Aφεθηκαν ελευθεροι παιδες.
Παλι καλα γιατι φοβομουν για τα χειροτερα.Μαλλον επαιξε ρολο που ειχε παει και ο Τεντζερης εκει και οσο να ναι θα πιεσε να τους αφησουν ελευθερους.Παντως αυτη η χουντα που εγινε χθες να σταματανε αυτοκινητα να βγαζουν τον κοσμο εξω και να βαρανε στο ψαχνο ειναι ξεφτιλα και ντροπη.
στην αρχή σκέφτηκα ότι θέλουν να εξοργίσουν τους οργανωμένους (να γίνει μανούρα) ,
για να τιμωρηθούμε να παίξουμε τα ντέρμπυ χωρίς κόσμο στην έδρα μας ,αλλά και έξω (αφού με τον παοκ λένε οτι συμφωνήσαν οι διοικήσεις να ανέβει κόσμος) ,
απο τη άλλη βλέποντας και διαβάζοντας ολόκληρη την ιστορία και κυριώς αυτά που έγιναν μετα το γήπεδο ,νομίζω οτι όντως θέλουν να γίνει φασαρία στα ντέρμπυ (πως και γιατί φαντάζομαι δεν θα τους ενδιαφέρει ,έχουν άλλωστε τόσες ευκαιρίες με πρώτη σήμερα) ,
για να καλύψουν ( αμ δε !) τα σημερινά(eurogroup) και κυρίως αυτά που θα ακολουθήσουν (ήδη η Merkel είπε κατι για επιλέον μέτρα) απο τα σημερινά και μετά.
ίσως είναι απο τις στιγμές που οι [U]οπαδοί[/U] πρέπει να συννενοηθούν και να μην αφήσουν το παιχνίδι τους .
δεν πάμε καθόλου καλά .
πόσο καιρό είχα να κλάψω την ώρα που γελάω
το κατάφερε το βίντεο της αθλητικής κυριακης με τον τσακα, εξω απο το οακα…
για πάντα υπόχρεος…
Εχουμε χουντα σε ολα τα επιπεδα. Και το να βγουν οι οπαδοι και να κανουν διαφορες κινησεις μονο τρομο τους προκαλει, δες και το παραδειγμα της Αιγυπτου οπου μια πολυ μεγαλη πλειοψηφια ηταν οπαδοι.
Το κρατος παντως εδειξε (για αλλη μια φορα) τα δοντια του. Αυτη τη φορα, ομως, με πολυ σκληρο τροπο, που σημαινει ουσιαστικα και καταργηση του διακιωματος εκφρασης.
Θα τα βρουνε μπροστα τους ολα!
(Οσο για την πρωτη υποθεση σου, νταξει μονο γελιο μπορει να προκαλεσει)
εχει γινει ο Λετο αντι-Σισε
τι θα κανουμε αν τραυματιστει η τιμωρηθει?
απο επιθετικους τιποτα δεν εχουμε φετος
γιατι δεν ανεβαζει κανεναν πιτσιρικα?
τωρα στο καπακι τρια ντερμπι και φοβαμια οτι θα χασουμε πολλους βαθμους
Φετος η ομαδα παιζει ομαδικα και οχι οπως περσι που ολοι επαιζαν για τον Σισε.Απο επιθετικους μονο ο Ρουντολφ κατα την γνωμη μου μπορει να δειξει κατι αλλα απο οτι ειδες η ομαδα αποδιδει καλυτερα χωρις κλασσικο επιθετικο.Οσο για το αν τραυματιστει ο Λετο φαε την γλωσσα σου καλυτερα Ο φερειρα κανει πολυ καλη δουλεια και αυτο φαινεται.Εγω ειμαι αρκετα αισιοδοξος για την συνεχεια και τα ντερμπι
μωρε μακαρι
ο Ρουντολφ οταν ξεκινησει θα ειναι ο καλυτερος μας επιθετικος
αφου ο Τοτσε δεν,ο Κουινσι δεν και τον Πετροπουλο που κατι κανει δεν
τον θελει ο Φερειρα
παλι καλα που δεν τον πουλησαν και τον Λετο
κανει ολη την ομαδα να δουλευει
Ο κουινσι δεν ειναι επιθετικος στα πλαγια παιζει και νομιζω οτι εισαι λαθος στα 2 τελευταια παιχνιδια με Ξανθη και Εργοτελη ηταν αρκετα καλος και πιστευω θα ανεβει κι αλλο
καλα ειναι και νωρις ακομα
παιζει καλα και τρεχει πολυ
στα πρωτα ματς ειχε προβλημα προσαρμογης και πιστευω οτι θα βοηθησει
ολοι οι καινουργιοι θελουν τον χρονο τους
Δεν εδωσε η αστυνομια το ΟΚ, για Τουμπα… Οχι οτι δεν το περιμεναμε κιολας δλδ…
Οπως ειπες αναμενομενο σιγα μην εδιναν οι μπατσοι το οκ.Θα ητανε και γαμω της εκδρομες ειχαμε να ανεβουμε και αρκετα χρονια.
κανα λινκ που να μην σκαλωνει υπαρχει?
Μπραβο ρε τριφυλλαρα.Μια χαρα παμε και μακαρι να το κρατησουμε το διπλο.Τρομερο φαουλ απο τον κλειτον!!!
Τι να πει κανεις γι αυτην την ομαδαρα!!!0-3 μεσα στην τουμπα και το παρτυ συνεχιζετε.Μπραβο ρε μαγκες!!!ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!
Τι γίνεται ρε μαλάκα?!
Παιζουμε σαν ομαδα και εχουμε και αποτελεσμα. Αυτο γινεται!
θελω και τεταρτο
εντιτ:Μας τρελαινει ο Σαριεγκι χαχαχαχα
Χα χα χα χα χα!!!
Τραγικος σπικερ.
Παρατεταμενη την ταπα του ο Βιτολο!!! χα χα χα χα.
Πες ρε φιλε οτι δεν γινεται να χασει 0-3 ο ΠΑΟΚ μεσα στη Τουμπα …
Πωπωπω, τρελαθηκα θα μου ξανανεβει ο πυρετος. Σε στιγμες κρυβουμε μπαλα, ε!
Παμε μωρη τριφυλλαρα!!!