Παναθηναϊκός

ρε έλεος…πως είναι δυνατόν να τους φέρουν?8O

δεν γίνονται αυτά τα πράματα…
για τον Μπάγεβιτς έχω γράψει γιατί δετον θέλω…

Ίβιτς???[-X [-X [-X [-X

1)έχει δουλέψει ΚΑΙ αυτός σε ΟΣΦΠ - ΑΕK
2)είναι ο Βέλιτς:lol: :lol: :lol: #-o #-o
3)πρέπει επιτέλους ο προπονητής να αποφασίζει για τις μεταγραφές!!!
4)δηλαδή επειδή είναι ελεύθερος πρέπει να τον πάρουμε?
5)οι μεταγραφές του , εκτός από λίγες εξαιρέσεις , έχουν δείξει ότι απέτυχε στο έργο του στις 2 προηγούμενες ομάδες του
6)μονίμως απολύεται για “ασυμφωνία με ανώτερα στελέχη για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας”

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Παιδια δεν ξερω τι γινεται αλλα ουτε στο supersport η στο sportime η στο sport24 αναφερεται κατι… :-k

Μηπως δεν ειναι τοσο αδιαψευστες?:stuck_out_tongue: #-o

Ειναι δικες τους πληροφοριες(το συγκεκριμενο site),δεν ειναι δλδ μια ειδηση που βγηκε αρα να την αναπαραγουν ολα τα site,ραδια κλπ. Μπορει να ειναι ραδιοαρβυλα…αλλα ας περιμενουμε…ο χρονος θα δειξει…

Ιβιτς?8O ΟΥΣΤ ΡΕ!:evil:

Αυστηρως ΜΟΝΟ για Παναθηναϊκους::metal:
http://www.youtube.com/watch?v=pv3L_T5aczk&eurl=http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?1807

ΤΕΛΟΣ ο εκι !!

σημερα στο ματς εχουμε παρει μερικους νεους με την αεκ…ελπιζω να βγαλουμε κι αλλον νινη !!
μπασκετ ανετα περιμενουμε τον πελατη !
βολευ αυριο το σηκωνουμε !!!

το πιο αδιάφορο ματς σήμερα.
καλά θα κάνει να βάλει μικρούς / αναπληρωματικούς…

όσο για τον Έκι , εγώ θέλω να μείνει.
αφού είναι βέβαιο οτι θα φύγει ο Ζοσές τότε να τον κρατήσουν και να του βάλουν μυαλό.

[SIZE=“4”]ΟΧΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ[/SIZE]:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Δυσκολο.
Κατατεθηκε η λυση του συμβολαιου του.

Εκι ελα στον Θρυλο!! :lol:

Ετσι ρε Thorgal!! Και τα μυαλα στα καγκελα ρεεεε!!! Θυρα 13!!

Αντε τωρα να δουμε τι θα γινει στις 6 Ιουνιου και μετα στις 29-30 με τα προκριματικα…!!!

Μάλιστα,τέλος ο Έκι?Κρίμα.

Η καταστροφολογία των τελευταίων μηνών αποδείχτηκε ότι κακώς υπήρξε.Η ομάδα τερμάτισε 2η,προκριματικά τσου λου και του χρόνου πολλά λεφτά και ακριβοί παίκτες για πρωτάθλημα.
Κανείς δεν μένει ικανοποιημένος χωρίς ούτε ένα τίτλο φέτος,αλλά ο μηδενισμός είναι χόμπι δώθε.

Για να δούμε τις κινήσεις της διοίκησης πλέον…

τελος ο πεσειρο !!! αυτα ειναι !

ΟΧΙ αλλους μπακε , πεσειρους , μαλεζανιδες … φερτε ντουσαν !

[-X [-X [-X :evil: :evil: :youwish: :youwish:

o Zoσές λέει ήταν από κοινού απόφαση.

Λεει οτι ηταν απο κοινου αποφαση, για να μην φανει -και αλλο- τι σκουπιδι ειναι ο ιδιος προπονητικα.
Οσον αφορα τον Ντουσαν, εγω θα ηθελα πολυ να δω τον μεγαλο θεο σας, τον Βαρδι, να τον φερει στον βαζελο…μετα βεβαια την κατακτηση του κυπελλου…

Το να λες “οχι στον Ντουσαν”, ειναι σαν να λες οχι στο ορθοδοξο ποδοσφαιρο. Εκτος και αν κρατας πισηνη σε περιπτωση που δεν μπορεσει ο θεος σας να τον φερει στον βαζελο.

Φοβάμαι πως θα φέρει κανένα ταβερνιάρη/σουβλατζή πάλι και θα χουμε τα ίδια. Μακάρι για ντούσκο…

Εγω θα ηθελα να δω Ντουσαν στον ΠΑΟ. Αυτος ο προπονητης εχει ενα τρομερο καλο… Ξερει να διαλεγει καλους παικτες… Πιστευω οτι θα βοηθησει πολυ.

ο ΠΑΟ εδιωξε και τους 2 RIVALDO (EKI):lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3:

Ετσι ρε Κουκλαρες, ετσι ρε Ψυχαρες, 3-0 στον Ταφο και οι πελατες θα το θυμουνται για παντα οτι εφτασαν πιο κοντα απο ποτε στην ιστορια τους στον πρωτο τους τιτλο αλλα εκει… ανθισε Τριφυλλι!!!

Εισαστε απο τη Λεωφορο κουκλες, μαγκιας σας, σας Αγαπαμε!!!:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :drunk: :drunk:

απ’ότι κατάλαβα δηλαδή εγώ και ο Thorgal δεν θέλουμε Ντούσκο στον ΠΑΟ…
θα έρθει όπως όλα δείχνουν.:twisted:

πεστα ρε παναθα !!! το σηκωσαμε ρε πελατες !!! αντε γεια ! :smiley:

Οι εφημερίδες γράφουν πως η Ρεάλ παρακολουθεί Νίνη… Μακάρι να τον πάρουν γιατί αλλιώς προβλέπω να χάνουμε πολλά πρωταθλήματα τα επόμενα χρόνια από αυτόν…:stuck_out_tongue:

χαχα , ναι καλά…:stuck_out_tongue:

Μπράβο στον Ντούσαν, έκανε κάτι που δεν περίμενα.

Και αφού η ελληνική αγορά προπονητών είναι άχρηστη (πέρα από Ντούσκο) , σύμφωνα με τους Βγενόπουλους ,Βαρδινογιάννηδες και υπόλοιπη ΠΕΚ, στρέφονται στο εξωτερικό…
όχι άλλον ταβερνιάρη ρε γαμώτο!