Παναθηναϊκός

χαχαχαχ

Νικη και πρωτη θεση στον ομιλο.Μεγαλο τριποντο απο Καιμακογλου στο τελος που πιστευω εκρινε και το παιχνιδι.

Η άμυνα που ζητούσε ο Ομπράντοβιτς παίχτηκε, έτσι η νίκη ήταν σχεδόν σίγουρη εκτός κι αν τρελαινόντουσαν στα τρίποντα. Φουλ για final 4 πλέον, η μακάμπι δεν μας σταματά. Και αν δεν υπήρχε ηΤΣΣΚΑ θα ήμουν σίγουρος ότι θα το παίρναμε κι αυτό και μάλιστα για 2η συνεχόμενη φορά, πράγμα το οποίο δεν θυμάμαι να έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Και εγω πιστευω οτι αν ειμαστε σοβαροι την Μακαμπι την εχουμε ανετα.

με την Μακαμπι δεν θα εχουμε προβλημα
μετα θα ειναι τα δυσκολα

Ποστ ντίτζιταλ μαλάκα μου χάλασες το στοίχημα :!:

Σαββατογεννημένος είμαι και πιάνουν οι κατάρες μου :lol::lol::lol::lol::lol:

τι απεκρουσε ο Χαλκιας?

η ηττα αυτη εκοψε το 20 αγωνων σερι αηττητος στην εδρα μας.
Τελευται φορα ειχαμε χασει απο Ολυμπιακο Βολου

Μεγαλη πικρα σημερα παλι καλα που δουλευα και δεν το ειδα.Χωρις διοικηση δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα πραγματα

Βασικά, πριν από 1 εβδομάδα ήθελα να κάνω μια εκτιμήση, που λόγω φόρτου εργασίας δεν έκανα και τώρα που άργησα, δεν ξέρω πόσο νόημα έχει. Αλλά ρε γαμώτο, βλέπω το πέναλτι που κέρδισε ο Αθανασιάδης και με τρώει να το πω κι ας μην ξέρω πόσο ισχύει και αν θα συνεχίσει έτσι η κατάσταση και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αλλά η διοίκηση του ΠΑΟ έκανε σημαντικό λάθος που στην μάχη Superleague - Γερουλάνος, επέλεξε να πάει με τον δεύτερο. Ναι, από το καινούργιο νομοσχέδιο του Γερουλάνου εξαρτάται η βιωσιμότητα του ΠΑΟ, αλλά όταν πας στις ομάδες που ψάχνουν απεγνωσμένα λεφτά και τους λες “εγώ δεν είμαι μαζί σας”, τότε κι αυτές δεν θα είναι μαζί σου στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και αυτό δεν είναι ευθύνη κανενός Μαρινάκη. Σε παλιότερες χρονιές, αυτό θα στοίχιζε όχι μόνο τον τίτλο στην ομάδα αλλά και ίσως και την 2η θέση των πλέι οφ. Φέτος δεν ξέρω…

Ο Παναθηναϊκός δεν πήγε με το Γερουλάνο, ούτε ποτέ συμφώνησε με τις απόψεις του. Απλά δεν ήθελε για προφανείς λόγους να διακοπεί το πρωτάθλημα εκείνη την εποχή. Ο Ολυμπιακός πάλι (για προφανείς λόγους και αυτός) ήθελε να διακοπεί και προκειμένου να στρέψει τις υπόλοιπες ομάδες και τη Superleague εναντίον του ΠΑΟ ξεκίνησε τη γνωστή προπαγάνδα (ότι πάνε να αποκλείσουνε τον ΟΣΦΠ από την Ευρώπη #-o).

Όσο για τη διαιτησία, κατά την άποψή μου αστείο το πέναλτυ που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ, εγκληματικό αυτό που έδωσε υπέρ μας (αν και ο σκοπός ήταν άλλος).

Ηλιου φαεινοτερον !

οχι τιποτα αλλο, δικαιωθηκε κ ο μπουχεσας για τις επιλογες του… αυτο μου τη δινει πιο πολυ…

Ποιός?

Πεφτει χοντρο δουλεμα…

ε τι δούλεμα πέφτει? λες να ειναι πράκτορας του ολυμπιακού? :stuck_out_tongue:

οχι ρε!! χα χα χα!! με τις δικαιολογιες που βρισκουν για να μην παιξει και που δεν λενε το πραγματικο προβλημα.

Οχι οτι με τον Λετο παιρνω πρωταθλημα αλλα ε, οπως και να το κανουμε ειναι απο τους ποιοτικοτερους παιχτες …

Δεν πειραζει καλα κρασια! Γενικοτερα ας προσεχαμε!

εννοείς οτι δεν παίζει για τα χρήματα που του χρωστάνε?
δεν τις πιστεύω αυτες τις μαλακίες. πρέπει να εισαι στοκος για να το κάνεις αυτό,.