Η κατηφορα τελειωμο δεν εχει.Ντροπη και θλιψη
ο τζιγγερ τι εκανε στο γηπεδο? ειχε ορξη να ακουσει να τον βριζουνε παλι?
αναρωτιεμαι αν ο αγγελος ηρθε για την αεκ η για εσας παντως…
Hρθε να καμαρωσει το εργο του !
Tζιγγερ αγορασε !
^χειροτερες και απο τις εμφανισεις της ομαδας ειναι οι μουρμουρες που ξεκινουν περι καταντιας που δε θα υπηρχε με τους βαρδινογιανναιους… ειτε βγω 2ος ειτε 12ος το ιδιο μου κανει, αφου το πρωταθλημα εχει χαθει ας βαλει μεσα τα πιτσιρικια να παρουν εμπειριες…
Με Βαρδινογιαννιδες ζησαμε μεγαλες στιγμες αλλα οχι με τον γαμωΤζιγγερ. Χαβαλε εκανα στο απο πανω post. Συμφωνω με τους πιτσιρικαδες αλλα πρεπει να βγαζει και η ομαδα υγεια στον αγωνιστικο χωρο. Οχι αυτο το πραγμα. Ας πεσουμε να τελειωνουμε. Ουτε και με νοιαζει.
Καναμε τοσο αγωνα για να φυγει ο καταραμενος και οποιαδηποτε επιστροφη του θα ειναι καταστροφικη.Ο παναθηναικος αργα η γρηγορα θα τον βρει τον δρομο του.Αλαφουζε καθαρισε μεσα απο την παε την σαπιλα που υπαρχει.Ο εχθρος ειναι εντος μαγκες
είμαι εκτός χορού και σίγουρα δε τα ξέρω τόσο καλά όσοι άλλοι που ασχολείστε, αλλά ειλικρινά πιστεέυετε ότι ο αλαφούζος κινείται μόνος του και όχι με τις ευχές του τζίγγερ?? πιστεύετε ότι θα “καθαρίσει” την παε?
Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι η οικογένεια έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό και ότι ο άρχων είναι ο Αλαφούζος. Αλήθεια στην εποχή της ΠΕΚ και της πολυμετοχικότητας τι ρόλο και συμμετοχή είχε ο Αλαφούζος; Γιατί προέκυψε ξαφνικά φέτος η ενασχόλησή του με την ομάδα;
να πω κι εγω την γνωμη μου για χθες και να τονισω
οτι κακη ψυχολογια δεν υπαρχει στην ομαδα.
Αλλα ανικανοτητα και πλεονασμος.
Κανανε διαγωνισμο ντριπλας εχθες αντι να προσπαθουν να σκοραρουν
Τον Αλαφούζο τον έβαλε ο Βαρδής γιατί ο γιος του είναι ανίκανος για να ξεμπλέξει η οικογένεια με τον Παναθηναϊκό και να γλιτώσει τις βρισιές. Ο Αλαφούζος τον ρόλο του τον διετέλεσε και με το παραπάνω και δεν πρόκειται ούτε άλλα λεφτά να βάλει απ’ όσα έχει ήδη βάλει, ούτε να μπλεχτεί παρασκηνιακά και γι αυτό μόνο τιτιβίζει και λαλάει, ως εκεί μπορεί. Από εκεί και πέρα ακούγονται διάφορα για τους όρους παραχώρησης των μετοχών αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εφόσον δεν τους έχει διαβάσει, αυτά τα ξέρουν μονάχα οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι. Ας πούμε ακούγεται ότι υπάρχει όρος για δύο τουλάχιστον χρόνια να μην εμπλακούν οι πρώην πεκίτες περισσότερο απ’ ότι είναι τώρα, σε μέρισμα μετοχών δηλαδή για να μην φανεί ότι διώξανε αυτοί ουσιαστικά την οικογένεια. Από τις εικασίες όμως μέχρι τα γεγονότα υπάρχει δρόμος. Ο Τζίγγερ ασχολείτε όσο ασχολείτε, ήταν χθες και γήπεδο, αποκλειστικά για το πρότζεκτ Βοτανικός, αυτό τον ενδιέφερε πάντα δηλαδή. Σαφώς για να φύγουν όλοι οι τζιγγεράνθρωποι θέλει δουλειά πολύ και μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει απτά αποτελέσματα. Αυτά.
ετοιμάζεται ο άγγελος
Ελπιζω οχι
Φερέιρα στηρίζουμε γιατί τον έφερε ο Πατέρας?
Συμφωνω με post digital.
Εσυ πιστευεις οτι αν φυγει ο Φερειρα την δεδομενη στιγμη υπαρχει περιπτωση να ερθει καλυτερος προπονητης;;;
Βαλβέρδε.
Αλεφαντο.
Ε όχι, έχετε το αντίστοιχο σε Πορτογάλο.
Δεν διαφωνω γι’αυτο να στηριξουμε τα Ελληνικα προϊοντα.
Δε βλέπω να γίνεται καμιά κουβέντα για τι διάβολο φταίει όμως, άντε στηρίζουμε Φερέιρα, και θα γίνει τι? Πότε θα δούμε τα βασικά, δηλαδή πάνω από 3 τελικές για παράδειγμα.