Παναθηναϊκός

Ο εφιάλτης δεν έχει τελειωμό. Ο πιο ασυλλόγιστος και παρορμητικός (για να μην πω κλινικά ηλίθιος) γκαρντ που έχω δει ποτέ μου - πολύ χειρότερος από Τεόντοσιτς.

“Dear God what is this evil that we’ve done?”

Λογικά είναι 100% μεταγραφή τράκη για να δείξει ότι η ομάδα ακόμα τα σκάει.
Βέβαια, χειρότερος του Καλάθη δεν είναι με τίποτα αλλά και πάλι δε δίνεις εκεί 800 χιλιάρικα (αν ισχύει το ποσό πάντα).

Απορω γιατι δεν ασχολουνται λιγο με Παππα η Χρυσικοπουλο…εχω κολλησει να το λεω… δηλαδη ποσα επρεπε να σκασει για τον Λινο, ακομα και αν εχει συμβολαιο. Ο Παππας, ελευθερος ειναι…Αν ειναι να παρεις ρισκα, μην δινεις 800αρια σε αιωνια ταλεντα αμφιβολου (πλεον)ποιοτητας, παρε εγχωρια ταλεντα μπας και φτιαξεις νεο ‘‘κορμο’’. Ακου 800 στον Ουκιτς.

Τεσπα, πολυ γκρινιαζουμε ετσι κι αλλιως, αλλα μας δινουν και πατηματα ρε γαμωτο

Μάχη Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού για τον Περπέρογλου

http://prasinanea.gr/basket/article1866143.ece

Στην μπαλα δεν θα γινει αλλη μεταγγραφη λενε μεχρι τα παιχνιδια με την Μαδεργουελ.Αμα την περασουμε εχει καλως γιατι καβαντζωνουμε τα 6 μυρια του Γιουροπα και ολο και κατι θα γινει.Σε τυχον στραβη θα εχουμε μεγαλα ζορια

Συνεχίζεται το μεταγραφικό κρεσέντο του Παναθηναϊκού! Μετά τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την συμφωνία και με τον Γιόνας Μασιούλις. Ο 27χρονος Λιθουανός φόργουορντ θα φορά την φανέλα του «τριφυλλιού» για την επόμενη σεζόν.

ο ζοτς έφυγε για το μπάτζετ :stuck_out_tongue:

Βασικά όσο τον θυμάμαι από εθνική Κροατίας είναι σαν τον Καλάθη σε πιο ατομιστή. Που είναι μάλλον χειρότερο.

Ο Μασιούλις δεν είναι κακή μεταγραφή πάντως.

μια χαρά είναι ο μασιούλις, απλά έτσι φαίνεται ότι θα φύγει ο περπέρογλου (γαύρο??)

Η βασικη τους διαφορα ειναι οτι ο Ουκιτς ξερει να σουταρει :stuck_out_tongue:

Σουτάρει ανεκτά θα έλεγα, αλλά σε σχέση με τον Καλάθη όλοι είναι Γκλεν Ράις και πάνω.
Επίσης έχει καλό ντράηβ, πράγμα που λείπει γενικά από το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Απλά overall, όπου κι αν έπαιξε δεν έκανε κανενός είδους διαφορά.

Μασιούλις δεν έχω δει για να έχω άποψη, αλλά πιστεύω ότι γενικότερα ο ΠΑΟ θα έχει καλή ομάδα και του χρόνου, μόνο που, λόγων των πολλών νέων προσώπων, ο Πεδουλάκης θα αργήσει αρκετά να την κάνει να ρολάρει. Αρκεί να αντέξει στις γκρίνιες που θα έρθουν από πιθανές ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Γαμάει η ανθρακί σας εμφάνιση στο ποδόσφαιρο!

Οντως ειναι λιγα τα 10.000 ευρω αλλα αυτο το κειμενο ειναι για εμετο. Φτανει αυτη η φαγωμαρα … Οι εγωισμοι τους μας εφεραν εδω που μας εφεραν.

Και αν μετά τα φάει ο Αλαφούζερ και τη κάνει τι θα γίνει;Δηλάδή ξαφνικά ο Αλαφ έγινε βάζελος;Όχι όχι ας μου πει κάποιος γιατί εγώ τον έχω για κάθαρμα.Αλλά αν κάνω λάθος να ζητήσω συγνώμη ρε παιδιά.

Ε ναι, γιατί όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς με το ποδόσφαιρο, είναι μητέρες Τερέζες

Ναι εννοώ το κάνει γιατί είναι βάζελος ή παίζει τίποτα πίσω;Γιατί δεν βοήθησε παλιά ας πούμε που έλεγαν όποιος θέλει να βάλει(Βγενο,Πατηρ εποχή).

γιατί βάζει κάποια χρήματα στην ομάδα??
ισως προετοιμάζει το έδαφος για κάποιον. αλλά αν αυτός ο καποιος είναι της προηγούμενης παρέας βλέπω αυγά να φεύγουν με ρυθμούς πολυβόλου

την ξεσκισε την λιμνη Μαρακαΐμπο το λαμογιο. ειχε δικιο ο Κουρης :p:p:p

Ανακοίνωσε Γιασικεβίτσιους η Μπαρτσελόνα
http://prasinanea.gr/basket/article1868500.ece

και πηραμε παλι Ξανθοπουλο

αντε και Καράγκουτη ευχομαι.

Ειχε τοσο δικιο που σταματησε να μας πληρωνει !