Παναθηναϊκός

Όχι ρε παιδί μου, να ξέρω τι διαβάζω όμως. :stuck_out_tongue:

Τπτ, απλά επιβεβαιώνομαι καθημερινά για την επιλογή μου να μην ασχολούμαι με ελληνικό πρωτάθλημα.

οι δυο πιο μαγκες προπονητες που φεραμε εδω και 20 χρονια, και τους διωξαμε κακην κακως.

γαμω την πρασινη, τον γκοτζο και τα βαζελακια.

Αυτο ακριβως.Και το πιο λυπηρο αδερφε ειναι οτι απο χθες το 80% του κοσμου πανηγυριζει που εφυγε.Μιλαμε εχω διαβασει απιστευτα πραγματα οπως να σαπισει ο κωλογερος και αλλες τετοιες ομορφιες!!!Δασκαλε Φερειρα σου ευχομαι ολοψυχα καλη τυχη ησουν αντρας αλλα εμπλεξες με πουστηδες

Καλά είναι γνωστό αυτό, περισσότερο πανηγυρίζει ο βάζελος όταν διώχνουν προπονητή, παρά όταν παίρνουν.
Με τον Τεν Κάτε δεν τα πήγαιναν καλά τα ελληνόπουλα μας γιατί λέει τους έτρεχε.

Παρότι δεν πρόλαβε να αφήσει έργο εγώ θα έβαζα και το Μαλεζάνι σε αυτούς. Καμία σχέση με κάτι Πεσέιρους, Σουμ (κι ας πήρε πρωτάθλημα) και Μπάκε.

ΥΓ βέβαια θυμάμαι να κάνω κάτι επικές μάχες εδώ μέσα για να πείσω “δικούς μας” ότι ο Τεν Κάτε είναι μια χαρά προπονητής. Την ίδια περίοδο προπαθούσα να τους πω και ότι ο Ζιλμπέρτο είναι άψογος όταν τον βρίζανε ως “άλλο ένα παλτό”.

Καλα αυτο που οι πιο “απ’εξω” φιλοι του ΠΑΟ ζητανε πισω τον Βαρδινογιαννη και οτι ειμασταν καλυτερα τοτε κοντευει να με τρελανει…

Μα ο Βαρδινογιαννης δεν εφυγε ποτε ειναι στο οακα καθε κυριακη και απολαμβανει το εργο του το οποιο ειναι η ολοκληρωτικη διαλυση του παναθηναικου σε ολα τα επιπεδα

Συμφωνώ απόλυτα για Μαλεζάνι. Του πιστώνεται κι ότι έριξε και τους πιτσιρικάδες τότε μέσα Λεοντίου Τζιόλη Μάντζιο στα βαθιά. Επίσης αν δεν του έφερνε απλά ονόματα τότε, αλλά έκανε ουσιαστικές κινήσεις, ίσως είχε και διαφορετική μοίρα.

Απ’τον Ζιλμπέρτο περίμεναν να εκτελεί φάουλ σαν το Ριβάλντο προφανώς.

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ το πρωί είπαν ότι “σε λίγη ώρα δίνει συνέντευξη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης”. :slight_smile:

Και κάτι ακόμα, “έτυχε” εκείνη την περίοδο ο σαφώς ανέτοιμος Παναθηναϊκός και σε πολύ μεγάλο βαθμό ανανεωμένος να αντιμετωπίσει στην πρώτη αγωνιστική τον ίδιο με την προηγούμενη χρονιά ΟΣΦΠ και βέβαια να χάσει εντός έδρας (σε μία από τις λίγες πεντακάθαρες νίκες του για να λέμε την αλήθεια).

Με την ανυπομονησία που είχαμε, νομίζω ότι αυτό ήταν κάτι από το οποίο δε συνήλθαμε ποτέ εκείνη τη χρονιά. Για να μην πω ότι κανείς δεν περίμενε (ούτε ο Μαλεζάνι) ότι Μπίσκαν και Κονσεϊσάο θα αποδεικνύονταν τόσο κακοί. Αν και για τον δεύτερο έχω την αίσθηση ότι βιαστήκαμε λίγο. Γενικά ήταν μία χρονιά που βιαζόμασταν, τα θέλαμε όλα τώρα, υποτίθεται ότι ήταν και η πρώτη χρονιά (νομίζω) που θα “έβγαινε μπροστά” ο Τζίγκερ και κάτι άλλα τέτοια ωραία…

Ήταν η χρονιά που έφυγε ο Μπασινάς και το κενό του έπρεπε να καλύψει ο Κονσεϊσάο, ε μην πάρεις κράχτη για αυτή τη θέση όμως.
Το ντέρμπι ήταν και μία εβδομάδα μετά την επική ανατροπή με τη Βίσλα, έπαιξε κι αυτό το ρόλο του.
Αν ο Μαλεζάνι χειριζόταν πιο έξυπνα τα ευρωπαϊκά ματς και δεν έτρωγε 5άρες, θα’χε καλύτερη τύχη.

