Παναθηναϊκός

Ρε samis το ιδιο λεμε. Οτι το παιρνει ο Νινης οχι οτι ειναι πεναλτυ.
Αλλα εσυ αν βλεπεις χερι στι φαση του Dale δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.
Ηταν καθαρο πεναλτυ. Το παραδεχτηκε και ο Ποτουριδης.
Οσο για τους διαιτητες απλα χαλια μαυρα εκατεροθεν.

Ο Καπετανιος παντα τετοιος ηταν.Η Νova ειναι και συμφεροντων οικογενειας Βαρδινογιαννη.
Ας βγει παλι ο χοντρος να πει τα δικα του τωρα.

Ρε ολυμπιακάρες (οι περισσότεροι) τι αγχώνεστε;
Αφού είπε ο Βαγγέλας ότι ό,τι και να κάνουμε δικό σας είναι το πρωτάθλημα!

Προφανώς δεν ήταν κανένα πέναλτυ, ούτε της Καβάλας, ούτε δικό μας!
Προσωπικά πάντως δε θα σκάσω για ομάδα του Ψωμιάδη!

Επίσης, μετά από ματς με την Καβάλα:

Crimson μπορείς να χαρείς!

Ελεος ρε που μας κραταει η διαιτησια στο πρωταθλημα!Αστεια μου λετε?Δεν εχουμε λεφτα και κατα πασα πιθανοτητα το καλοκαιρι θα φυγει η μιση ομαδα,δεν εχουμε προεδρο,η ομαδα παει για διαλυση,δεν υπαρχει οργανωση αλλα ελεγχουμε ολους τους διαιτητες και ολοι η διαιτητες δουλευουν για τον Παναθηναικο???Το εχετε καταλαβει οτι αν δεν βρουμε προεδρο θα διοικουμαστε απο το κρατος!!Φωναζετε για σπρωξιμο της διαιτησιας ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!Οντως ο Νινης υπερεβαλλε και τουλαχιστον απο την καμερα που το ειδα δεν μπορω να καταλαβω αν τον αγγιξε καν.Κλαιγεστε ολοι για το γκολ που ακυρωθηκε στον Αρη το οποιο ηταν ξεκαθαρα φαουλ ενω οι μονες φορες που εγιναν λαθη υπερ μας απο τη διαιτησια ηταν το πεναλτυ στο πρωτο ματς με τον Αρη και το σημερινο.Λες και φετος δεν εχουν γινει σφυριγματα υπερ του Ολυμπιακου.

και φυσικά χάρηκα…πανηγύρισα ολα τα γκολ του παναθηναϊκού:!:

(δεν ξέρω για την φάση πάντως…απο streaming δεν μπορώ να έχω γνώμη)

*άντε ρε χριστοδουλοπουλε , τρέλα…:smiley:

ωραιο πεναλντυ

To ανεκδοτο της δεκαετιας.Μα καλα ποσο ξεδιαντροποι ειστε ρε?Δεν υπαρχει αυτη η φαρα λεμε…

Τα λέω και γω για τη φάρα των ηρακλειδέων αναρχικών :!:

Mα φυσικά και ενοχλεί που παρά τα όσα προβλήματα που αναφέρεις (+άδειο γήπεδο) πάλι νικήσαμε και μάλιστα με το ίδιο σκορ που νίκησαν και οι άλλοι χθες… Αλλά σωστά… χθες παίχτηκε ΜΠΑΛΑΡΑ…

Ο Μούμιας για το μόνο λόγο που το έκανε ήταν για να δείξει ότι η οικογένεια τη δύσκολη αυτή διοικητικά περίοδο είναι δίπλα στην ομάδα μπας και καταφέρει να πάρει πάλι με το μέρος της (η οικογένεια) κάνα βλάκα βαζελάκο αναγνώστη και ακροατή του οχετού της Καλλιθέας επειδή έχουν κάνει πουτάνα την ομάδα τόσα χρόνια για να φανούν ότι και καλά ασχολούνται και νοιάζονται ενώ οι άλλοι είναι ριψασπίδες και αλεξιπτωστιτές και να ξαναρχίσει το λιβάνισμα ο Τουλούμπας. Τόσα χρόνια που είχαν ξεπουλήσει την ομάδα στο πράκτορα όλα μέλι γάλα ήτανε. Να ψοφήσουν και μετά να ξεκουμπιστούν.

