Παναθηναϊκός

Οσοι δεν εχουν δει το εν λογω ματς ας σταματησουν τις μαλακιες…
Εχει παραξηλωθει το θεμα με το πρωτο ευρωπαικο στο Παρισι και πεταει ο καθε ασχετος που εχει ακουσει, εχει δει μια φαση στο youtube τη μαλακια του

Aκριβώς. Στο συγκεκριμένο ματς ήμουνα μέσα και καθόμουν ακριβώς πίσω από τη μπασκέτα που έπεσε η τάπα του αιώνα. Σε αυτόν το τελικό την είχαν πάρει εργολαβία τη μπαρτσελόνα οι 2 διαιτητές και πήγε να γυρίσει διαφορά 9 πόντων, κάτι ανάλογο με το πως έσπρωξαν στον τελικό του βερολίνου την τσσκα. Και όλοι ξέρουμε ότι αν δεν είχε επέμβει ο γίγαντας στογιαν θα τους είχαν δώσει την κούπα.

Παραδοσιακά έχουν σφυρίγματα οι ισπανικές ομάδες.

Αιρον αρη, πουθενά δεν έγραψα πως έχουμε προβάδισμα πλέον, καθε ματς είναι ξεχωριστό. Φαίνεται διάβασες αρπα κόλλα το ποστ μου και συμπέρανες άλλα ντ΄άλλων. Ίσα ίσα που θεωρώ πως ο γάβρος έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης βάσει συνολικής δυναμικότητας στο ζευγάρι του. Απλά είπα πως το 3ο ματς θα ναι κόλαση λόγω της καυτής έδρας μας.

Πάντως εμάς είναι οριακό το ζευγάρι, αλλά έχουμε πλέον άλλη ψυχολογία.

τι επρεπε δηλαδη να πω? ο εγχρωμος? :lol:

Έπρεπε να πεις τον Διαμαντίδη ασπρουλιάρη.

Ο ΠΑΟ δεν νίκησε χθες επειδή πίστεψαν σε αυτόν οι οπαδοί του ούτε επειδή κέρδισαν τεχνική ούτε τίποτα.Είναι αστεία αυτά.Η Μπαρτσελόνα βγάζει εξωπραγματικό μπάσκετ,το είδαμε και χθες μέχρι το ημίχρονο.Λίγο να έχανε την προσοχή του ο ΠΑΟ και θα βρισκόταν 10 πόντους πίσω.Εγώ αυτό που είδα και χάρηκα χθες είναι ότι,πέραν της άμυνας και του πάθους που έδειξε φυσικά,επιθετικά ήταν μία ομάδα που δεν κρυβόταν,έβγαζε τα σουτ της έπαιρνε της προσπάθειές της.Είδα έναν Διαμαντίδη να τρέχει απίστευτα τους διαδρόμους,να οργανώνει και να παίζει ένα τρίτο δεκάλεπτο φανταστικό.Ούτε μπορώ να πω ότι απλά “του βγήκαν τα σουτ” από την περιφέρεια και τέλος.Είναι λίγο γελοίο αυτό.Πήρε ο ίδιος τα σουτ,τα αναζήτησε μέσα στο παιχνίδι του και αυτή είναι η μαγκιά.Τέτοια ματς και σε τέτοιο σημείο όπου έφτασε το χθεσινό τα συστήματα κτλ πάνε λίγο στην άκρη.Κάποια picks έβγαλε ο ΠΑΟ χθες ούτως ή άλλως.Σε τέτοια σημεία λοιπόν εκτός από πάθος φαίνονται και οι παίκτες,πόσο μπάσκετ ξέρουν απλά.Αυτό το απέδειξαν εχθές και ξανατονίζω με μία ομάδα όπου το μπάσκετ που βγάζει,ο τρόπος που στήνεται,ο τρόπος που τρέχει το γήπεδο και η έκρηξή της πολύ δύσκολα αντιμετωπίζονται όταν παίζει εντός έδρας και όταν έχει ρυθμό και διαφορά.Για να τα γυρίσεις όλα αυτά θες άψογο κοουτσάρισμα από τον πάγκο και κάτι πολύ παραπάνω,παίκτες που να ξέρουν πως να το κάνουν.

Στο σημείο που έχουμε παίξει την τιτάνια άμυνα, τους έχουμε γ…σει, δείρει και εκνευρίσει, το σκορ είναι 57-51. Κερδίζουμε τη μπάλα, τρώει τεχνική ο ναβάρο, 2 βολές μέσα διαμαντίδης, 57-53, καπάκι στην επαναφορά τρίποντο Σάτο 57-56 και λήγει η 3η περίοδος. ΟΚ, δεν ήταν καθοριστική η άμυνα που απέφερε τεχνική ποινή και 5 σερί πόντους. :lol::lol:

Παντως πρεπει να πουμε οτι ο ρουμπιο και στα 2 ματς ηταν χωμα.Δεν ξερω αν ειναι ετσι ολη την χρονια γιατι δεν την εχω παρακολουθησει την μπαρτσελονα φετος.Εγω 2 παιχτες φοβαμαι παντως,τον λακοβιτς και τον ναβαρο .Ολοι οι αλλοι μου φαινονται σοφτ.

Oχι ακριβως. Δεν ηταν καλος, αλλα η αμυνα στο Μητσο στο πρωτο μερος ηταν απο τις αιτιες που εδωσε διαφορα στην μπαρτσελονα. Επισης επειδη ειναι πολυ γρηγορος παικτης, οταν η πουτα παιζει το κλασικο μπασκετ της, στο ανοιχτο γηπεδο δλδ, μεταμορφωνεται κι ο ρουμπιο.

