Παναθηναϊκός

Πόσο λοβοτομημένος πρέπει να είναι κάποιος για να ψηφίσει γόντικα.

στην κλήρωση ειχα πει οτι θα ειμαι μέσα, αλλά…:frowning:
ελπίζω την άνοιξη

Πρασινο τον Ταμεση θελω να δω μεσα σε ενα κυπελλο χρυσο και εξω απο το buckingham εχω σκοπο να κολλησω το τριφυλλι θυρεο!!!Παμε μωρη αρρωστεια

Α, τώρα δεν πειράζει που έδιωξαν τον ΔΑΣΚΑΛΟ Φερέιρα οι αρδ?

Τι σχεση εχει αυτο;;;Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε;;Nα παρακαλαμε να χασει η ομαδα;;;:? H διαφωνεις στο οτι τον Φερειρα τον φαγανε οι αρδ;;;

Εσύ που είσαι αφοσιωμένος μανογουοράς, θα έπρεπε να δίνεις ΜΑΧΗ για να φύγουν απ’ την ΠΑΕ οι ιδοικητικοί καρκίνοι και τα τσιράκια τους οι αρδ.

Μόνο όταν θα γίνει αυτό θα πρέπει να σε ενδιαφέρει το αγωνιστικό αποτέλεσμα.

Σοβαρά τώρα αρδ είναι οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι?
Οι οποίοι γιατί έφαγαν τον φερέιρα?

Στο ερώτημα αυτό δεν υπάρχει απάντηση, ρώτα το 2lub, αλλά και πάλι άκρη δε βγάζεις.

Μπράβο τράκη, τα κατάφερες να μην αποκλειστεί η “ομάδα” σου από την πρώτη φάση, σαν παιδάκι δημοτικού έκανες στο τέλος. Άντε και στα μπουζούκια.

:bow::bow::bow:

πολλα λαθη σημερα καναμε αλλα ευτυχως κερδισαμε
πολυ καλος ο Μπραμος με τα τριποντα του και ο Μπανκς στο πρωτο του παιχνιδι.

Πολυ καλος ο Μπραμος που με τα τριποντα του πηραμε το παιχνιδι και προκριθηκαμε

Τρακης RULES !

Για τωρα πολυ δυσκολο το κοβω.Μαλλον το καλοκαιρι θα γινει η δουλεια

Όπως προσκυνάς πάρε και μια πίπα. Άντε σαν πολύ μας τη μπαίνεις, άμα δεν σου αρέσει το ύφος μου μην απαντάς τουλάχιστον, δεν είμαστε και ίδια ομάδα.

τωρα ακουσα στο ραδιο οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει,ειδικα τωρα.

ΟΚ:!:

πως φαινεται η απουσια του Βιτολο… ααα ρε Σο ολα τα λεφτα εισαι. Χριστουγεννα κοντευουν και ουτε χορταρι δεν εχεις πατησει…

Γαμησετα κομμενη στα δυο η ομαδα.Βεβαια θα μπορουσαμε να ειχαμε προηγηθει αλλα ο εποπτης γαμιεται ασυστολα

To μουνι της μανουλας του εποπτη…

ναι ρε φιλε αλλα δεν κανουμε και τιποτα… κακο παιχνιδι. το σχολιο για τον Σο ηταν επειδη ειδικα σημερα θα μπορουσε να ειναι μια εναλλακτικη στο κεντρο.