σταματα πια!!αγαπαμε ροντριγκο!
Δεν πηγαίνω συχνά γήπεδο. Αλλά μετα το 60’ ανυπομονούσα να τελειώσει για να φάω και επειδή με είχε πιάσει μια νύστα…
Ο Σόουζα ούτε σ’ εμενα άρεσε, αγγούρι λίγο και κακός στο τελείωμα…
Ο πρόεδρος του ΠΑΟ λέγεται Πατέρας…Πως θα ονομάζεται ο πρόεδρος τους οταν πάρουν πρωτάθλημα?
Παππούς…
Αρα πάλι καλά να λέμε που δεν θα λέγεται προπάπους και έτσι μερικοί θα διατηρήσουν τις ελπιδες τους να δουν πρωτάθλημα ξανα…
επειδή με ξέρετε, σας το ξαναλέω
με λένε Αντώνη Πανούτσο κ γράφω σε μια εφημερίδα. ορίστε η γνώμη μου
Ο Ριβάλντο του ΠΑΟ
SportDay / Πανούτσος Αντώνης
Πριν από κάποια χρόνια είχα γράψει ότι ο κόσμος γέμισε από Lada και παιδιά επειδή ο πρώτος που έκανε παιδί είπε «Σπίτι χωρίς παιδιά δεν είναι σπίτι», και ο πρώτος που αγόρασε Lada είπε στον φίλο του «Αθάνατο. Πάρε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο». Επειδή, λοιπόν, ο δεύτερος έκανε ή αγόρασε και είδε και αυτός τη γλύκα, για να μην είναι το μόνο κορόιδο το είπε και αυτός στον επόμενο. Και ο επόμενος στον επόμενο, και πάει λέγοντας. Γιατί το να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό που έκανες και είδες αξίζει τον κόπο είναι από τα πιο δυνατά ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Σε αυτή τη λογική και στην προσπάθεια «αυτοψησίματος» των παναθηναϊκών ότι αυτό που είδαν στο ΟΑΚΑ είναι ο νέος μεγάλος Παναθηναϊκός, τρία Ole! για την εμφάνιση. Με κάποια όμως απόσταση, το ματς του εναντίον της Σπάρτα ήταν μπάμιες για μπρέκφαστ. Ενα σωστό φαΐ σε λάθος χρόνο.
Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό ήταν να παίξει μπάλα και να ενθουσιάσει τον κόσμο του, και όχι να προκριθεί, γεγονός που είχε σχεδόν εξασφαλίσει πριν από το μας. Μια υπερσυντηρητική εμφάνιση στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ, όπου ρόλο παίζουν οι βαθμοί, είναι δικαιολογημένη. Το να αντιμετωπιστεί όμως η συμπαθής Σπάρτα σαν μετενσάρκωση της Ρεάλ ήταν αδικαιολόγητο. Μια εμφάνιση που δημιούργησε υποψίες κυρίως για την ταχύτητα που μπορεί να παίξει ο εφετινός Παναθηναϊκός και δευτερευόντως για την ποιότητα της άμυνάς του.
Το μεγαλύτερο ερώτημα που άφησε, όμως, το χθεσινό ματς είναι το πόσο γρήγορη μπάλα μπορεί να παίξει ο Παναθηναϊκός με τον Καραγκούνη στη σύνθεσή του. Ο Καραγκούνης είναι ό,τι ήταν ο Ριβάλντο για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο παίκτης που μπορεί να γυρίσει ένα χαμένο παιχνίδι. Αν όμως μια ομάδα θέλει να παίξει γρήγορα με τον Τυπάρα είναι πρόβλημα. Γιατί ο έρωτάς του στην μπάλα δεν είναι θεωρητικός αλλά προχωράει και στο αντικείμενο. Οταν η μπάλα φτάνει στα πόδια του «Κάρα», πρώτα θα σκεφτεί να την τρέξει, μετά θα σκεφτεί αν μπορεί να σουτάρει, και όταν σκεφτεί πάσα θα το σκεφτεί μόνο αν η πάσα είναι ασίστ. Το δεύτερο πρόβλημα που φάνηκε χθες είναι ότι με τον Σίλβα και τον Σιμάο ο Παναθηναϊκός γίνεται αργός και χωρίς φαντασία. Αμφότεροι κόβουν, αμφότεροι δεν πουλάνε την μπάλα, αλλά και αμφότεροι κάνουν το προβλέψιμο. Τρίτο και τελευταίο: αν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας είναι το Σαριέγκι – Βύντρας πράγματι η δουλειά του προπονητή είναι δύσκολη ιστορία. Γιατί όχι μόνο κανένας φίλαθλος ή δημοσιογράφος δεν το είχε σκεφτεί αλλά δεν το είχε πάρει πρέφα ούτε ο Πεσέιρο ολόκληρη την περσινή χρονιά. Οσο για την πάσα του Νίνη στον Γκάμπριελ πριν από το γκολ, είναι επιχείρημα ότι το να αφήνεις τον Νίνη στον πάγκο πρέπει να γίνει ιδώνυμο αδίκημα.
