Παναθηναϊκός

βγειτε απο το μικροκοσμο σας ορισμενοι.προφανως και οι εξελιξεις στη χωρα ειναι σημαντικοτερες και οι οπαδοι το ξερουν αυτο δν ειναι ζωα σε αντιθεση με οτι παλευουν τοσα χρονια να αποδειξουν καναλια παραγοντες κλπ[και εννοειται και με ευθυνη των ιδιων των οπαδων σε πολλες περιπτωσεις]

αλλο ομως αυτο και αλλο να πρεπει να απολογειται ο καθενας επειδη επελεξε να δει ενα παιχνιδι 2 ωρες.αυτο ειναι το προβλημα μας τωρα.ελεος

προσωπικα ειδα το μπασκετ και μετα κατεβηκα συνταγμα οποτε λογικα δν θα τα ακουσω απο τους τιμητες των παντων

ον τοπικ τωρα η μπαλα αν γυρισουν οι ποιοτικοι παικτες μπροστα μια χαρα θα παει ενω το μπασκετ ειναι εγγυηση οπως φανηκε και χτες παρα την ηττα.αρκει να ανεβει ο πεσμενος φετος διαμαντιδης

υγ οι παναθηναικοι ροκαδες ας τσεκαρουν το gate13eradio παιζει 24 ωρες καλη ροκ[επι το πλειστον] μουσικη και εχει 4 εκπομπες την βδομαδα με νεα κλπ

Καλα, προφανως δε θα σε κατηγορησει κανεις αν ειδες ενα παιχνιδι, απλα δε σε ειδα εσενα να μπαινεις σε φορουμ την κυριακη το βραδυ να τσακωνεσαι για το φαουλ στα μπατιστ, για το γκολ του τοτσε κτλ, την στιγμη που περνουσαν τα χειροτερα μετρα ever.
Aλλο να ξεσκασεις δυο ωρες για την καυλα σου κι απο την αρρωστια κι αλλο δν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται.
Φανηκε και στον κοσμο που πηγε στο ΟΑΚΑ, που επελεξαν να ειναι οι περισσοτεροι κυριακη :wink:
Κι εγω δε χανω αγωνα και πηγαινω σε ολα τα σπορ οσο μπορω, αλλα την Κυριακη επελεξα να ειμαι κεντρο ολη μερα!

Πως τα ‘‘καταφερατε’’ και πεφτετε κατηγορια στο βολλευ ??

χρεωκοπημενη η ομαδα ειναι 2 μυρια μεσα απο τοτε που εφυγε ο Σταθοκωστοπουλος

Ε, αφού πάντρευε την κόρη του ο Βλάσσης γι αυτό έφυγε. Και μετά ήρθαν οι μέλισσες. “Είμαι αντιολυμπιλαγός και θακάνωτοβόλλευπρώτοστηνευρώπησαντομπάσκετ”. Μετά καταλάβαμε πως “είμαστετιτανικός” και δεν θα φτάνουν ούτε “οικάλτσεςτουσάρας” για να ξεχρεώσουμε.

Μα με τι πράματα ασχολείστε τρεις μέρες μετά το ΜΝΗΜΟΝΙΟ-2, ντροπή :!:

E,δεν ειμαστε ολοι …αγωνιστες σαν κι εσενα.

Σωστος.Ετσι ακριβως ειναι

evil dead humor εκανε το παιδι

ήδη σε έχασε

Κι εγω humor κανω ρε παιδια,μην τρελαινεστε.

οπότε είμαστε μια χαρούμενη παρέα :):!:

Εγώ πάντως σε θεωρώ μεγάλο αγωνιστή αφού κρατάς το φέηκ ακάουντ άθικτο επί ένα δίμηνο.

Α,αυτός είναι ο KingDiamond;Welcome back ρε.Μην ακούς τον κομπλεξικό, κράτα γερά, ντου απο παντού να χάσουν και στη γραφικότητα!

Το PSI ξέχασες να γράψεις…

Τι ειναι αυτος ο KD που σου εχει δημιουργησει τετοιο κομπλεξ?Στον υπνο σου τον βλεπεις?Συνελθε φιλε και μην κανεις συνεχεια σαν παιδακι δημοτικου(αν και αυτο δεν αποκλειεται καθολου) που το πειραξαν και φωναζει συνεχεια τους …δασκαλους-adminηδες να επιληφθουν.

Πιο ηλίθιο κάρφωμα έβερ. :lol:

Έλα εδώ ο κόσμος χάνεται…

τέτοιο αυτογκόλ ούτε παίχτης της αελ με δεμένα τα μάτια δεν έβαζε :stuck_out_tongue:

Να προσέχω λοιπόν,έχω να κάνω με σαΐνια…

Ενταξει Σιμαο εισαι για πολλες κλωτσιες ρε πουστη τσαμπα καρτα και 2 αγωνιστικες εκτος.Κατα τα αλλα καλα παιζουμε πιστευω οτι θα το βαλουμε αργα η γρηγορα.