Παναθηναϊκός

ναι λαθος καταλαβα εγω

Διαβάζω ρεπορτάζζ που λένε ότι θα ανακοινωθούν αύριο μεταγραφές ονομάτων που δεν έχουν διαρρεύσει.
Άντε να δούμε, γιατί δε μας βλέπω καλά έτσι όπως κατάντησαν την ομάδα μας.

Και θα ειναι παλι επιλογες του Βαρελα απ οτι διαβασα χθες.Παντως μεχρι στιγμης δεν εχει ανακοινωθει τιποτα

παμε λεει για ταμπορδα… τον θελαμε και το 2006 αν θυμαμαι καλα… τεραστιος πλουραλισμος στις μεταγραφικες επιλογες…

καλα αυτος ποσο χρονων ειναι?

Παει και ο Βυντρα …

Επιτελους :drunk:

αντε να δουμε ποιοι θα ερθουν επιτελους

δήλωση βόμβα του τσάκα: [B]το καλοκαίρι θα φέρει πίσω τον βυντρα![/B]

Αύριο θα αγοράσω derby.

Φτιάξε twitter να μας ενημερώνεις για όλες τις αγορές σου.

Έχω ήδη φυσικά.

:lol: :lol: :lol:

Ο βυντρα στο γαυρο
χαχαχαχαχα

Μπα δεν θα αξιζει μαυρη σελιδα θα ειναι το εξωφυλλο :lol::lol:

αν μάθαινα το σκηνικό όσο ήμουν έξω θα αγόραζα και τη σημερινή, όπου έχει ρεπορτάζ για το Λουκά.
Σίγουρα αύριο όμως θα γράφει ότι αυτός ο παο δίνει τις σημαίες του στο γάβρο, ή κάτι τέτοιο. Αναμένουμε.

Ευτυχώς ο Κοντοές πήγε στον Αστέρα.

Αλαφούζε κάνε το ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ και φέρε στην πανάθα Ντιόγο :!:

Διαβάζω ότι θα πάρουμε 2-3 αριστερά εξτρεμ.

Εκατό χιλιάδες φύλλα θα ξεπουλήσει αύριο ο Κουώστας. Δεν ξανάγινε. Θα τον φάμε άλλα δέκα χρόνια στη μάπα. :slight_smile:

edit:

OI 8 OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΑΙΖΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ… ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

2004-05: 27 αγώνες, 45 επεμβάσεις, 148 λάθη, 45 κλεψίματα, 0 γκολ

2005-06: 23 αγώνες, 33 επεμβάσεις, 99 λάθη, 45 κλεψίματα, 0 γκολ

2006-07: 26 αγώνες, 30 επεμβάσεις, 117 λάθη, 26 κλεψίματα, 0 γκολ

2007-08: 19 αγώνες, 14 επεμβάσεις, 84 λάθη, 23 κλεψίματα, 0 γκολ

2008-09: 24 αγώνες, 43 επεμβάσεις, 71 λάθη, 26 κλεψίματα, 2 γκολ

2009-10: 24 αγώνες, 37 επεμβάσεις, 104 λάθη, 41 κλεψίματα, 3 γκολ

2010-11: 25 αγώνες, 41 επεμβάσεις, 118 λάθη, 34 κλεψίματα, 2 γκολ

2011-12: 18 αγώνες, 28 επεμβάσεις, 86 λάθη, 28 κλεψίματα, 0 γκολ

Με βλέπω να αγοράζω φανέλα του πούστη με το όνομα του στημένου άμπαλου να την κρεμάσω στο δωμάτιό μου :stuck_out_tongue:

Εγώ διαβάζω όμως ότι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.prasinanea.gr, στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης,[B] ένας 22χρονος Πορτογάλος επιθετικός[/B] ο οποίος θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της Πέμπτης. [B]Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά[/B], αφού κρατήθηκε άκρα μυστικότητα από την ΠΑΕ.

Λογικά, το πρωί της Πέμπτης θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και θα πάρει μέρος στην προπόνηση. Ο Πορτογάλος αποτελεί εισήγηση του Ούγκο Βαρέλα, έχει προφορική συμφωνία με το Τριφύλλι, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί και περιμένει να λάβει απάντηση.

Ακόμα, στα υπόψη βρίσκεται [B]άλλος ένας επιθετικός[/B] και διατηρείται ανοιχτή γραμμή του. Το μεσημέρι αναμένεται να λάβει χώρα η τελική σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ και να αποφασιστεί οριστικά σε ποια επιλογή θα στραφεί ο Παναθηναϊκός.

Αφισα Βυντρα ο τουλουμπας :lol:

WTdoubleFK?
Δηλαδή.Η Βίνδρα ρε μαλακααα η Βίνδραααα θα πάρει, ωχχ, ωχ,ωχ το πλiγούρι μου, θα πάρει 800κ αποζημ για να πάει να παίξει στον γουη φακντ γιου, αντί να την παροπλίσουν ή να της κρεμάσουν μάκρενες, να την ταϊζουν φουντούκια και να την χαϊδεύουν( ο,ο, καλή Βίνδρα, οοο,οο);!
Έχουν να δώσουν 800 στη Βίνδραααα, ω ρε το ντραγκ ρεης κοτόπουλο, τη Βίνδραααα ρεεε, και δεν έχουν 10-20χιλιάδες να πάρουν παίχτη,κάτι τέτοιο νομίζω. #-o
Οκ πάω για θαλασσοδάνειο σε 5 λεπτά.Ελπίζω να μου δώσουν γιατί το βαρκάκι - βρακάκι της 2ης μελωδιάς του ψάλμονα που έπαιζε παγκότερμα δεν έχει ερυθρόδερμα υδροκυάνια στο τρίτο ρο.
Η Βίνδρα ρε μαλακα η Βίνδραααααααα!