Χχααχχαχααχαχ με Ανόρθωση και μεις…
Λοιπόν η κλήρωσηδεν είναι και άσχημη.
Την Ίντερ δεν την κοντράρει κανείς , ειδικά τώρα με Μουρίνιο (η δυσκολία έγκειται στον τεχνικό κυρίως).
Με την Βέρντερ αν παίξουμε σοβαρά και όχι ηλίθια όπως την τελευταία φορά μπορούμε να την κοντράρουμε στα ίσα.
Το πρόβλημα είναι ότι ο στόχος είναι το νταμπλ και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να σοβαρευτούν και να κάνουν μια αξιοπρεπή πορεία όπως παλιά…
Πριν καμμια ωρα εγραψα στο τοπικ του Ολυμπιακου
…Αποκλειστηκαμε απο μια μετρια ομαδα, μια ομαδα που αμα την πετυχει ο Παναθηναικος στο CHL θα παρει 6 ποντους χαλαρα.
Το ρεζιλικι λοιπον δεν τελειωσε χθες για την ομαδα μας, θα εχει και συνεχεια με τις δυο νικες του Παναθηναικου επι της Ανορθωσης. Πραγματικα θα ειναι εγκλημα για τον Παναθηναικο να χασει βαθμους απο την ανυπαρκτη Ανορθωση… μονο ο Θρυλος ανασταινει τον καθε πεθαμενο…
Μαλλον για ΟΥΕΦΑ τον βλεπω τον Παναθηναικο εκτος αν την πετυχει την Βερντερ σε κακη κατασταση οπως την πετυχαμε εμεις περισυ
Το αστειο, ρητορικο ερωτημα ειναι το ακολουθο. Ποια οπαδα θα υποστηριζουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου σε αγωνα ΠΑΟ - Ανορθωση;:lol:
Χαλαρα Ανορθωση! Πρωτον γιατι παιζει με τον μισητο αντιπαλο και δευτερον για να αποδειχθει οτι δεν αποκλειστηκε ο γαυριξ απο αμπαλη ομαδα! Αντε να τα φαει ο βαζελος απο την Ανορθωση. Πως θα πειραζουν μετα οι Παναθηναϊκοι τους Ολυμπιακους για τον αποκλεισμο τους??
Είμαι πεπεισμένος ότι θα δώσουν τα πάντα με Ανόρθωση μόνο και μόνο να την πουν στον αιώνιο αντίπαλο.
Καλό αυτό.
Να δείξουν ότι είναι καλύτεροι.:p:p:p
Group B
Internationale
Bremen
Panathinaikos
Anorthosis
Group E
Man. United
Villarreal
Celtic
AaB
Για να ειμαι ειλικρινης ηθελα ομιλο με Liverpool, Porto και για τριτη οποιαδηποτε εκτος απο Atletico. Οταν γινοταν η κληρωση ζηλευα τον ομιλο της Λιβερπουλ με την Αιντχοβεν και εριχνα καταρες στην Μαρσεϊγ που μετα τον αμυντικο μας “ετρωγε” και τον ομιλο, χαχα!!! Ομως μετα τους εκατσαν οι Ισπανοι και ειπα, οπα, καλα ειμαστε και δω!
