια, μήπως έρχεται σιγά σιγά η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρόκειται για το τεράστιο ταλέντο που όλοι λίγο πολύ πιστεύαμε;), ο Ζιλμπέρτο. Ακόμα και αν ο Γκοβού δεν είναι στα καλύτερα του και ακόμα και αν ο Νίνης δεν είναι το τεράστιο ταλέντο, αλλά απλώς ένα καλό παιχτάκι, δεν μπορώ να διανοηθώ πώς μια τετράδα χαφ με Ζιλμπέρτο, Γκοβού, Λέτο και Νίνη και έχοντας όλοι αυτοί τον Σισέ στην κορυφή, δεν κατορθώνουν σε ένα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος να παράγουν 1 φάση της προκοπής. Δεν έχω απαίτηση να το κάνουν μέσα στο Καμπ Νου, αλλά στο Βικελίδης, έχω! Στο ματς με την Ξάνθη έχω.
Ούτε μία φάση να την χαρείς λίγο ρε παιδάκι μου, να σου αρέσει αυτό που βλέπεις έστω για μερικά δεπτερόλεπτα. Ούτε ένας αυτοματισμός…κάτι.
Ένιωθα μετά το ματς ότι έχασα την ώρα μου. Και το ξαναλέω, όπως το έλεγα και πέρσι: Εμένα οι τρεις βαθμοί, δεν με ενδιαφέρουν, δε μου λένε τίποτα. Θέλω να δω την ομάδα να τσουλάει το τόπι όμορφα.
Το μόνο τελικά που μου έμεινε από χθες, είναι δύο ενέργειες του Βύντρα!!! Η πρώτη όταν πήρε το μούφα πέναλτι και η δεύτερη προς το τέλος, όταν τσίμπησε όμορφα την μπάλα και βγήκε τετ α τετ, αν και το πλασέ του μετά ήταν για κλάματα.
Έλεος ρε! Μια φάση! Βγάλτε μια ωραία - δουλεμένη φάση!
Ευτυχώς μετά με αποζημίωσε το μπάσκετ.
ΥΓ. Έκανα μια βόλτα και στο θρεντ του μουντομπάσκετ. Και εκεί για διαιτησία μιλάνε και μάλλον δικαίως, καθότι σε αυτά τα αθλήματα και σε οριακά ματς, αρκεί καμιά φορά και ένα μόνο στραβό σφύριγμα για να γύρει την πλάστιγγα. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι μόνο ένα…
Γι’ αυτό σας λέω, γυρίστε το στο σκάκι, να μην έχετε τέτοια προβλήματα.
Είναι η εκδίκηση του αθλητή. Εκεί ο διαιτητής είναι μόνο γλάστρα.
Σε ερώτηση για την φάση του πέναλτι, ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού Ζιλμπέρτο Σίλβα πήρε θέση αναφέροντας: “Αυτή είναι μόνο η αρχή…”
:p:p:p