Παναθηναϊκός

Παναθηναικος το τοπικ

οποτε εδω θα πω ενα

[SIZE=“7”]ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!![/SIZE]

τι καραγκιοζιλικα ειναι αυτα που κανατε σημερα στον τελικο μπασκετ???

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Ασχολίαστο το παραπάνω…:slight_smile:

sport - fm

Μετά από πολύωρες επαφές, αλλά και τις συζητήσεις του Κώστα Αντωνίου με τους υποψήφιους τεχνικούς, ο Παναθηναϊκός κατέληξε στην επιλογή του Χεν Τεν Κάτε. Οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» αποφάσισαν οι διαδικασίες να τρέξουν άμεσα, πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομάδας θα μεταβεί στη Βαρκελώνη για να συναντήσει τον Τεν Κάτε, που πραγματοποιεί εκεί τις διακοπές του.

Ο Τεν Κάτε ήταν το μυαλό των αποδυτηρίων όπου και να πήγαινε. Ήταν αυτός που ξυπνούσε τον Ράικαρντ στην Μπάρτσα. Όταν έφυγε ο Ράικαρντ έχασε τον έλεγχο τελείως. Με τον Άγιαξ έπαιξε καλή μπάλα αλλά νομίζω έχασε το πρωτάθλημα. Στην Τσέλσι πλακώθηκε με όλη την ομάδα.
Είχε πει το τρομερό :
“Δεν με ενδιαφέρει να με σέβονται οι παίκτες σαν άνθρωπο αλλά σαν προπονητή”
:expressionless:

Στη χθεσινή σύσκεψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού συζητήθηκαν και μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και γενικά ο τρόπος που θα κινηθεί η ομάδα για την ενίσχυσή της. Οι διοικούντες την ομάδα ξεκαθάρισαν ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Μάτος, αλλά σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν ο Κώστας Αντωνίου πρότεινε την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη: «Έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα, είναι μία δύσκολη υπόθεση, αλλά είναι και κατάλληλος παίκτης για να καλύψει το κενό». Βέβαια, η περίπτωση του διεθνούς μέσου μόνο εύκολη δεν είναι, αφού πριν από λίγο καιρό οι Πορτογάλοι τον κοστολογούσαν στα 8 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα, για μια ακόμη φορά τονίστηκε ότι πρέπει να υπάρχει έντονο ελληνικό χρώμα στην ομάδα και οι ξένοι που θα αποκτηθούν πρέπει να κάνουν τη διαφορά.

Όχι.
Δεν θέλω.
Ο Κατσουράνης να πάει στην ΑΕΚ.
Ας πάρουν Μπασινά , που τον θεωρώ πολύ καλύτερο και γενικότερα από τους καλύτερους της Ευρώπης.
Αλλά δεν θέλει να γυρίσει.

:o

Ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που θεωρεί τον Μπασινά καλύτερο του Κατσουράνη!!

Γιατί ρε συ τι έχει ο Μπασινάς?
Ο Κατσουράνης έιναι παικταράς αλλά πιστεύω ο Μπασινάς υπερέχει.
Βέβαια δεν θα γυρίσει μετά τον τρόπο που έφυγε.

Εγώ τον Μπασινά τον θεωρώ ένα παίκτη που απλά τρέχει πολύ στο γήπεδο και καλύπτει χώρους. Στον ΠΑΟ θυμάμαι οι μισές και βάλε πάσες του ήταν τραγικά λανθασμένες. Φίλος μου βάζελος ήθελε να τον καρυδώσει κάθε φορά που ο ΠΑΟ έβγαινε σε κόντρα επίθεση και ο Μπασινάς αντί να πασάρει σωστά έκανε σουτ απο τα 30 μέτρα.

