Παναθηναϊκός

Και μια εικονα απτο Καμπ Νου

Τα ωραια αστεια του Νικολακοπουλου.
Ας απολαυσει τις καθημερινες του ο γαυρος που καθεται. Και μεχρι το 7 εχουμε δρομο ακομα.

Αχ, μη στεναχωριέσαι γλυκέ παραντάης λοστ, τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις…

διακρινω ακρατο οπαδισμο???να δηλωσω οτι ειμαι ουδετερος οντας οπαδος της milan (ψεματα ειμαι αντιολυμπιακος):p:p:p:p

Έχεις το μάτι του γερακιού θα λέγαμε, διότι είμαι φανατικός οπαδός της Μπαρτσελόνα.

http://www.sport-fm.gr/article/292766

Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα, βγαλμένη από τον κόσμο του Disney

θεουλης φρειτας :lol::lol:

Αχα χα μίλησε και το παόκι! Αν είναι ο παο ευροπεος εσύ είσαι ανυπαρκτ-έος! :lol: Κάνε το 1/10 από όσα έχει κάνει ο Παο στην Ευρώπη και ξανα έλα (με την όπισθεν για να μην βρείς)! Α ρε γελάσαμε βραδιάτικα, ευγε!

αμα με εβγαζε καθε χρονο τσουλου το γαμημενο το συστημα,θα εκανα το 20/10 απο αυτα που εχεις κανει εσυ

πάλι η αθήνα φταίει ε?
και με ποιους παίκτες θα τα έκανες αυτά?με τον γιασουμάκη το γιασουμή, με τον τετράτζε ή με τον (μπλακ) κόφι αμπονσά?

Τε λε ρε??? #-o Άστο, εκτίθεσαι…με το "Θα’ ο Γιωργάκης θα είχε σώσει την οικονομία και θα είχε πατάξει τη διαφθορά…βλέπεις που είμαστε όμως…κάνε την αναλογία. Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις το 1/10 σου και άσε τα “Ευρωπέη”…

horror-μα αν επαιρνα πρωταθληματα αυτοι οι παικτες θα πατουσαν τουμπα μονο στις κερκιδες

elmarad-ναι εκτιθομαι ανεπανορθωτα με το “θα”:lol::lol:

ακουγα σπορ φμ στο αυτοκινητο οπως γυρνουσα απο γιορτη και ο γκοτζος ελεγε, τουλαχιστον ειχουμε να λεμε οτι χαρηκαμε 2’… ωραια νοοτροπια ρε γμτ…
οπως το ηρωικο τεταρτο της νδ στις εκλογες του 2000…

'nough said.8)

επίσης δύο φορές βγήκες προκριματικά τσου λου.τι συνέβη τότε και δεν έκανες αυτά που λες?ή μήπως και για αυτά φταίει το αθηναϊκό κατεστημένο?:-k

Αφήστε όλους τους υπόλοιπους να βγάλουν τα κόμπλεξ τους ρε παιδιά…εμείς συνεχίζουμε για να περάσουμε τον όμιλο.

Και βέβαια, γιατί γράφεις μια @@ρια χωρίς να έχει καμιά βάση = δεν έχεις επιχειρήματα.

Ε ρε φούστη βάλε το πέναλτνι να βγει 6-1 να πέσω μέσα και στις 2 προβλέψεις [-X
Κοιτάτε αγόρια τρελά, χωρίς χαφ (γιατί χαφ δεν υπάρχουν στον ΠΑΟ) και χωρίς(τουλάχιστον) έναν σοβαρό αμυντικό,δεν.Οκ ήταν η μπάρτσα το ένα το άλλο, αλλά αν δεν υπάρχει ομάδα απο την άλλη…
Μα καλά ο Παοκτζής που τον συμπαθώ κιόλας τι μπήκε να πει;Θα και αν.Ρε φιλαράκι εκτίθεσαι και βγάζεις κόμπλεξ.Μη.

Βερντερ - Τοτε απο 85 ως 90+ οι μαμακίες που έχει πει συμπυκνωμένες ο σπικερ (μου διαφεύγει το όνομα τώρα, κάτι σε “οπουλος” νομίζω) δεν έχουν λεχτεί σε όλες τις μεταδώσεις της τελευταίας χρονιάς μαζί.
Θέλω το βίντεο έχω τρελαθεί να γελάω.Τι εβγαλε δόντια, τι Κραουτσίνιο, γ@μησε ο τύπος.

ο σπυροπουλος ειναι… καλα τα γαμησε ολα… ειπε για καποιον απο την εξεδρα : οταν ειχε περισσοτερα μαλλια κ λιγοτερα δοντια… κατι τετοιο…:lol: