ζαβά είστε? Δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε ένας βάζελος ειρωνεύεται τους Ολυμπιακούς?
Άβυσσος η ψυχή των βάζελων…
ζαβά είστε? Δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε ένας βάζελος ειρωνεύεται τους Ολυμπιακούς?
Άβυσσος η ψυχή των βάζελων…
δεν μεταδίδω άλλο
ο γαυρος εκανε διπλα φοβερα φετος και μπραβο του
επαιξε σπουδαια μπαλα
αλλα σαν τις δικες μας πορειες δεν μπορω να συγκρινω με την δικη του φετος
το κακο ειναι οτι εμεις θα αργησουμε να ξαναστρωσουμε ενω ο αυτος θα ναι (μαλλον) το ιδιο καλος και του χρονου ( αν ξαναβγει)
Ok άν έκανα λάθος συγνώμη. Δεν πήρα είδηση πως ο rudolf είναι βάζελος και με τόσες ασυναρτησίες που ακούγονται τελευταίως έχω μάλλον αρχίσει να το χάνω… :?
(ούτε εγώ μεταδίδω άλλο… βαριέμαι… )
εγω ηξερα οτι ειναι:p
τερμα και απο μενα , απλα ηθελα να υπενθυμισω μερες μαγικες
Πού στηρίζεις οτι εμείς θα αργήσουμε να ξανακάνουμε πορεία;Και που στηρίζεις οτι ο γαύρος θα κάνει του χρόνου;
:roll: :roll:
Σε 2 εβδομαδες να υπενθυμισεις και το μαγικο 0-3 ομως.
κι όλα αυτά σε μια χρονιά που το 3-0 απ’την Τσέλσι θεωρείται το τελευταίο ματς μια επιτυχημένης πορείας…
Ε, δεν προκειται σε δωδεκα χρονια να ποσταρω την αναμνηση του 0-0 του πρωτου αγωνα.
κανένα βίδεο απ’την υποδοχή στο αεροδρόμιο μετά το διπλό στη Γερμανία μπορεί:lol: :lol: :lol:
Ναι στανταρ, ολο τετοια βιντεα ποσταρω, αφου με ξερεις.
Τωρα παω να βρω αυτο με την υποδοχη του Λαγιος Ντεταρι.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ προχθές που άκουγα στο σπορ fm να αναγγέλουν την επιστροφή του Ρότσα ως σκάουτερ με ανφορά στα 12 χρόνια από το παιχνίδι του Άμστερνταμ…
Θα θυμηθουν σε 15 μέρες και τον Λιτμάνεν;
Μπουνιές έπαιξαν οι Γκαλίνοβιτς και Γκονζάλες (πως και έτσι!!!).Δεν μπορεί ένας παίχτης να κάνει μπ…λο την ομάδα…έλεος με των 2 Ριβάλντο πια.
στο διπλο που παιζαν,ο “εκι”,υποστηριζε πως περασε η μπαλα τη γραμμη των καρε,ενω ο γκαλινοβιτς οχι και ετσι πλακωθηκαν.:lol: :lol: :lol:
[SIZE=“5”]ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…[/SIZE]
Καλύτερα να κλείσει το τόπικ πιστεύω…
Ο Πεσειρο φευγει με την μεταμεσονυχτια πτηση για Λισσαβωνα?:lol:
Να ανοίξει μετά το καλοκαίρι.
Καλύτερα να φύγει και ο μέτοχος. Τελικά, αυτός ο άνθρωπος γιατί δεν είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ, ποτέ δεν κατάλαβα.
Πάντως έχασε απίστευτες ευκαιρίες ο ΠΑΟ…