Τεσπά, μακάρι να τον πάρετε και αυτόν και τον Γιούρκα και τον Κυριάκο. Και τον Λύμπε που πωλείται από την ΑΕΚ και τον Μιχαλάκη που είναι ελεύθερος. Θα γελάσουμε πολύ. :lol:

Ναι θα πέσει πολύ γέλιο όμως.
Όμως ο Κυργιάκος σε σας θα έρθει.Είναι γαύρος:p

ΌΧΙ όχι να κάνετε αναβίωση της ομάδας της Ριζούπολης, να σας ξαναρίξουμε τρία και να αυτοδιαλυθείτε πάλι :smiley:
Πάντως ο Κατσουράνης είναι παίχτουρας και για μένα δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με Μπασινά. Λοιπόν στοιχηματάκια για το πότε θα φύγει ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ. Εγώ λέω ότι θα κάτσει 9 μήνες.

Τεν Κατε λένε μια εταιρεία με τέντες στην ελλάδα:p :stuck_out_tongue: Nyfan-Ten Kate κάπως έτσι…Τη ξέρετε?

ο τεν κατε ειναι πολυ καλος, δεν τιθεται θεμα. θα βελτιωσει πολυ τον παναθηναικο και σαν ολλανδος κοιταζει και ακαδημιες. εκαναν για πρωτη φορα μετα απο χρονια καλη επιλογη στο θεμα προπονητη. ειναι και τσαμποθκας παντως, κατι βελιτς που κανουν τους καμποσους τους εχει για πρωινο χαχαχα.

Tο στίγμα του για μια ακόμη φορά άφησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που έδωσε το παρών σε εορταστική εκδήλωση της «Θύρας 13». «Δεν είμαι απλώς οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά αντιΟλυμπιακός», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα μόλις πήρε το μικρόφωνο και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν θέλω 200 και 250 μέλη στον ερασιτέχνη, θέλω 50.000».

:-- :-- :–

Ησουν κι εσυ στην χθεσινη γιορτη μας φιλε??
Ημουν κι εγω εκει… Ατμοσφαιρα υπεροχη θα ελεγα με αψογη ογανωση και συνεργασια των συνδεσμων μας!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ένα μεγάλο μπράβο στον Θανάση.
Μία ακόμα δήλωση που κατευνάζει τα πάθη και απομακρύνει τη βία από τα γήπεδα.

Τώρα τον Κλέιτον τον πήραμε επειδή τον ήθελαν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ?
Μου φαίνεται ανούσια κίνηση.
Δώσανε και τόσα λεφτά.
Ανησυχώ και για Χριστοδουλόπουλο που θέλουν…

γιατί?δεν είναι καλός παίκτης?γιατί ανούσια κίνηση?

Καλός είναι δεν λέω , αλλά όχι για να κάνει την διαφορά.
Ανούσιο γιατί πιστεύω δεν τον χρειαζόμασταν.
Νομίζω τον πήραμε για να μην πάει στους άλλους 2.

όλοι οι καλοί χωράνε.δεν είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού για τον ΠΑΟ,προφανώς.

Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟ τον πήρε για να μην πάει στους άλλους δύο.
Ο Ολυμπιακός δεν τον χρειαζόταν και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει τόσα.

Πάντως και η μεταγραφή Σαλπιγγίδη (που τότε ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού) κάπου τόσο είχε κοστίσει.

η μεταγραφη σαλπι ηταν 1,8 και 3 παιχτες νομιζω…

οσον αφορα τον κλειτον πιστευω πως ειναι καλη κινηση…στην χειροτερη να ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη λυση…στην καλυτερη να κανει τη διαφορα και να ναι βασικος…οποτε θεωρω πως ειναι καλη κινηση

15-20 εκ. ευρώ θα είναι το φετινό μπάτζετ του ΠΑΟ όπως είπε ο Αντωνίου και θα διατεθεί για 5-7 παίκτες, ενώ δεν πρόκειται κάποια μεταγραφή να ξεπεράσει τα 5-6 εκ. ευρώ.

Ήδη τα 2 από αυτά πήγαν στον Κλέιτον (χωρίς να υπολογίζουμε μισθούς).

Αυτά για όσους περίμεναν ότι ο ΠΑΟ από φέτος γίνεται Τσέλσι.