Πραγματικα ειναι τραγελαφικο το οτι οταν κραξεις κατι παναθηναικο θα εμφανιστει σιγουρα καποιος που θα σε βαφτισει αυτοματα γαυρο και αντιστοιχα οταν κραξεις και κατηγορησεις τον ολυμπιακο θα σε περασουν αμεσως για βαζελο.
:lol:#-o:lol:

τότε γιατί μπαίνεις εδώ μέσα. υπάρχει τόπικ με την ομάδα σου. ξεπετάγεσται όλοι σα τα ποντίκια κάτι τέτοιες στιγμές, τι περίμενες να ακούσεις…

:lol::lol::lol:

Το αισχος που εγινε απο την πλευρα ανθρωπου του παναθηναικου, θα το αναφερω στο θρεντ του παναθηναικου !!

Πολλά μπράβο στο βάζελο και τα αφεντικά του για τους σημερινούς τραμπουκισμούς. Δε λέω ότι έπρεπε να κερδίσει η Καβάλα (που στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά) αλλά το να γίνοται ΑΚΟΜΑ τέτοια πράγματα είναι απαράδεκτο.

1. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Καραβούτας
  2. Δε θυμάμαι ποτέ ο Κόκκαλης να διέκοψε περιγραφή γιατί διαφώνησε με εκφωνητή!

Σιχαμάρα και σαπίλα. Μακάρι, πραγματικά το εύχομαι να σταματήσουν να παίζουν μπάλα στην Ελλάδα για τους εξής λόγους

1. Είμαστα ΑΜΠΑΛΟΙ. Τίποτα ρε. 0!!! Πως το λένε; Δεν ξέραμε, δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ μπάλα.
  2. Παράγκα ζει και βασιλεύει όσα χρόνια και αν περάσουν.
  3. Στοπ στους εκβιασμούς σφηριγμάτων ρε. Είσαι μάγκας κάντο με την αξία σου. Δεν μπορείς;;; Ε κουρέας…

P.S. Δεν ήμουν-είμαι-θα είμαι ποτέ ολυμπιακός ούε άλλη ελληνική ομάδα, σε περίπτωση που κάποιος βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα.

Ρε ο Καπετάνιος έχει κάλο, είναι σα να μπει ο Θεωδορίδης στα δημοσιογραφικά.
Τον έχουν χ@σμένο στον ΠΑΟ αλλά ναι τώρα η παράγκα(???) κλπ.ΓΤΠ.
Αν έμπαινε πριν 20 χρόνια οκ, τώρα τι θα καταφέρει δλδ εκτός απο να το παίξει “μάγκας”;
Τα γράφετε και μετά τα σκέφτεστε ήθελα να ξερα(δε ντέπεσαιιιι, να υποφέρω και να χ#ζεσαιιιι).

Τα πενάλτιαν δεν ήταν και τα δύο.Το πρωτάθλημα έχει κριθεί.Γιατί μας ζαλίζεται;

Για το Νίνη συμφωνώ αλλά γιατί πρέπει να συγκριθεί σώνει και καλά όποιος κάνει τραμπουκισμούς με τον Κόκκαλη; Δεν λέω ότι είναι άγιος ο Κόκκαλης απλά έχω βαρεθεί όποια λαμογιά παραγόντων βλέπουμε να την συσχετίζουμε με τον Κόκκαλη έστω και στο πλαίσιο της σύγκρισης.

Σωτηράκη, άμα διαβάζεις ρόκιν, άσε τις οσκαρικές ερμηνείες και παίξε μπάλα!

