Παναθηναϊκός

Δεν ξέρω τι να γράψω πραγματικά παιδιά…λέω να μην ξανασχοληθώ με το ελληνικό ποδόσφαιρο ξανά…δεν ξέρω τι βλέπουμε πραγματικά…υγιείς οπαδούς έχουν και οι 2 ομάδες, ας αποφασίσουμε τη στάση μας απέναντι σε όλη αυτή τη φαρσοκομωδία…γαμάνε το ποδόσφαιρο.

Καλή εμφάνιση σήμερα. Το πάλεψαν όσο μπορούσαν και εμένα με ικανοποίησαν, γιατί έδειξαν αρχίδια μέσα στο Καραϊσκάκη. Κανένα σχόλιο για Καλόπουλο και Σία.

Έχω να εκνευριστώ τόσο από την εποχή του Ευθυμιάδη…

Παιδιά μην ασχολείστε με την ΠΟΥΣΤΡΟΜΑΔΑ. Αφήστε τους να βάλουν άλλη μια μαϊμού στην τροπαιοθήκη τους.
Εγώ ξέρω ότι τους πηδήξαμε. Οτί κάναμε ανατροπή μέσα στο μπουρδελαϊσκάκη.
Από κει και πέρα, αφήστε τους να γιορτάζουν άλλη μια πούστικη νίκη. Μ’ αρέσει που γράφανε για τον Σισέ, ενώ τα φουστάνια τα φοράνε αυτοί. 4 μέτρα κούρσα κάνει ο Κατσουράνης στο γκολ. 6 παίχτες τον καλύπτουν. Το μόνο γκολ οφσάιντ είναι το 2ο του πουστραϊκού.

ΠΗΔΗΓΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Μη χαλιέσαι ρε σύντεκνε…

ελα ξυδακι ροτενακο μην μιλας ετσι θα σε μαλωσω… :smiley:
στα του ματς θεωρω οτι ο ζιλμπερτο εκανε το ματς της ζωης του. ησασταν καλυτεροι στο β αλλα ενω ο παρντο χαρισε και 2ο γκολ περαν του 1ου αυτο δεν μετρησε, το δικο μας για μενα ισως να μην επρεπε να μετρησει.

συγχαρητηρια για τη νικη δεν εχω να πω τιποτα αλλο

ντρεπομαι

Συγχαρητήρια σ’ αυτήν την ομάδα που στάθηκε όρθια μέσα στη ζούγκλα.
Γιατί αυτοί είστε. Τραμπούκοι μια ζωή. Δεν έχετε μάθει όχι να χάνετε, να παίζετε στα ίσια!
Για να φτάσει ο σιχαμένος Μητροπουστος να προσπαθεί να σας ηρεμήσει!
Όχι αυτό το πρωτάθλημα δεν το θέλω.
Σας το χαρίζω εσάς και του Τορογίδη σας!
Άι σιχτίρ!

Τίμια η στάση των γαύρων συμφορουμιτών πάντως.

Μπράβο.

Αδύνατον. Κ εγώ χαλάστηκα. Κ σκοτίστηκα που χάσαμε. Αυτές οι γελοιότητες μόνο σ’ένα γελοίο χρεωκοπημένο κράτος σαν την Ελλάδα… Εδώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε μια μαλακία σαν το ποδόσφαιρο κ μιλάμε για πολιτική μετά! [-X

Aν πω αυτα που πραγματικα θελω θα μου κανει μηνυση το σαιτ.Τοση βρωμια κι αηδια σ’αυτη την φαρα ρε πουστη μου?Τοση ξεφτιλα,τοσο ρομπες?Γαμω την γυφτια και την απλυσια σας ρε αμερικανοπαιδα.

πες τα σε παρακαλω δεν θα σου κανουν μηνυση

Σύντεκνε δε μπορώ…
Είμαι δηλαδή εκτός εαυτού…
Και εν πάση περιπτώση έτσι νιώθω τώρα έτσι πόσταρα…
Κι ας φάω και μπαν.

samis, είπα, έχω νεύρα… :stuck_out_tongue:

Αυτό, σωστό.

E! Ηρεμία. Κι εγώ εκνευρισμένος είμαι αλλά δε μου φταίει κανένας φίλαθλος και κανένας λαός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας και με την ανοχή όλων μας.

Για τον Τοροσίδη πάντως θέλω να το πω. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι για τον Ολυμπιακό ή τους διαμορφώνει η ίδια η ομάδα;

To 2ο είδα μετά το 50+.
Μπράβο στους γαύρους του φόρουμ και απο εμένα.
Τώρα ξανά παράγκα δεν ξέρω αλλά αν θέλουν να έχει κόσμο μόνο στο Καραϊσκάξ τότε καλά το πάνε.
Μπράβο στην Τίποτα squad που σήμερα έπαιξε σαν Παναθηναϊκος.Απ’όσο πρόλαβα και είδα.
Μια χαρά, πάμε για έξοδο τώρα. :slight_smile:

Συμφωνώ.

Να το χαιρεστε

τους διαμορφώνει η ίδια διαιτησία μάνδρακα…

εδιτ : προσοχη στους χαρακτηρισμους παιδια

πολυ καλη εμφανιση, μπραβο που καθισαν και για ενα ημιχρονο τουλαχιστον παιξανε ποιοτικο ποδοσφαιρο μεσα στο Καραισκακη…δεν σχολιαζω τα γκολ, δεν εχει νοημα…

νευρα πολλα νευρα

Εμένα ΔΕΝ μ’αρέσει mandrake έτσι όπως είναι. Ποιός ακριβώς με ρωτάει;