Και λέγοντας για Σουμ, δεν κατάφερε μόνο να πάρει πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να πάρει μεγάλα ματς, να έχουν νοοτροπία νικητή οι παίκτες κλπ. Κακώς τον έδιωξαν, ειδικά για να φέρουν ό,τι χειρότερο έχουμε δει μετά τον Μπάκε, τον Σκάζνι.

Τη χειρότερη μπάλα που’χουμε παίξει, τη θυμάμαι μ’αυτούς τους 2.

Όταν είχε έρθει ο Μαλεζάνι στα μισά της σαιζόν 2004/2005 ένας γνωστός μου με χρόνια σπουδές στην Ιταλία μου είχε πει “Καλός προπονητής για να σε βγάλει 3ο-4ο, μέχρι εκεί”, τελικά δεν είχε και αρκετά άδικο. Το μεγαλύτερο λάθος το έκανε τότε ο Τζίγγερ που δεν έκανε τη γαμωέφεση μετά το ντέρμυ με το μούλο στη Λεωφόρο και ενώ είμασταν στο +3 και απέμεναν 5 αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα δώσαμε τα δύο εναπομείναντα εντός κεκλεισμένων. Κάνε την έφεση ρε καραγκιόζη να πέσει στη μία να πάμε με την κούλα με κόσμο, δεν θα το χάναμε το πρωτάθλημα, στην ελλάδα ζεις. Αν έπερνε εκείνο το πρωτάθλημα ο Μαλεζάνι και ήταν το 2ο συνεχόμενό μας όλα θα ήταν αρκετά διαφορετικά μετά. Αλλά, αμά έχεις γαύρους στη διοίκηση αυτά γίνονται.

3ος-4ος στην Ιταλία δεν αποκλείει το 1ος στην Ελλάδα. Ποιος προπονητής που πήρε πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει πάρει πρωτάθλημα και σε άλλη χώρα;

Εκείνη τη χρονιά που λες ήταν που ο γαύρος έκανε double λόγω …7 δοκαριών. Είχαμε από ένα εμείς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα μας έδιναν τη μία νίκη που χρειαζόμασταν και είχε 5 (!) η ΑΕΚ στο ματς του κυπέλλου που δεν μπόρεσε να αποκλείσει τον ΟΣΦΠ.

Ναι αλλά αν δεν έιχε το δοκάρι ο Ριβάλντο στη λεωφόρο, θα είχαμε εμείς +1 και εσείς -2 οπότε θα είχαμε και οι δύο από 66β. άρα μπαράζ και όλοι ξέρουμε τι γίνεται στα μπαράζ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Άρα πρέπει να ψάξουμε για τα δοκάρια και στα υπόλοιπα 57 ματς για να δούμε την τελική βαθμολογία.

Έξυπνο, αλλά μιλάω για δύο ματς στα οποία η ομάδα που είχε τα δοκάρια είχε και την κυριαρχία και έπρεπε να νικήσει - άντε να εξαιρέσω το ΠΑΟ-ΑΕΚ που ήταν ισορροπημένο και πολύ κλειστό (είχαμε και ακυρωμένο γκολ που ήταν σωστό μεν αλλά στην τρίχα). Επίσης ήταν τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς, δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι μετά. Και τέλος ήταν όλα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. 7 δοκάρια που όλα ευνοούν την ίδια ομάδα. Αν είχε συμβεί αυτό υπέρ του ΠΑΟ κάποιοι ακόμα θα μιλάγανε για κωλοφαρδία

Όπως ολα δείχνουν ο ΠΑΟ θα παρει και Καπονο

Είναι και ο Καπόνο μια παρηγοριά γι όλα αυτά τα δοκάρια, δε μπορείς να πεις…

Πολυ δυσκολο το ματς με την Ρεαλ σημερα.Μακαρι να κερδισουμε εστω και με ενα ποντο αλλιως τα πραγματα γινονται πολυ δυσκολα

και θα βγαλουμε χρονια με τσαρτσαρη και πανκο στο 4! γουσταρω!

Ο Καπόνο το προλαβαίνει το ματσάκι αν βιαστεί.

Ναι σίγουρα χάθηκαν πολλά το 2005, ένα 2ο σερί πρωτάθλημα…
Βέβαια τότε έκανε και κίνηση ματ ο γάβρος με Ριβάλντο και Καραϊσκάκη.

Σωστή η παρατήρηση γενικά, αλλά ξέχασες τον Λάσμε, ο οποίος είναι μακράν ο πιο αξιόπιστος στο 4. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι στο 5 στη ουσία υπάρχει μόνο ο Σόφο (εκτός αν υπολογίζουμε το Σκορδίλη), τότε φαίνεται (ακόμα πιο) άνισα μοιρασμένο το ρόστερ πια.

Ωστόσο, ο Καπόνο δεν είναι καθόλου τυχαίος παίκτης και σε συνδυασμό με τον Μπανκς που είναι πολύ ικανός διεισδυτής, η περιφέρεια του ΠΑΟ παίζει να αλλάξει τις ισορροπίες από δω και πέρα.