Παναθηναϊκός

Αν και το φάουλ του Σπυρόπουλου δεν το πολυείδα γιατί εκείνη την ώρα μόλις κάθισα για το ματς, αργότερα κάτι αντίστοιχο έκανε νομίζω ο Τζεμπούρ στον Σπυρόπουλο. Από πίσω, και με τα δύο πόδια, σκληρό, χωρίς καμία πρόθεση για μπάλα. Κάποια στιγμή πρέπει και στην Ελλάδα να τιμωρούνται με κόκκινη φάουλ σαν αυτά τα δύο. Δε θυμάμαι αν πήρε καν κίτρινη ο Τζεμπούρ.

και ο μιραλλας στο 2ο απο πισω ξεκινησε αλλα τον εκοψε ο εποπτης…πλακα εχετε, σε ματς που ειχε την καλυτερη διαιτησια εδω και χρονια (περα απο το 50 50 ,αφησε το παιχνιδι να εξελιχθει χωρις να σφυριζει, για αυτο παιχτηκε καλη μπαλα) παλι βρισκετε να τα λετε

keep walking

Το πιο αστειο ειναι πως δεν κλαψουριζουν οι οπαδοι του ΠΑΟ για τα παραπανω…:lol:

Ναι, και ο Τζεμπούρ πήγε με τα δύο! Αλλά παρ’ όλα αυτά, ο Γιάχος ισορροπημένα ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι καταλαβαίνοντας πως σε ένα ντέρμπυ που βράζει το αίμα θα πέσουν και κάποιες κλωτσιές παραπάνω. Ρίσκο μεν γιατί θα μπορούσε να χάσει τον έλεγχο, αλλά του βγηκε και έγινε καλό ματς!
Δεν νομίζω πως το πρόβλημα της διαιτησίας στην Ελλάδα είναι πως το σκληρό παιχνίδι μένει ατιμώρητο γενικά…
Στο κάτω-κάτω και στην Αγγλία που βλέπουμε τις καλύτερες για μένα διαιτησίες, το επιτρέπουν το σκληρό παιχνίδι.

Πες, πες, πες, ε δε μπορεί κάτι θα μείνει. Προσωπικα δεν μας θεωρώ ακόμα φαβορι για τίτλο. Η αλήθεια είναι ότι οι γαύροι έχουν σκυλιάσει. Απ’ το καλοκαίρι που βγήκε το πρόγραμμα προετοίμαζαν τη …φιέστα για προχθές. Δεν τους έκατσε όμως. Με τόσες μεταγγραφές που θέλοντας και μη τις ανάγαγαν όλες σε μεταγγραφάρες, χωρίς να περιμένουν να τις δουν καν στο γρασίδι, με έναν αντίπαλο παραιτημένο από όλους τους μετόχους, ξεπουλώντας όσο όσο αρκετούς παίκτες και με άλλους που απλά δεν έκατσε να πουληθούν, που και ο πιο αφοσιωμένος φίλαθλος/οπαδός του, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν ότι ίσως κτυπήσει τίτλο μετά και τα καλοκαιρινά στραπάτσα, με μια ανύπαρκτη εσωτερικά διοίκηση όπως είπαμε, πόσο μάλλον εξωτερικά (κεδ, παρασκήνιο), έχοντας μονάχα ένα γέροξεκούτη στο πάγκο ο οποίος δεν απολύθηκε απλά γιατί έπρεπε να αποζημιωθεί και πέντε-έξι αλήτες μέσα στο χόρτο αυτή τη στιγμή κατορθώνει κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο. Να έχει περάσει το ντέρμπυ στο τηγάνι και να είναι πρώτος! Με τόσο σκούξιμο από απέναντι δίνω πιο πολλές πιθανότητες να καταφέρουν να ανατρέψουν το κλίμα. Αλλά είπαμε…

ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΡΧΗΓΟΙ

Έλα τώρα, το ντέρμπι ηρθε 1-1 επειδή έτσι ΕΠΡΕΠΕ να έρθει όπως μας εξηγούσες γλαφυρά τις προάλλες.

Καλώς τον περιχαρακωμένο. Άσε έχω πιει τα ξύδια μου και δεν είμαι για κουβέντες αλλοτριωμένες…

Είπαμε πιο καλός ο γαύρος αλλά στα @@ μας. Το 0-1 πρόπερσι που έπρεπε να είναι 8-2,7-0, ε, είναι 0-1 και γράφτηκε.

