Παναθηναϊκός

Πολυ σωστα τα λες για τον Σιμαο.Τρεχει,κοβει αλλα μην του πεις να δωσει την μπαλα στο διπλανο του…

*ο νεμπεγλερας είναι από τους καλύτερους χαφ στο πρωτάθλημα(αν μην πω ο καλύτερος)
κόβει, κουβαλάει μπάλα, κάνει παιγνίδι, κινείται σε όλους τους χώρους, καλύπτει οποίο μπακ δεν εχει υποστήριξη, σουτάρει…και τα κάνει και καλά…

Καλά, μην τον βγάλουμε και Τσάβι τον Νεμπεγλέρα. Απλά ειλικρινά από το Σιμάο θα τον προτιμούσα, άλλο που αν έκανε κανείς τέτοια μεταγραφή στον ΠΑΟ θα είχαμε τρίτο παγκόσμιο.

δες δυο ματς συνεχόμενα του νεμπεγλερα και θα απορήσεις…

*τσαβι δεν τον έβγαλα…εναντίων των τραγικών ελληνικών ομάδων τα κάνει…αλλά τα κάνει.! όλα αυτά που είπα…και 90 λεπτα…οχι …46

Με καλυψες απολυτα οταν γραφεις οτι πρεπει να παρουμε καποιον αλλο στη θεση του που πραγματικα μπορει να ειναι πιο δημιουργικος και να μην κανει μονο την σκουπα.
Τετοια δουλεια ακομα και ο Μαρινος θα μπορουσε να κανει…

Παντως και χωρις μεταγραφες η χρονια μπορει να βγει αξιοπρεπως, αν αρχιζουν να παιζουν λιγο σαν ομαδα και περα απο τα ξεκατινιασματα των παραγοντων. Βεβαια 2-3 προσθηκες θα ηταν ευπροσδεκτες αλλα ποτε δεν ξερεις.
Το χθεσινο ηταν ενα καλο πρωτο βημα.

Και καλυτερα για ολους μας που ειναι χωρις κοσμο τα 2 επομενα παιχνιδια και περιμενουμε να παμε στο παιχνιδι κυπελου με την ΑΕΚ να στηριξουμε την ομαδα και ελπιζοντας οτι θα δειχνουν τουλαχιστον χαρακτηρα και οι μεν και οι δε .

αν ισχυει αυτο και δουμε και την Λιανα προεδρο τι να πω…:lol::lol:

Γελάω αλλά καλύτερα Λεσβία πρόεδρο παρά Λέσβιο.

Η Κανέλλη από πού και ως πού;Με τι κριτήρια;Αν θέλουν να ντροπιάσουν και άλλο τον ΠΑΟ οκ,πάσο!

Οι βάζελοι δεν είχαν βάλει για ένα φεγγάρι τον Κωνσταντόπουλο πρόεδρο? Ε πόσο πιο χαμηλά να πέσουν με την Κανέλλη?

Καταρχήν δε πρόκειται να δεχτεί.

Κατά δεύτερον, όλοι οι παπαγάλοι έγραφαν για μεταγραφές μετά τη γουσού για να περιμένουμε όλα τα πρόβατα. Ε όλως τυχαίως αναβάλλεται η γουσού. Τυχαίο ε?

:cry:

αμυντικό χαφ, όχι αστεία. sex, drugs, rock & ball. respect.

πολυ καλος παιχτης. αλλα γαμω τα μυαλα του ρε πουστη μου. δεν ηταν λθγες οι φορες που τον ηθελα σε μας…

Άλλο ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα σήμερα, που δείχνει πως επανέρχεται συνολικά. Νομίζω αρχίζουν και βγαίνουν τα πλάνα του Φερέιρα στο γήπεδο και η ομάδα έχει οργάνωση…Καλύτερος του ματς ο Νίνης, και ενέργειες έκανε και γκολ έβαλε και γενικά έτρεχε στους χώρους (που δεν το συνήθιζε…). Ο Λέτο κατά διαστήματα έπεφτε αλλά όταν ανέβαινε έκανε τα ωράια τα δικά του + βόηθαγε στην άμυνα. Ο Γκοβού έκανε επιτέλους ένα θετικό παιχνίδι και έδειξε διάθεση. Χειρότερος μάλλον ο Κατσουράνης που “πέταξε” πολλές μπαλιές προς τον Σισέ. Ο Άρης γενικά ήταν φλύαρος και απείλησε σε 1-2 φάσεις…έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το ματς στο πεντάλεπτο του 2ου ημιχρόνου που κάναμε τις μαζεμένες φάσεις.

Σωστό, παρά λίγο να στοιχίσουν όλες αυτές οι χαμένες ευκαιρίες, ο κατσουράνης έδωσε ασίστ στην τελευταία φάση, αλλά ο Τζόρβας έκανε τεράστια απόκρουση.

Γενικώς ψιλοκαλύτερα πράγματα από το χάλι του δεκέμβρη.

καλύτερος ο παναθηναϊκός απο προηγούμενες φορές(βοήθησαν λίγο και οι απουσίες του αρη), αλλά αυτό το πράγμα με τις άδειες εξέδρες δεν αντέχεται…
ειδικά για έμενα που ήμουν και ουδέτερος μου ήρθε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο…
ας βρουν άλλη λύση…
σε λίγο θα βγουν οι παίχτες και θα λένε παίζουμε για την νοβα.:?

Ρε παιδια ποιες ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ οι χαμενες ευκαιριες;;;

Αν εξαιρεσουμε 2 φασεις αμεσως μετα το ακυρωμενο γκολ, που απειλησε ο παο και δεν το 'δα;;; :?

Ευτυχως δεν βλεπω το χαλι του προηγουμενου καιρου στα τελευταια δυο παιχνιδια… Θα δειξει πως θα παμε, υπαρχει προγραμμα φωτια μεχρι το καραισκακη (οχι οτι μετα δεν ειμαστε για γκελες, απλα λεμε).
Παμε μωρη ομαδα, παρα τα οσα εχουν γινει σε διοικητικο, παμε να τρελανουμε κοσμο

η ομαδα σιγα σιγα ανεβαζει στροφες κ το αποκορυφωμα θα ερθει στις 27 φλεβαρη που θα περασουμε κ μπροστα στο πρωταθλημα…αρχιζει να φαινεται η δουλεια του φερειρα…

πιστευω οτι μεχρι τη ληξη της μεταγραφικης θα εχουμε κ βαρβατο προεδρο κ θα κανουμε κ μια πολυ καλη μεταγραφη… δεν εχω πληροφορια, ειναι δικη μου εκτιμηση…

Αν είναι η Λιάνα πάντως, η βαρβατίλα περισσεύει.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχ :lol::lol:
Επειδη δεν παρακολουθω,αυτα για την Κανελλη και την προεδρια του Παναθηναικου ελπιζω να ειναι αστεια.