Παναθηναϊκός

και επειδη δεν υπαρχει?σαρεσει αυτο που βλεπεις?
εμενα οχι.
Να βρουνε μια λυση για το καλο της ομαδας.

Εγώ προτείνω ενεργή συμμετοχή Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στο ποδόσφαιρο.
Πείτε ιδέες.

Πρώτα πρέπει να αναλάβει ο Θανάσης και να αφήσει μαύρη τρύπα στο οικονομικό που θα αποκαλυφθεί αργότερα.

:lol::lol::lol:

Γιατί να γίνουμε ερασιτεχνικό σωματείο;
Από πού προκύπτει αυτό;

Όχι, δεν μ’ αρέσει αυτό που βλέπω.
Όταν μ’ άρεσε αυτό που έβλεπα κάποιος φρόντισε να το διαλύσει.
Τα υπολείμματα λοιπόν του βαρδινογιαννισμού (που ευθύνεται για αυτήν την κατάντια) προσπαθεί να καθαρίσει ο Αλαφούζος.
Επειδή είναι νέος στο χώρο θα του πάρει λίγο καιρό περισσότερο.
Ελπίζω να φτάσει μέχρι τέλους.

Ο Βύντρα που είναι τζιγγερικός γιατί έκανε το καλύτερο πρωτάθλημα του με πρόεδρο τον Πατέρα?
Ο Boumsong είχε αφίσα του Καπετάνιου Γιώργου πάνω απ’το κρεβάτι του για αυτό κι ήρθε επί “επιστροφής” Τζίγγερ ας πούμε το 10.
Εγώ γενικότερα είμαι υπέρ του Αλαφούζου γιατί έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και στο ΣΚΑΙ.

Πράγματι, η τρόικα τον ευγνωμονεί, γιατί όχι και η δεκατρόικα εδώ που τα λέμε?

Γιατί είχε διοίκηση από πάνω του και δεν τον έπαιρνε να κάνει μαλακίες γι’ αυτό.
Όταν έκανε ο Σπυρόπουλος παραλίγο να τελειώσει από την ομάδα.
Για να έρθει ο Μπουμσονκ όπως και οι άλλες μεταγραφές της ίδιας χρονιάς ο Τζίγκερ πήρε δάνειο που χρέωθηκε η ομάδα.

με την λογικη οτι οι μετοχες θα πανε πισω στον ερασιτεχνη ετσι οπως παμε …
μπορει να ειμαι και τελειως λαθος αλλα να βαλουμε μονο παιδακια απο την ακαδημια οσο υπαρχει και αυτη ακομα.

Το τι θα γίνει θα φανεί από τη λύση που θα δοθεί για το γήπεδο.
Αν γίνει η Διπλή Ανάπλαση δηλαδή ή όχι. Αν ζητήσουν αποζημιώσεις Μπόμπολας, Βωβός (αν δεν γίνει).
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν βγαίνουν μπροστά όσοι ενδεχομένως θα ενδιαφέρονταν…

Αν κάτι με χαλάει στον Αλαφούζο είναι ο ρόλος του φιλομνημονιακού ΣΚΑΙ στη σημερινή κατάσταση.
Αλλά και πάλι είναι προτιμότερος από Βαρδινογιάννη (του Mega & Star) ή… Μαρινάκη!

ναι ρε, αυτο ειναι. αγοραζει παο ο μαρινακης μεσω βολιβιανου φαντ και σας στελνει δανεικους ολους αυτους που δεν θα παιξουν ποτε στον ολυμπιακο, αλλα για καποιο λογο τους αγοραζει (ντε βινσεντι, ολαιταν, τατος κτλ)
και δεν θα πεσετε και θα βρει και ο μαρινακης μεγαλη ομαδα που θα μπορουν να παιζουν ολοι αυτοι

ειχε δικιο ο κεν παντως, ο φαμπρι ειναι ο νεος τεχνικος τους.

Τις ομοιότητες Αλαφούζου - Βενιζέλου και ΠΑΣΟΚ - ΠΑΟ (όπως είναι τώρα και οι δύο) μόνο εγώ τις βλέπω;

Είμαι περίεργος να δω ποιος θα καταστρέψει πρώτος αυτό που έχει αναλάβει.