Σιγουρα το να ερθουμε 2οι δεν ειναι καμια τρελη υπερβαση. Αν περασουμε θα ειναι σαφως επιτυχια αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο μπροστα σε πολυ δυσκολοτερους ομιλους που εχουμε περασει στο παρελθον. Τα πιο πολλα θα παιχτουν στα ΠΑΟ-Βρεμη και βλεπουμε. Πολυ θα ηθελα να δω τον αντιπαθεστατο Μουρινιο να ταπεινωνεται απο τον ΠΑΟ αλλα μαλλον θα μεινει ονειρο απατηλο…
Για την αλλη μου αμαδα τη Σελτικ ισχυουν πανω-κατω τα ιδια. Πιο λογικα δειχνει να τερματιζει τριτη αλλα αν θελει να λεει οτι εκανε επιτυχη πορεια (αλλωστε δεν εδωσε ουτε καν προκριματικα…) ΠΡΕΠΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να περασει. Στο Σελτικ Παρκ συνηθως κανουμε μονο νικες στη φαση των ομιλων αλλα μακρια απο αυτο εχουμε τεραστιο προβλημα… Το κακο ειναι πως και η Ααλμπορκ εδειξε πως ειναι ομαδα που δεν την εχεις σιγουρα. Θα ειναι δυσκολα στη Δανια… Com’on the Hups!!!:thumbup:
Παντως οπως και να χει θα ειναι ενα πανεμορφο Champions League. Xωρις την παρουσια των πλεον αντιπαθητικων ομαδων στη διοργανωση (Gauroi, Huns) και με την παρουσια δυο ελληνικων στον ιδιο ομιλο ειναι ολα ωραια. Στα ματς με την Ανορθωση θελω πρωτα να δειξουμε πολιτισμο εξω απο το γηπεδο και μετα να παιξουμε μπαλα μεσα σε αυτο…
Γι αυτο το ανεφερα ως ρητορικο ερωτημα! :lol:
Πάμε μωρή Πανάθα.
Το Μάντζιο δεν τον βλέπω καθόλου φέτος. Το Νίλσον ομολογώ πως δεν το κατάλαβα. Το Χριστοδουλόπουλο θα τον ξεχάσουμε ότι τον έχουμε όπως πάει. Ο Μελίσσης γιατί είναι ανέτοιμος? Αν δεν κάνω λάθος έδωσαν 2 μύρια και το Δάρλα. Κάτι δεν πάει πολύ καλά.
Για να δούμε Γκάμπριελ λοιπόν.
Έχει αφήσει εκτός Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο, Μελίσση, Μάντζιο, Σιόντη… κάτι θα ξέρει ο Τεν Κάτε παραπάνω αλλά τι σκατά όλοι οι νέοι δε προσαρμόστηκαν;
Ο Μάντζιος που λες Outshined νομίζω μάλωσε με τον προπονητή μεσ’ τη βδομάδα.
Aυτα παθαινεις οταν εχεις πολλα για “πλυσιμο”…
nimlot, το ξέρω το επισόδειο και επειδή αν έχω καταλάβει καλα ο Κάτε δεν τα πολυσηκώνει αυτά για αυτό λεω πως δεν τον πολυβλέπω.
από την άλλη. Τρελή ενδεκάδα σήμερα. Αν ισχύουν αυτά που λέγονται.
Με Μουν και Γκάμπριελ δεξιά.
Με Σιμάο, Σαριέγκι άμυνα.
Μάτος, Ζιλμπέρτο στον άξονα
Σπυρόπουλο, Καραγκούνη Αριστερά
Σάλπι και Σόουζα στην επίθεση.
4-4-2 μου κάνει εμένα αυτό.
Ελπίζω να έχει το λόγο του που το κάνει.
Ότι θα υπάρχουν δυσαερετημένοι παίκτες είναι σίγουρο.
Από ότι βλέπω όλοι θα πάρουν ευκαιρίες και εν τέλει είναι στο χέρι τους να παραμείνουν βασικοί.
Ποιος είναι ο Μουν; :-s
ρε κοζυ δεν 3ες τον μουν?το δε3ι μπακ που δοκιμαζαμε?τεσπα.δεν εχω δει καθολου αθλητικα σημερα.outsined που το διαβασες?ρε συ ειναι ωρα τωρα να κανει δοκιμες???
Πού μπορεί να το διάβασε? Για σκέψου…
Ένα μαύρο απ’τον ¶γιαξ Κεηπ Τάουν.
Καλούλι πρέπει να’ναι