Απ οτι διαβασα εδωσε το οκ η κπρ και ερχεται ο τζιμπριλαρος!!!
το απογευμα ακουσα στο ραδιο οτι ακομα παιζετε και η ΚΠΡ θα εξαντλησει οτι περιθωρια εχει για καλυτερο συμφερον.
[B][U]Ο Φαμπρι και τα λιονταρια[/U][/B]
σκληρα ναρκωτικα στην Παιανια
Golden showers στην παιανία.
Αντί του Σισέ όμως πρέπει να φωνάξουν τον Καραγκούνη πίσω.
ξεπερνάει λόγο demaio.
χαχαχαχαχαχ EPIC ΜΟΝΟ.
και το καταλληλο Facepalm…
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Χαχαχαχαχαχαχαχα ωραιος ο ψυχακιας ο Φαμπρι.Απ οτι διαβασα σημερα εδιωξε και τον κουινσι απο την προπονηση επειδη ηταν αδιαφορος.Ετσι να σφιξουνε λιγο οι κωλοι
5ετες τωρα!!!:thumbup:
Τελικα παει το ονειρο του τζιμπριλ παει στο καταρ και λεει οτι θα γυρισει το καλοκαιρι.
σιγουρο αυτο?
Oτι παει στο καταρ σιγουρο οτι θα γυρισει το καλοκαιρι εγω αμφιβαλλω.Στο μπασκετ πολυτιμη νικη στο βερολινο με διαστημικο Μασιουλις που εβαλε 28 ποντους.Αμα κερδισουμε και την Ρεαλ την αλλη εβδομαδα παμε παρα πολυ καλα
ΘΑ βοηθουσε να ανεβει λιγο η ψυχολογια των οπαδων της ομαδας αλλα δεν πειραζει…
Ας παρουμε εστω τον Ναπολεονι να εχουμε επιθετικο και βλεπουμε για το καλοκαιρι !!
Ρε τι ομαδαρα ειναι αυτη που εχουμε γαμω τον παρκαδορο μου γαμω …
Παρκαδόρος είναι ο Αλαφούζος?
Αυτο θα ηταν το σημαντικοτερο αφου ετσι κι αλλιως η χρονια ειναι χαμενη αλλα τουλαχιστον θα συσπειρωνοταν ο κοσμος.Δεν εγινε προχωραμε αφου αλλα ειναι τα σημαντικα προβληματα που πρεπει να λυθουν
θα συσπειρωνοταν ο κοσμος και θα ειχαμε και μια ελπιδα να παρουμε το κυπελο…
Γιατί ο φετινός παναθηναϊκός παράγει ευκαιρίες με το τσουβάλι και λείπει απλώς ο σκόρερ.
Οχι αλλα σε αντιθεση με τον Τοτσε ο Σισε την μια ευκαιρια που θα του παρουσιαζοτανε θα την εκανε γκολ
ποσες μερες του δινετε? :lol::lol:
Τι τραβαμε θεε μου [-X