Ακομα και καμια ομαδα να μην υποστηριζεις παντως, στο τακτικο κομματι της υποθεσης οι σειρες αυτες ειναι σεμιναριο.

Χα χα
Μια χαρά σημαντική και ότι θες ήταν η άμυνα αλλά όπως λες λήγει η τρίτη περίοδος.
Αν ήταν έτσι το μπάσκετ καλά θα 'ταν,τέλος πάντων.

Δεν τα θυμάται καθόλου καλά-αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να εξηγούμε πάλι. :wink:

Δεν το ειδα το ματς μου ειπαν το αποτελεσμα, ειδα την αδικη ηττα στο πρωτο, αλλα ρε πουστη μου ειστε τεραστια ομαδα

Πραγματικά, ο τελικός του Παρισίου πρέπει να είναι το ματς η “εικόνα” του οποίου έχει διαστρεβλωθεί περισσότερο από κάθε άλλο στο μπάσκετ. Μιλάμε για σφάξιμο στο γόνατο στα τελευταία 10 λεπτά, με απανωτές αποφάσεις ή μη αποφάσεις που κυριολεκτικά έκοβαν πόντους από ΠΑΟ και τους έδιναν στη Μπαρτσελόνα. Τί νομίζετε εσείς οι νεώτεροι, έτσι το γύρισε τότε η Μπαρτσελόνα από το σταθερά πάνω από -10 στο -1. Το μόνο σφύριγμα (ή μάλλον μη σφύριγμα) υπέρ του ΠΑΟ ήταν στην τελευταία φάση με την τάπα του Βράνκοβιτς. Ήταν αρκετό όμως για να μείνει από τότε σε πολύ κόσμο ότι “ο ΠΑΟ το έκλεψε από τη Μπαρτσελόνα”. Πόρνη σπυριάρα :!:

παντως μαγκες ελαχιστες ομαδες εχουν τα αντερα να γυρνανε παιχνιδι εκει μεσα απο -16 για εμενα το 3 παιχνιδι ειναι και το πιο καθοριστικο αμα τους παρουμε την τριτη κατα πασα πιθανοτητα παμε final 4

Επισης να θυμησω το κολλημενο χρονομετρο στο τέλος.

Είχε βγάλει και ανακοίνωση η FIBA (τότε οργανώτρια της Ευρωλίγκας) που ζητούσε συγνώμε από τη Μπάρτσα, δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Βρες μου αυτή την ανακοίνωση που λες και κερδίζεις δώρο! Όσο και να έχω ψάξει τη πουτάνα την ανακοίνωση δεν την έχω βρει. Άντε να πούμε…

Μήπως ο Στόγιαν δεν πρόλαβε να κάνει στο σωστό χρόνο το κόψιμο,λόγο του οτι ακόμα και σ’ αυτή τη φάση του γίνεται φάουλ που ΔΕΝ σφυρίζεται…?Μήπως τον κρατάει αντικανονικά κάποιος…?Λέω εγω με το φτωχό μου το μυαλό…

[SPOILER][/SPOILER]

Μη λέμε συνέχεια τα ίδια ρε παιδιά. Φάουλ στο Γιαννάκη, κολλημένο χρονόμετρο, βήματα ο Μοντέρο, φάουλ στον Βράνκοβιτς. Ποιος πήγε να κλέψει τι και από ποιον; Γι’αυτό λέω ότι δεν ξεπέρασαν ποτέ τη φάπα. Στην τελική, οι μούλοι οι Καταλανοί ήταν πελάτες των πάντων μέχρι και το 2003 (Θυμίζω, χαμένοι τελικοί: 1984, 1990, 1991, 1996, 1997). Τους έκανε ομάδα ο Ντέγιαν το 2003 και σηκώσανε κεφάλι και μας το παίζει και συλλογάρα η Μπάρτσα…μην τρελαθώ…

Υπάρχει και στο λέω με 100% βεβαιότητα γιατί την είχα δεί τότε και την είχα σωσμένη στο τότε laptop μου…
…Που σημαίνει πως για να σου τη βρώ θα πρέπει όχι μόνο να πάω να βρω το “αρχαίο” μηχάνημα στο πατάρι του πατρικού μου, αλλά και να βρώ τρόπο να πάρω αρχείο από μηχάνημα που δεν έχει USB θύρα, CD recorder, ή πρόσβαση στο internet με άλλο τρόπο από dial up σύνδεση που -φυσικά- δεν ισχύει πλέον… #-o

Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι και αν αυτά που γράφω παραπάνω σου λένε κάτι… :roll:

Πάντως η ανακοίνωση είχε βγεί!

*αργησα αλλά τώρα μπήκα…

χίλια μπράβο στον παναθηναϊκό…τεράστια νίκη
εκτός του ομπραντοβιτς, των παιχτών, υπάρχει το dna του νικητή στην ομάδα…πάντα όταν νομίζεις οτι ο παο είναι με την πλάτη στον τοίχο, ξαφνικά βρίσκονται οι άλλοι…!!
ξεπερνάει δύσκολες καταστάσεις και κάνει και εχθρούς να τον παραδεχτούν(αδερφός μου, οπαδός του αρη και φανατικός αντιπαναθηναικος στο μπάσκετ)

*από τα δυο ματς στο οακα το δύσκολο για μένα είναι το πρώτο…