Δεν γίνονται αυτά στο μπασκετ.Απλά απίστευτο.
OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
παρα τριχα ρε φιλε…
δεν πειραζει ρε παναθα, το πρωταθλημα ειναι σιγουρο…
αφού το εβαλε είναι κρίμα που δεν μέτρησε 3 πόντους(πάτησε λίγο μπροστά για να πατήσει δυνατά)αλλά και πριν μέτρησε ενα δίποντο του τσαρτσαρη για 3.είναι μικρο το γήπεδο φαίνεται.
ο ολυμπιακός έχασε τρελή διάφορα και ξέχασε(?!) να κανει φαουλ στο τέλος.
Δεν μας κερδίζουν αυτοί 3 φορές που να παίξουμε 30 ματς.
Με απίστευτη κωλοφαρδία σε 3ποντα και σουτ μέσης απόστασης, με κακή μέρα δικιά μας και 2 τεχνικές ποινές (και σπόρια) πήγαμε να το πάρουμε.
3-0 θα πάρουμε τους τελικούς. Τόσο καλό ματς δικό τους και τόσο κακό δικό μας ταυτόχρονα δεν είναι εύκολο να ξαναγίνει.
crimson στις γωνίες, από τότε που πήγε στα 6.75, είναι σχεδόν δύσκολο να χωρέσει το πόδι στο 3ποντο για αυτούς τους παίκτες.
Α ρε Μαικ για λιγο και θα τους εριχνες παλι ταβλα.Μεγαλο σουτ αλλα δυστυχως παταγε γραμμη.Η ομαδα εδειξε αντερα και γυρισε το ματς απο το - 17 στην τελευταια περιοδο.Δεν πειραζει θα σπασουμε εδρα στους τελικους!!!
ελπιζουμε να σπασει και ο διαμαντιδης μια φορα το ποδι του…
Ο Σχινας στο τελευταιο σουτ σηκωσε για τρεις αλλα ευτυχως ενας μισθος δε φτανει.
Είδα 3 λεπτά στο τέλος, έχω δει 1 ματς μας όλη τη χρονιά, κανένα του βάζελου οπότε δεν ξέρω, αλλά:
Εδώ και 5 χρόνια, [B]ΌΠΟΤΕ[/B] κερδίζει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ γράφετε το ίδιο πράγμα
και πάντα έχουμε δίκιο στο τέλος…
I know…απλά κοροϊδεύω
:lol::lol:Ισχύει
Εεεεεεε τον Μάικ
Σωστά, να’ναι καλά τα κοράκια. :roll:
παλι καλα που δεν ξερετε μπασκετ
Ωχ, αρχίσαμε. Εντάξει, το παίρνω πίσω: Ο ΠΑΟ είναι πάντα καλύτερος και αξίζει όλα τα πρωταθλήματα που έχει πάρει.
Ρε αδερφε.Κερδιζεις και ερχεσε και γραφεις για διαιτητες.Τι θελεις δηλαδη να σου πουμε
Έλα μωρέ, τον άλλο δουλεύω που είναι φίλος μου, σοβαρά. Τα έχουμε πει τόσες φορές, σιγά. Ειρήνη!
Παντως πολλες φορες πιστευω οτι τη συγκινηση και το αγχος που προσφερει το μπασκετ δεν την προσφερει το ποδοσφαιρο.Και το σημερινο ματσακι στο τελος ηταν πραγματικα απολαυστικο.
Θέλουμε και τον non call όμως8)
:hippy:
Άστον αυτόν, είναι οκ (γκέτο και καλά :P)…
(τον Cozy)