Το ΠΑΣΟΚ έχει καταστρέψει εμάς και αν διαλύεται είναι ακριβώς για αυτό τον λόγω και όχι επειδή είναι πρόεδρος του ο Βενιζέλος. Οποίος και να ήταν στον ίδιο τερματισμό θα πήγαινε άντε με κάποιες διαφορετικές παρακαμψεις. Συν ότι το ΠΑΣΟΚ τον Ολυμπιακό στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.
Οσο για τον Αλ-αφούζ τρικυμία στο μυαλό του. Δεν ξέρει από ποδόσφαιρο δεν βοηθά οικονομικά την ομάδα και όπως και να το κάνουμε δεν είναι δυναμικής με Κόκκαλη , βαρδινογιαννη , μαρινακη κτλ … Ασε που εμείς προφανώς και με την φαγωμάρα της πολυμετοχικοτητας είχαμε ήδη φτιάξει τον δρόμο της διάλυσης …

Ο Φαμπρι λοιπον που απ οτι διαβασα προπονουσε την Σανταντερ και πιο πριν κατι Ουεσκα και Αλαβες.Ηταν λεει προσωπικη επιλογη του Βαρελα

Μετά το δάσκαλο φερέιρα, ο βασιλιάς φερέιρα.
“προσωπική επιλογή” θυμάμαι ήταν ο Χανς Μπάκε του Ρενέ Χένρικσεν.

Απορώ με ποιο σκεπτικό γίνονται συγκρίσεις τύπου Κοκκαλη-Βαρδινογιαννέων-Μαρινακη με τον Αλαφουζο. Ο τελευταίος ρε παιδια είναι διεκπεραιωτής, εχει βάλει ολο κι ολο 1 μύριο τι συζητάμε. Κατα σαν τον Αγαμιδη είναι και γιατί βγήκε μπροστά στον ΠΑΟ, μόνο οι αδαείς δεν το χουν νοιώσει…

Α και επίσης γελάω με σχόλια του τύπου “Καλύτερα φτωχός με Αλαφούζο παρά τον Μαρινάκη”. Η ιστορία είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν κάποιοι την περίφημη πρασινη κωλοτούμπα…

Κανεις δεν συγκρινει … απλα λεμε το ιδιο… Οτι καμια σχεση !

Στο δευτερο σκελος σε τι αναφερεσαι ;
Και να ρωτησω και εγω με την σειρα μου… Εσυ σαν Ολυμπιακος γουσταρεις τον γαυρο του Μαρινακη ; Τον μονο που ξερω να κραζει τον χοντρο αν και Ολυμπιακος ειναι ο Chrisp, που αν και εχουμε διαφωνησει καμποσες φορες σε διαφορα θεματα , ειναι μαγκια του που δεν παραδεχεται οτι δεν γουσταρει αυτο που βλεπει …

Απλά κοίτα τα ποστς μου στο θρεντ που αφορούν τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό από το ντέρμπυ του Καλόπουλου και μετά. Ουσιαστικά εκεί παράτησα την μπάλα του θρύλου. Το γιατί, είναι μεγάλη κουβέντα και δεν έχει να κάνει μόνο με το πως δρα ο χοντρός.

Αυτό που εννοώ είναι πως το παραμυθάκι “εμείς δεν είμαστε γαύροι” είναι η μεγαλύτερη προπαγάνδα και το πιο γελοίο πράγμα που έχει ειπωθεί ποτέ. Είναι τελείως ξεκάθαρο πως εαν έπαιρνε ένας Μαρινάκης τον ΠΑΟ, η συντριπτική πλειοψηφία των βαζελων θα έκανε τούμπες και θα φώναζε …“σας γαμάει ο Βαγγέλας”. Καταλαβαίνεις πως δεν τα βγάζω από το μυαλό μου…

Για τον Αλαφούζο από τη στιγμή που συμφωνούμε δεν καταλαβαίνω γιατί τον βρίζουν για τις επιλογές του. Για άλλους λόγους θα έπρεπε να τρώει μπινελίκια αλλά όχι για τη διαχείριση.

Μην κοροιδευομαστε … και Ο Πατερας δεν ηταν κανενας αγιος…

Ισως εμεις οι Παναθηναικοι να νομιζουμε οτι δεν θα καναμε τετοια ξεφτιλικια για 15 χρονια… τωρα τι να σου πω…
Αν δεν το δεις στην πραξη δεν μπορεις να ξερεις. Εδω βεβαια μπορεις να ερθεις να μου πεις οτι στο μπασκετ καναμε και κατι αντισοιχα αλλα οπως και να το κανεις ειμασταν γενικοτερα τεραστια ομαδα εκει. Και φυσικα δεν θα ειχαμε παθει τιποτα να ειχαμε παρει κανα δυο πρωταθληματα λιγοτερα… Παλι η καλυτερη ομαδα θα ειμασταν.

Ο Αλαφουζος τωρα ακουει και οσα ακουει γιατι μπαλα δεν ξερει , χρηματα δεν βαζει. εμφανιστηκε απο το πουθενα , μιλαει πολυ (βασικα tweetαρει) και εχει αναλαβει αυτη την ομαδα μετα απο τον παρκαδορο που οι περισσοτεροι δεν το θελαμε …
Δεν εχει και πολυ διαθεση ο κοσμος να αφηνει μεγαλα περιθωρια , εκτος αν μιλαγε καποιος εντελως ξεκαθαρα…