Μακαρι να ξεραμε elric!!!
Το 2008 κοστολόγησε την ομάδα (ο τζίγγερ) χωρίς Παιανία 200εκ ευρώ, με συσωρευμένα χρέη 22εκ ευρώ… Αυτά τα ολίγα…
Συγγνώμη που μπλέκω στα δικά σας αλλά όταν ένας άνθρωπος βγαίνει δημόσια και λέει “πουλάω” τι εννοεί?
Σωστος το ειχα ξεχασει αυτο!!!
Το θέμα είναι ότι όσες φορές προσπάθησα να διαβάσω και στο παρελθον τον συγκεκριμένο δημοσιαγραφο πάντα μου έβγαζε μια αντιπάθεια προς τον Τζιγγερ…δεν νομίζω ότι είναι και τόσο “αντικειμενικός” δηλαδή. Τέσπα…
Μπορει να εχεις και δικιο σε αυτο που λες αλλα το ζουμι ειναι σε αυτη την παραγραφο για να καταλαβεις πως εννοει το “πουλαω” :
Ξεπερνάμε τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ για το πρωτοδικείο όπου πραγματικά σε βγάζει από τα ρούχα σου. Είμαστε λέει αποφασισμένοι να παραδώσουμε τις μετοχές μας εφόσον βρεθεί βιώσιμη λύση. Και ποιος θα κρίνει τι εστί βιώσιμη λύση; Αυτός που δεν μπορεί να εγγυηθεί το παρελθόν και το παρόν, θα εγγυηθεί και το μέλλον; Πλάκα κάνουμε;
Ή αυτός που πούλησε την ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ενός ?προβληματικού? συλλόγου, με περισσότερα χρήματα απ’ όσα πήρε ο Μαρινάκης ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Ολυμπιακό; Ετσι πουλάει; Ε και εγώ έχω ένα Smart εξαετίας, το παίρνει κανείς ένα τριαντάρι ή επειδή τα κορόιδα τέλειωσαν να το παρατήσω και να μην του βάζω ούτε βενζίνη; Όσο για την τελευταία ατάκα ?το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω? όταν βεβαιωθούμε τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής τα ξαναλέμε, γιατί λογικά θα έχει γούστο κι αυτό.
Αυτος ο ανθρωπος ειναι χαζος.Δηλαδη δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση.Δεν θες να ασχοληθεις;Ωραια,δεν σε κατηγορει κανενας.Πουλα σε μια λογικη τιμη και φευγα.Εκατομμυριακια θα μπουν στην τσεπη σου.
Μενει σε ενα πλοιο που βυθιζεται και ουτε κανει προσπαθεια να το σταματησει απο το να παει στον πατο ουτε φευγει.Δηλαδη τι περιμενει?Τι σκατα νομιζει οτι θα κερδισει αμα η ομαδα τελικα διαλυθει.Παρε οσα σου δινουν και τρεχα η κατσε και χωσε χρημα,ασχολησου να την κανεις ξανα ανταγωνιστικη και να την πουλησεις οσο νομιζεις.
Πρεμιερα σε λιγο στην κερκυρα με φερειρα να αφηνει στον παγκο κατσουρανη,λετο και νινη.Για κατσουρανη και νινη που σερνετε συμφωνω οχι ομως και για τον λετο.Για να δουμε θα πονεσουν τα ματια μας παλι σημερα;;;
μακαρι μα παιξουν καλα σημερα
δεν τους αντεχω αλλο
γκολ με πεναλντυ ο Λετο
0-1
Nινης κηδεια θυρα 13
Αυτο ειναι που λεμε μονο αν χτυπησει πανω του η μπαλα μπορει να βαλει γκολ
παιξαμε καλυτερα στο δευτερο ημιχρονο
ευτυχως καλο ξεκινημα καναμε
Το μεγαλυτερο μειονεκτημα της ομαδας ειναι η αμυνα.Οχι φετος,εδω και χρονια και δεν εχει αλλαξει σχεδον τιποτα.
Εμενα μου αρεσε ο Κουινσι.Φαινεται να εχει καλη τεχνικη και μπορει να κρατησει την μπαλα στα ποδια του.
Τραγικη στο πρωτο ημιχρονο και αρκετα καλοι στο δευτερο.Επρεπε να μπει ο λετο για να δωσει πνοη στην ομαδα.Οπως και να εχει πρεμιερα με το δεξι και βλεπουμε.Και κατι ακομα ειναι ντροπη σε αυτον τον παναθηναικο να μου εχεις αρχηγο τον σαριεγκι και να μην εχεις αρχηγο τον λετο.
Mια μικρη διορθωση
Καλα αυτο εννοειτε mech-cannibal
Επειδή έλειπα σε διακοπές και δεν είχα (ευτυχώς) καμία επαφή με την ομάδα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι έχει γίνει με τον πολυαγαπημένο μου Σιμάο; Πώς από μεγάλο αστέρι της ομάδας έφτασε να μην υπολογίζεται;
σε μια φάση της προπόνησης πήγε να σακατέψει τον Ζεκά (btw φαίνεται να είναι κανονικός ποδοσφαιριστής το παιδί) και ο Φερέιρα του έκανε παρατηρήσεις. Αυτός αντέδρασε φωνάζοντας και ο Ζεσουάλδο τον έστειλε για ψάρεμα.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολυτέλεια να χάνουμε παίκτες πλέον - ακόμα και τον Σιμάο.
Επίσης, η αλήθεια είναι πως με τον Τοτσέ δεν πάμε πουθενά. Μακάρι να είναι νωρίς και να μας διαψεύσει το παιδί, αλλά μιλάμε για παίκτη που φαίνεται να έχει το μπλαζέ υφάκι του Μαντζιου και την τεχνική του Νιρέν Ντεμπά.
Το λάθος σου είναι ότι μετράς το Σιμάο για παίκτη. Και επίσης, αν υπάρχει κάπου που έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε παίκτες, αυτό είναι το κέντρο. Εδώ πάμε να βγάλουμε τη χρονιά χωρίς επιθετικούς…