Των οποίων ο ύμνος πορομπομπομ είναι το πιο γνωστό σύνθημα της κούλας. :lol: Πρόσεχε τις παρομοιώσεις σου.
Η ανυπαρξια η ιδια σημερα! αισχος…δε πα να βαζουν μονο τριποντα απο δω και περα και να νικησουν…
εξαφανισαν το ναβαρρο και δεν μπορουν τον…γκορντον ξερωγω…
Χαλάρωσε μωρέ, για το πρωτάθλημα παίζουμε. Ναι είμαστε κακοί, αλλά όχι και “αίσχος”.
Πάντως αστειότατος Τέπιτς και πάλι και απορώ τί τον έχει μέσα τόσην ώρα ο Ζοτς. Έχει δει κανένα όνειρο ότι θα του το πάρει με μπάζερ μπίτερ ξέρω γω;
Αστείοι και οι γαύροι μ’ αυτό το παραλήρημα σε ΚΑΘΕ σχεδόν διαιτητική απόφαση.
ακριβως γι αυτο και το αισχος…γτι ξερουμε οτι εχουν τις δυνατοτητες οχι για τη νικη αλλα και για τη διαφορα… το θεμα ειναι οτι παθος 0 σχεδον σε ολο το παιχνιδι.
καλα αυτο με τη διαιτησια εχει καταντησει γραφικο…
Στο ποδόσφαιρο ανφέρεστε παιδιά?
με εχεις δει να μιλαω [U]γενικως[/U] για το ποσδοσφαιρο ποτε αγαπητε;; κατα τα αλλα το ιδιο και οι βαζελοι στο ποδοσφαιρο αλλα δεν με απασχολει κιολας…
εδω μιλαμε στο 70% των αποφασεων γκρινιαζαν και τις περισσοτερες φορες δεν ειχαν απλως λαθος
Άσε με να τσιγκλίσω το Γράκχο :!:
Θα πρέπει να βρεις κάτι πιο πρωτότυπο για να με τσιγκλίσεις, γιατί αυτή η μαλακία είναι πραγματικά η μόνη που ξέρεις να λες :!:
Πολυ πλακα. Δεν εχω δει τον Μεγιστο να εχει πεθανει στα γελια στην τελευταια φαση ενος ματς :lol:
τεσπα, μια του κλεφτη δυο του κλεφτη, καπου θα ξαναβρεθουμε…και δεν θα ναι το ιδιο…
για 35 λεπτα δε το παλεψαν και να τα αποτελεσματα…και δωσαν το δικαιωμα στην εξεδρα να μιλησει ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Ωραία πράματα γενικά, μπορεί να μην είχε ποιότητα ο αγώνας αλλά είχε και γαμώ τις εξελίξεις.
Απόψε φάνηκε γιατί το πλεονέκτημα έδρας δεν εξασφαλίζει τίποτα στον Ολυμπιακό. Αν αυτός ο αγώνας ήταν ένας από τους τελικούς, δεν υπήρχε περίπτωση να τον χάσει ο ΠΑΟ.
Κι εν πάσει περιπτώσει εγώ γουστάρω άπειρα που τερματίζουμε δεύτεροι και θα παίξουμε με μειονέκτημα έδρας, για λόγους που έχω εξηγήσει πολλές φορές στο παρελθόν και βαριέμαι να επανέρχομαι.
Πάμε μωρή Πανάθα, ακόμα και στην κακή σου μέρα μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Τράβα τώρα και πάρε το 6ο, είναι γραφτό σου λέμε.
αν ειχατε νικολας το ειχατε παρει το ματς. καλος ο διαμαντιδης, αλλα επιμενω οτι βαρομετρο στην ομαδα ειναι ο μπατιστ. ασε που οταν το πηγατε παραταση ειπα ιθα γυρισει ολο το παιχνιδι. ειχαμε χαλπεριν σε τρελα κεφια, εκανε μεγαλο ματς.
Θεωρώ πως θα το είχαν πάρει (μαζί με την διαφορά) αν δεν έβγαινε ο Καλάθης με 5 φάουλ έξω. Στα κρίσιμα λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν λιγάκι τρικυμία.
Συγχαρητήρια για την σημερινή νίκη σας…
Μεγάλη εμφάνιση…:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[SPOILER][-X#-o[/SPOILER]
Από που προκύπτει αυτό;
Δεν θυμάμαι τέτοιο μαύρο χάλι Παναθηναϊκό ποτέ.Βέβαια και ο Ολυμπιακός τα ίδια ήταν αλλά τον έσωσαν κάποια ξεσπάσματα,ευτυχώς για αυτόν.
Να 'ναι καλά ο Διαμαντίδης.Και δεν είναι ότι ήταν σε κακή μέρα κάποιοι παίκτες και εντάξει,απλά έχαναν σουτ,μιλάμε δεν κατέβαινε η ομάδα με σύστημα πολλές φορές.
Εννοείται πως μιλάω για δεύτερο ημίχρονο,το πρώτο ήταν από άλλο πλανήτη:drunk:
Αν αυτός ο αγώνας ήταν ένας από τους τελικούς,πάλι θα τον έχανε ο ΠΑΟ,επειδή πολύ απλά θα έπαιζε το ίδιο.Και οι δύο ομάδες ήταν τραγικές,αλλά το ότι ο Διαμαντίδης τράβηξε τα πάντα επιθετικά,δεν νομίζω ότι σημαίνει πως ο ΠΑΟ θα “νικούσε χαλαρά στο ΣΕΦ”.
Μιλάμε στην άμυνα,ακόμα και ο Διαμαντίδης πολλές φορές,ήταν ότι να’ναι.Διστακτικές καλύψεις από weak side,καθόλου έλεγχος των ριμπάουντ κτλ.
Η χειρότερη εμφάνισή του για φέτος.
Δεν νομίζω ότι θα ξαναδούμε τις ομάδες έτσι όμως,οπότε ας μην βγάζουμε και πολλά συμπεράσματα.Και ρεσιτάλ προπονητικής και από τους δύο σήμερα!:?
πολύ άνετα τη σπάμε την έδρα.
3 φορές ο Ζέλικο δεν χάνει στους τελικούς.
Καλά δεν αμφιβάλω,αλλά όχι με αυτήν την εικόνα,ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ,αυτή είναι η αλήθεια
Με τόσα χαμένα rebounds και τόσο αστεία λάθη, χωρίς Νίκολας και με κάποια σουτ γαύρου από μεγάλα έως “κοιμήθηκε ο θεός”, ο ΠΑΟ έχασε γιατί διάλεξε να μην κερδίσει…θα μπορούσε να είχε βάλει τη βολή, πιθανότατα να έχει κερδίσει χωρίς διαφορά και να έχει στείλει την ψυχολογία τους στα τάρταρα ότι μπορεί να τους πάρει anytime, σβηστός. Αλλά δεν το έκανε και το γιατί το ξέρουμε όλοι. Διαφωνώ ότι ήταν το χειρότερο του παιχνίδι, ήμουνα στο γήπεδο στο κάζο με Βαλένθια και στο παρ’ολίγο με Ολύμπια και δε συγκρινόμασταν.
Τέπιτς πούλο, αυτός ο Χαλπερίν που πήρατε (γιατί μέχρι τώρα ήταν κάποιος άλλος παίκτης και όχι αυτός της Μακάμπι) θα μείνει;
Κι ο Ολυμπιακός όμως μπορεί να σπάσει την έδρα του ΠΑΟ φέτος…