:-s Ε;

Σας έχω κάνει πολλή πλάκα για τον Φερέιρα από πέρυσι, αλλά μάλλον τον αδικείτε: Σοβαρά δεν είναι δικό του κατόρθωμα το αν είστε αυτή τη στιγμή πρώτοι;
Τον Κουίνσυ και τον Ζέκα ποιός τους έφερε και έστησε μία ομάδα που παίζει ό,τι μπορεί να παίξει βασισμένη στην ταχύτητα τους;

λογικά εννοεί ότι έτσι τον αντιμετώπιζε ο κόσμος και η διοίκηση το καλοκαίρι. που ειδικά μετά το στραπάτσο στους ευρωπαϊκούς αγώνες έτσι ήταν η κατάσταση…

δεν μπορεί να υπάρχει οπαδός του ΠΑΟ που να μην παραδέχεται (το ελάχιστο) τον Φερεϊρα αυτή τη στιγμή. Εδώ σκεφτόμαστε τι μπάλα θα έπαιζε αν του είχαν φέρει από το καλοκαίρι Κάστρο και Βιέιρα που ζητούσε.

Αυτο εννοειτε και η ιαχη Ζεσουαλδο Φερειρα απο ολο το γηπεδο στα παιχνιδια με Εργοτελη(που ακουστηκε για πρωτη φορα) και με Αεκ δειχνει οτι ο μαγκας πορτογαλος εχει αρχισει να μπαινει στην καρδια μας γιατι μεταμορφωσε αυτο το πραγμα που ηθελε να λεγετε παναθηναικος σε ομαδα με ολη την σημασια της λεξης!!!

η πλακα ειναι οτι το καλοκαιρι αν ειχατε διοικηση θα ειχε παρει ποδι!!!

Ναι, αλλά για τον Κουίνσυ το καλοκαίρι ποιός ορκιζόταν ότι τον έχει δει να πουλάει τσάντες στον ηλεκτρικό;

10 ευρω τα εισιτηρια με οφη…

περιμενω να εχει πολυ λαο…

Υοurs truly! :lol::lol:
Tσιγάρα λαθραία ήταν! :lol:

Κοίτα, δεν είναι ο παιχταράς, με τον Σισσέ π.χ. ούτε εσείς θα τον συγκρίνετε, αλλά τρέχει σαν κατοστάρης. Και ο Φερέιρα αυτό το έχει αξιοποιήσει σωστά. Με αυτούς που έχει έφτιαξε ό,τι καλύτερο μπορεί. Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή και όχι να κλαίει που δεν του έφεραν όσους ζήτησε.

Γενικά στις καλοκαιρινές μου προβλέψεις φέτος διαψεύδομαι γιατί έβγαζα και τον ΠΑΟΚ 2η ομάδα…#-o
Πιστεύω πως θα σας το πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά όχι τόσο εύκολα όσο φαινόταν το καλοκαίρι.

Δε θα γεμίσετε με κόμπλεξ νέες γενιές οπαδών δηλαδή; Δε σπάσετε το όριο των 6 με την ΑΕΚ; :frowning:

Αυτό που λέει ο Outshined συν αυτά που έλεγα εγώ στις παρέες μου το καλοκαίρι, δεν θυμάμαι να το είπα εδώ μέσα, ότι αν είναι μάγκας ο Φερέιρα που δεν του έπερναν τους παίκτες που ήθελε, οι οποίοι δεν ήταν και ακριβοί, να σηκωθεί να φύγει.

Και να σας την κάνει ο ΟΦΗ με κάνει Χ
Ξέρεις οι καλές κηδείες γίνονται μπροστά σε κόσμο όπως πέρυσι με Βόλο :lol:

Δεν έχει έρθει ακόμα η ΑΕΚ στο Φάληρο! :wink::stuck_out_tongue:

Ο Βλάσης Τσάκας έδωσε ακόμα μια συνέντευξη και είπε πως αύριο θα είναι μαζί με τον Ροναλντίνιο και όποιος θέλει, να τον πάρει τηλέφωνο για να μιλήσει με τον Βραζιλιάνο μέσο.