http://www.sport-fm.gr/article/140111 Ωραια τα λεει για τον Παοκ.
Χωχωχω…και να σκεφτειτε οτι πριν 2 χρονια με δοιικηση γουμενου πουλησαμε σαλπιγγιδη για 1,3 εκατομυρια και 3 παλτα.Μπραβο ρε ζαγορ…αυτες ειναι κινησεις.
Ο Μελισσης ειναι παικταρας,αρκει να βελτιωσει τα ατομικα λαθη που κανει απο μλκια του και αρκετες φορες κοστιζουν…
μαλλον δεν εχετε παρει χαμπαρι ακομη, οτι ο βγενοπουλος κανει ξεπλυμα χρηματος, τυχαιο ειναι οτι μολις μπηκε αυτος στο μετοχικο κεφαλαιο ριχνει ο βαζελος τρελα ποσα??? Νεος επιχειρηματιας ο Βγενο, πριν 2-3 χρονια δεν τον ηξερε η μανα του, και τωρα διευθυνει την Μarfin Investment Group (η μεγαλυτερη εταιρια στην Ελλαδα :
τομεας τροφιμων : ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, CHIPITA, GOODY’S και ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ,
τομεας υγειας : ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε και ΜΗΤΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.,
τομεας πληροφορικης : Singularlogic Ανώνυμη Εταιρία Πληροφοριακών Συστημάτων & Εφαρμογών,
τομεας ναυτιλιας: Superfast Ferries και Blue Star Ferries, CAPE INVESTMENT CORPORATION Α.Ε.
τομεας φιλοξενιας : Καζίνο του Ρίο., ξενοδοχεια Χιλτον
τομεας χρηματοοικονομικων : EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. και INTERINVEST ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.
καποιες απο τις επιχειρησεις οπου η MIG του κυριου Βγενο έχει το πλειοψηφικο πακετο μετοχων.
Οτι εκανε ο Βαρδινογιαννης και ο Κοκκαλης τα πρωτα χρονια σε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ αντιστοιχα κανει τωρα και αο Βγενοπουλος.
καλα ας παρω εγω το πρωταθλημα και να φτασω στους 8 και στα @@ μου τι ειναι ο βγενο…πανω απολους η ομαδα!
Και ξανασκέφτομαι…
Γιατί ρε να πάρουν τους μέτριους Χριστοδουλόπουλο + Κλέιτον (που είναι και ίδια θέση κιόλας!) και όχι τον Ααρόν Νίγκεθ που είχε ο Ηρακλής.
Πραγματικά είναι πολύ καλύτερος από αυτούς τους 2.
Σιχαίνομαι την λογική “έχω λεφτά ας τα δώσω για να κερδίσω στις εντυπώσεις τον ΟΣΦΠ”…
Ο Εντόι τι έκανε και φεύγει?
#-o
Φιλε μου Γιώργη κι εγω σιχαινομαι την λογικη ειμαστε ολοι προπονητες η στην χειροτερη μανατζερ!
Ας σταματησουμε επιτελους την γαμημενη την γκρινια και να αφησουμε να δουμε! Οσο για το αν ειναι καλυτερος δεν νομιζω οτι ειναι και ο Μεσσι οποτε ας χαλαρωσουμε λιγο! Στα φιλικα εχει δειξει παρα πολυ καλα δειγματα! Πολυ καλυτερα απο τον Παναθηναικο του 2000 και επειτα! Ας κλεισουμε λοιπον το στοματακι μας και να αφησουμε να δουμε τι θα γινει στα επισημα παιχνιδια! Στην τελικη δωθηκαν λεφτα και γιναμε καλες μεταγραφες!
Υ.Γ. Ο Κλειτον ειναι καλος παιχτης οπως και ο Χριστοδουλοπουλος! Θα βοηθησουν πολυ και να το δειτε!