Κατά τ’άλλα συμφωνώ επίσης στο ότι δεν βλέπω ν’αλλάζει κάτι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα το πάρει φέτος μάλλον (και άξια βάσει της μέχρι τώρα απόδοσής του)

Με συγκίνησε χθες ο Βαλιτσογιάννης με το ντου στα δημοσιογραφικά, θυμήθηκα τα παιδικά/εφηβικά μου χρόνια!:stuck_out_tongue:

[I]"Ρότσα, πιστόλια, παράρτημα στην Κρήτη,
λεφτά μες τα λουλούδια Βαρδινογιάννη αλήτη![/I]

:roll:

χθες ο Παναθηναικος έπαιξε λιγο καλυτερα απο άλλες φορές (ηταν ο Κατσουρ αρκετα ορεξατος και βοηθησε ,ενω αντιθετα ο Σιμαο ήταν κακός εξου και οι φασεις της Καβαλας ,αλλα ενταξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα) και ασχολουμαστε ΟΛΟΙ (Παναθηναικοι ,Ολυμπιακοι ,Δημοσιογραφοι ,Τυπος και οποιος άλλος θελει) με τον γραφικο.

Λες και εμεις οι Παναθηναικοι επικροτουμε τον Βαρδινογιαννη
Πρωτοι εμεις βγάλαμε συνθηματα εναντιον του .

αντιγραφω :
[I]“Γελάει ο πλανήτης με την κίνηση της μασκότ των Iron Maiden να πάει στο μπουθ της νόβα…τον έπιασε ο πόνος για τον Παναθηναϊκό…συγκίνηση…”[/I]

μας έχουν κανει τα πρωτοσελιδα και τα σχολια στο internet να μην βλεπουμε μπάλα .

υγ1 :στο volley ,χασαμε ,αλλο ενα βημα προς τα κατω.
κριμα για το τμημα.
αυτα είναι εγκληματα , μακαρι να παμε στο Ζωγραφου για νέο ξεκινημα.

Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί προηγουμένως αλλά για μια φορά σας παρακαλώ να μην ξανανακαλύψετε τον τροχό και να μην πέσετε από τα σύννεφα.

Επειδή, αυτό έγινε άκομψα και μαθεύτηκε δεν αναιρεί το πόσο επεμβαίνουν όλοι οι γνωστοί παρατρεχάμενοι των ομάδων σε τέτοια θέματα, ασχέτως αν οι δημοσιογράφοι αποφασίζουν να τα δημοσιοποιήσουν ή όχι.

Νομίζετε τους χαλάει τους δημοσιογράφους; Ίσα ίσα. Και το παιχνίδι τους παίζουν και δράμα έχουν να πουλήσουν τις επόμενες μέρες.

Στο πρωτάθλημα, εγώ το έχω πει. Φέτος, υπήρξαμε τόσο κακοί που δεν δικαιούμαστε τίποτα. Και δεν θα μπορεσουμε πιθανότατα να κάνουμε τίποτα εκτός κι αν βγει εγωισμός σε μερικούς παίκτες στο κύπελλο. Φυσικά και βελτιώνει την ομάδα ο Φερέιρα, τουλάχιστον κατεβαίνει η μπάλα.

Το θέμα είναι ότι το καλοκαίρι πάμε φουλ για διάλυση. Χωρίς διοίκηση δεν πρόκειται να μείνει σοβαρός παίκτης.

Στην Ελλάδα που όλοι πουλάνε “υπηρεσίες” στους άλλους, γιατί αυτό ξέρουμε να κάνουμε μόνο, όλοι προσκυνάνε το δυνατό. Πέρσι ήταν ο ΠΑΟ, φέτος ο ΟΣΦΠ και λογικά πλέον θα πηγαίνει εναλλάξ.

Εγώ βαρέθηκα το δράμα και με νοιάζει τι βλέπω μέσα στις 4 γραμμές. Και αυτό που είδα και βλέπω φέτος δε μ’αρέσει.

Συμφωνω.
Στο μονο που εχω αντιρρηση στο οτι δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις φετος.
Μονο φετος ειναι το θεμα?
Και σαφως δεν ειναι μονο σε μας αυτο το χαλι…

Ρε παιδιά, τι διάλυση λέτε κτλ.?

Είναι δυνατόν να διαλυθεί (ακόμα και σε εισαγωγικά, δηλαδή να μην διεκδικεί τίτλο) σωματείο με τέτοια βάση φιλάθλων σαν τον Παναθηναϊκό? Εδώ ο Ολυμπιακός με σκάνδαλα Κοσκωτάδων και Σαλιαρέληδες και διεκδικούσε πρωταθλήματα.