σημερα παιζουμε στις 7 φιλικο με την κλουζ…
ανυπομονω να δω τα νεα αστερια του παο με το τριφυλλι στο στηθος και κυριως τον παικταρα Ρουκαβινα…
σημερα παιζουμε στις 7 φιλικο με την κλουζ…
ανυπομονω να δω τα νεα αστερια του παο με το τριφυλλι στο στηθος και κυριως τον παικταρα Ρουκαβινα…
Όχι και τυχαίος ο Φλάβιο.
Ήταν βασικότατο μέλος του εκπληκτικού κέντρου της πάλαι ποτέ ομαδάρας της Λα Κορούνια μαζί με Μάουρο Σίλβα και Ντζαλμίνια.
Στη Ρεάλ έπεσε στην κακή για αμυντικογενείς παίκτες περίοδο των Γκαλάκτικος και από κει και πέρα πήρε την κάτω βόλτα…
Βάλε και κάτι προβληματάκια στη μέση.
Ίδωμεν.
Δεν πρέπει να είδες και πολλά.
Εκείνο το καλοκαίρι που πήραμε Μπίσκαν και Φλάβιο είχα υποθέσει τα εξής :
Για τον Φλάβιο ήμουν βέβαιος ότι δεν θα έκανε τίποτα από την αρχή.
Για τον Μπίσκαν πίστευα θα βοηθούσε πολύ αλλά…
Όσο για το χθεσινό καταλάθος (ζάπινγκ) το είδα για 20’ και δεν είδα τίποτα μα τίποτα σπουδαίο.
νταξει κρισπ προβληματακια στη μεση ,αμα το λεγαμε για τον ριμπο κατι τετοιο θα μασταν αντι-ολυμπιακοι.
Ο καιρός θα δείξει φίλε thats.
Ομολογώ πως έχω κάποια κενά στο να αντιληφθω το σκεπτικό με το οποίο κινούνται τον ΠΑΟ.
Καλές κινήσεις ενδεχομένως να γίνονται (θα κριθούν από την προσφορά) όπως του Χριστοδουλόπουλου
Εντυπωσιακές κινήσεις όπως του Ζιλμπέρτο πάλι γίνονται.
Όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί βασικοί παίκτες πρέπει ντε και καλά να αποχωρήσουν. Δεν μπορούν να γίνουν απλά αναπληρωματικοί? Μήπως υπάρχουν και άλλοι λόγοι?
Μα, ο Εντοι γιατί δανεικός?Είναι πιο χρήσιμος ο Πετρόπουλος? Αμφιβάλω. Ο Εντοϊ ήταν από τις εξαιρέσεις την προηγούμενη σαιζόν.
Γιατί δεν αγοράζονται 2 κεντρικοί αμυντικοί? Υπήρχε ανάγκη, μετά την απομάκρυνση του Μόρις επιβάλλεται.
Από την άλλη δεν έπρεπε να κρίνει ο προπονητής ποιός θα αποχωρήσει, κρίνοντας από την προετοιμασία? Όπως τον κέρδισε ο Μάντζιος, που πάλι ήταν υπό διογμό, δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει με τον Παπαδόπουλο?
Αντιλαμβάνομαι την ύπαρξη “κορμού” έστω και σε σχέδιο. Την σκοπιμότητα κάποιων κινήσεων δυσκολεύομαι.
Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Ματος, Καραγκούνης, Ιβανσιτς, Σαλπιγγίδης δείχνουν ακλόνητοι.
Επίσης, το πλάνο είναι δεδομένο. 4-2-3-1.
Είναι σίγουρο ότι ο Σάλπι μπορεί να παίξει στην 3αδα?
Στο 1 θα παίζει ή το φορ που αναμένεται ή ο Μάντζιος ή ο Πετρόπουλος.
Οπότε για τους 3 έχουμε
Σαλπι - Καρα - Ιβανσιτς - Κλειτον - Χριστοδουλόπουλο - Νίνη - Ρουκάβινα.