Υ.Γ. 2 Πρωτη φορα μετα απο πολλααααα χρονια ευχαριστηθηκα την επιθεση του Παναθηναικου εστω και σε φιλικο!
3-0 o ΠΑΟ ο οποιος δειχνει να βρισκεται σε καλη κατασταση σε συγκριση παντα με ΑΕΚ κ ΟΣΦΠ που μεχρι τωρα “δεν τραβανε” αν κρινουμε απο τα φιλικα.
Φέτος το κόβω να έχουμε αναστροφή του συνηθισμένου σκηνικού. Σε μπάλα πρωταθλητής Παναθηναϊκός, σε μπασκετ πρωταθλητής Ολυμπιακός…
με αυτή την άμυνα δεν πάμε CL.
η υγεία της εξέδρας έδινε χαρά σε όλους τους Παναθηναϊκούς σήμερα…
για να δούμε μπάλα έχουμε δρόμο ακόμα.
Ο Σαλπι είναι η απόδειξη ότι ο καλός παίκτης δεν καταλαβαίνει από συστήματα.
Καλό ματς,τέλη Ιουλίου ε,μην ξεχνιόμαστε,μας πήρε ο ύπνος στο β’ ημίχρονο όμως.
Θεούλης ο Βύντρα ως κεντρικός αμυντικός,αν και ανέκαθεν ήταν:-s
Νταξ ευτυχώς πετύχαμε 3 γκολ.
Και για παραπάνω ήταν αλλά τέλος πάντων.
Παλιότερα θα έληγε 1-0.
Εξαιρετικός ο Σάλπι , πολύ καλοί Βύντρα , Ίβανσιτς , Νίνης (στο 1ο).
Για τους νέους είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι.
Μόνο ο Χριστοδουλόπουλος έκανε κατάχρηση κατοχής της μπάλας (να εντυπωσιάσει τον κόσμο).
Στα θετικά και ο πολύς κόσμος.
Είναι πολύ νωρίς ακόμη για περισσότερα συμπεράσματα.
πολυ καλος ο παναθηναικος του 1ου ημιχρονου.σε σχεση με τους αλλους 2 μεγαλους ειναι σε πολυ πιο καλη κατασταση!!!
Πάντως αν είδατε έστω και λίγο την Ντυναμό Τιφλίδας, οι άνθρωποι δεν ήξεραν μπάλα ρε. Οι υπερβολές του τύπου “βρείτε τους αντίπαλο”, “τρομοκρατήθηκε η Ευρώπη”, “Πράσινοι σίφουνες” και τέτοια καλύτερα να έλειπαν. Υγεία, εδώ θα μαστε. Κι εγώ υποστηρίζω ότι από μας και το αεκάκι καλύτερα -δείχνετε να- πηγαίνετε, χαλαρώστε όμως λίγο με τα αεκτζίδικα “φέρτε μας το πρωτάθλημα, το ΤΣΟΥΛΟΥ και τα διηπειρωτικά από τώρα”, γιατί ΜΙΑ στραβή αν γίνει, να δω που θα κρύβεστε.
προφανώς και έχεις δίκιο.
αλλά πάντα τα ίδια γίνονται.
ήταν εμφανές ότι προσπαθούσαν να παίξουν μπάλα με τη μια, τα ακραία χαφ να πατούν περιοχή, τα πλάγια μπακ να ανεβαίνουν και κάποιοι παίκτες να ανταποκρίνονται.
από την άλλη δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει ότι τα σεντερ μπακ δεν συνεργάζονται καλά, ούτε μεταξύ τους ούτε με τα αμυντικά χαφ.
Επίσης, ίσως λόγω κούρασης - προετοιμασίας, κάποιοι παίκτες δεν τράβηξαν. Ο Μάτος, ο Νίνης π.χ.
Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα, αλλά δείχνει ότι γίνεται δουλειά εν τέλει.