Ο Ολυμπιακός δείχνει μια περίεργη ηρεμία και θεωρητικά έχει ακόμα κενά να κλείσει, ενώ η ΑΕΚ μου φαίνεται πως ξεκινά με τις χειρότερες προοπτικές εδώ και χρόνια.
[ol]
[li]Έχει κοινοτικό διαβατήριο. Μήπως είναι για θέση ξένου?
[/li][li]Απ’ ότι φαίνεται ο Βύντρα μετατίθεται στα στόπερ. Τώρα, κατά πόσο είναι καλό αυτο… :-k
[/li][li]Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να παίξει δεξί εξτρέμ. Είναι καθαρόαιμος φορ.
[/li][li]Πολλοί για λίγες θέσεις. Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν μουρμούρες.
[/li][/ol]
Πάντως από σχεδιασμό οι 3 μεγάλοι του κέντρου δεν τα πάνε και τόσο καλά…
Δηλαδή δεν μου λέει μόνο να έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις πριν αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και η χρησιμότητα των κινήσεων.
Κατανοητες οι αποριες σου και η αληθεια ειναι οτι κι εμενα δεν μου καθονται και πολυ καλα αλλα ας δουμε…
Ο Τεν Κατε δειχνει να ειναι προπονητης με πυγμη και τροπο… θα δειξει! Ελπιζω ο Ζιλμπέρο να του βγει! Εγω πιστευω οτι ειναι καλη κινηση κινηση και θα βγει…θα δειξει!
Τωρα για το συστημα και το ποιος θα παιζει που θα το δουμε…ειναι ακομα νωρις!
Εχουμε μισο μηνα ακομη μεχρι τα πρωτα επισημα παιχνιδια και παιχτες αναμενονται να αποκτηθουν η αποκτηθηκαν που δεν εχουν ακομη ενταχτει στην ομαδα! Περιμενουμε…
ελπιζω να μην ηθρε ο ζιλμπερτο για να τσεπωσει τα φραγκα και να καθεται να ξυνει τα @@ του…
γραφικό:lol:
Ο ΠΑΟ κινείτε για Ζιβέ από την Μαρσέιγ που είναι κεντρικος αμυντικός! Δεν τον ξέρω βέβαια αλλα λεγεται πως είναι καλή επιλογή! Άντε να δούμε… εν τω μεταξύ τελειωμένη θεωρείτε και η μεταγραφή του Γκάμπριελ…αντε να δούμε τι ψάρια πιάνει κι αυτός!
ο γκαμπριελ ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ…στο λεω γω :lol:
μενει ο ΣΑΡΑΣ…!
και παιρνουμε και τον παιχταρα ΤΖΙΜΠΟΥΡ
όντως μένει ο Σάρας
ο σαρας μενει και θα κανει ακομα καλυτερη χρονια φετος ! ( ελπιζω τουλαχιστον )
ξερει κανεις ποσο εχει το φθηνοτερο διαρκειας στο ποδοσφαιρο ?
ανακοινώθηκε ο Gilberto.
ήρθε ο Gabriel
κλείνει ο Τζιμπούρ
μένει ο αμυντικός.
Ασταδιάλα να δούμε μπαλάρα και μεις μετά από χρόνια…
Οχι, δεν ηταν αποθεωτική η υποδοχή του Σιλβά ?? ( ο μανατζερ εβγαζε φωτογραφίες, δεν θα ειχε ξαναδει κατι τετοιο …:lol: :lol: )
Αντε ομαδάρα ολα δικα σου!!!
O Σάλπι χτες λειτούργησε πρώτη φορά καλά ως δεξί χαφ στην τριάδα.
Επίσης, χωρίς να παίξουν ιδαίτερα καλά, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ρουκάβινα έδειξαν με μεμονωμένες προσπάθειες πως μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και να ανοίξουν άμυνες.
Να δείτε που η άμυνα θα ξεκινά από τον Βύντρα!
ρε αυτός ο Ρουκάβινα χθες γλίστρησε σα χέλι στο 1ο γκολ