Είναι όμως ανισόρροπες οι γραμμές της ομάδας. Χρειάζεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη πίσω.
Πιστευω οτι ο Τεν Κατε τα ειπε πολυ σωστα! Ειναι σε καλο δρομο! Ειναι πολυ νωρις! Πηρε τη νικη με απολυτα καθαρο σκορ και εχοντας ευκαιριες για παραπανω απο 3!
Επισης πολυ μεγαλο συν τα πολυ καλα ακρα καθως στην Ελλαδα θα χρειαστουν καλα ακρα για να ανοιξουν οι πολυ κλειστες αμυνες των μικρων ομαδων! Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι και τα 3 γκολ μπηκαν απο φαση απο τα πλαγια! Η αμυνα της Ντιναμο ειναι κλειστη οπως των Ελληνικων ομαδων!
Επισης οπως ειπε και ο εκφωνητης χθες, επιτελους ειμαστε επικινδυνοι στις στημενες φασεις!!! Και αυτο πιστευω θα αποφερει κερδη κυριως στο πρωταθλημα με τις μικρες ομαδες!!!
Αντε να δουμε…εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος σε πολυ μεγαλο βαθμο γιατι χωρις να δω να παιζουν οι καινουριοι πηγαμε οπως πηγαμε…
Από την μέση και μπροστά ο Πάο θα έχει ποιότητα φέτος. Δύο θεματάκια νομίζω θα έχει μόνο. Πρώτον την σύνθεση της αμυντικής τετράδας και δεύτερον τον κεντρικό επιθετικό.
Λοιπον, η Παναθα χτες εδειξε πολυ καλα δειγματα επιθετικου ποδοσφαιρου με πλαγιοκοποισεις, κατι το οποιο ελειπε τα τελευταια χρονια απ την ομαδα. Επισης ο Σαλπι εδειξε πως ειναι εξισου καλος ως δεξι χαφ/εξτρεμ οσο και ως κεντρικος φορ και πως με τις γρηγορες κινησεις του με και χωρις τη μπαλα αποτελει τεραστια απειλη για οποιαδηποτε κλειστη (ή ανοιχτη) αμυνα. Αυτο αποδειχτηκε και απο τα 2 του γκολ και τη μια ασσιστ που επεφεραν το τελικο 3-0. Τωρα, στο 2ο ημιχρονο εγινε το αναποφεφκτο (για τελη Ιουλιου), η ομαδα να χασει το ρυθμο της και πολλοι παικτες που ξεχωρισαν στο 1ο ημιχρονο να κουραστουν και να μη μπορουν να συνεχισουν στους ιδιους γρηγορους ρυθμους (Νινης, Ιβανσιτς, Μαντζιος)
Το συμπερασμα λοιπον ειναι πως ο Παναθηναικος εδειξε σιγουρα στο 1ο ημιχρονο πολυ καλα δειγματα αλλα και στο 2ο που επεσε η αποδοση του, καταφερε (επιτελους) να δειξει χαρακτηρα μεγαλης ομαδας και να βαλει ακομα ενα γκολ και να τελειωσει στην ουσια την υποθεση προκριση
καλα παιξαμε , ειμαστε γαματοι εχουμε τρελο κοσμο αλλα ενταξει θελουμε λιγο δουλεια…το πρωταθλημα ειναι σιγουρο το τσ. λ . δεν ξερω…
Όχι μωρέ, θα το πάρετε και το τσ. λ. μην ανησυχείς!!! :roll:
μεσα ημουν και χθες…τρελος κοσμος…η καλυτερη μεταγραφη ειναι αυτη …
οτι θα χειροκροτουσα το βυντρα δεν το περιμενα…ευτυχως εκανε τα δικα του σε 2-3 φασεις και η μανουλα του δεν μου γλειτωσε…
επιτελους μετα απο πολλα χρονια βλεπουμε επι8ετικο ποδοσφαιρο…μεγαλος τεν κατε!!!