Τωρα το διαβασα και εγω,κυλιεμαι στο πατωμα :lol3: αυτος ο ανθρωπος χαριζει απιστευτες στιγμες…Πραγματικα ομως, η επιλογη του σε μια εποχη που αυτο που χρειαζεται πανω απο ολα ο Παναθηναικος ειναι η ψυχραιμια ειναι απο τα αγραφα…
Ρε παιδιά, ο φετινός Παναθηναϊκός ξέραμε ότι είναι για βιβλίο. Το θέμα πλέον είναι αυτό το έργο …πόσους τόμους θα καλύπτει. Πραγματικά νομίζω ότι δεν υπάρχει παγκοσμίως κάτι αντίστοιχο από άποψη επιλογών έμψυχου δυναμικού, διοίκησης, επικοινωνιακών θεμάτων κτλ κτλ. Αποτελεί πρώτης τάξεως υλικό για διδακτορική διατριβή στην παράνοια σε σχολές ψυχολογίας.
Σήκω πάνω ρε μ@#@@α…
Πέρα από την πλάκα, δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα, αν και οχτρός προαιώνιος και διαχρονικός.
Και αν ήμουν βάζελος (φτου σκόρδα), θα με πείραζε επίσης πολύ, ότι θα είχα χάσει δύο παίχτες από το άεκ…
Πρόεδρε φέρε Φώτση να το ρίξουμε όλοι στην πρέζα μαζί σου
δεν τον πουλανε
Δυστυχως δεν τον δινουν τον Μπατμαν και θα βοηθουσε παρα πολυ αν ερχοταν τωρα.Πιστευω οτι το καλοκαιρι θα τον παρουμε
[B]Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται από το πρωί στο Μιλάνο, επιχειρώντας να… γυρίσει παρέα με τον Αντώνη Φώτση![/B]
Είναι τρελός είναι τρελός ο Προεδρός
τράκη φέρε φώτση και στήσε και τα διπλά στην παιανία αγόρι μου
φέρε φώτση και φέρε πακέτο και τον μόρις
[I]Πρέζα ρουφάνε αυτοί που σας γαμάνε[/I]
παμε ρε Παναθα για τη νικη μεσα στους Ρωσους!!!
Αμυντικα παμε παρα πολυ καλα και ειδικα στο δευτερο δεκαλεπτο οι Ρωσοι εβαλαν μονο 10 ποντους το προβλημα ειναι στην επιθεση που τα εχουμε σπασει παλι.Οπως και να εχει το παλευουμε το ματς
στο δευτερο ημιχρονο μας εχουν διαλυσει
Τουλαχιστον να μπορεσουμε να μειωσουμε οσο μπορουμε.
Στο δευτερο ημιχρονο δεν βγηκαμε καν απο τα αποδυτηρια αρα δεν αξιζει να συζητησουμε κατι
Να κανονίσουμε με τον Μπανκς να πάμε σε καμιά αλάνα για μονό να περάσουμε όμορφα να γουστάρουμε.
αφου δεν μπηκαμε μπροστα στο δευτερο δεκαλεπτο ουσιαστικα το ματς ειχε τελειωσει…τεραστιο προβλημα στον ασο, παρατα το φωτση ρε τρακη και φερε εκει εναν παιχταρα
Τελικα θα μεινει Αρμανι ο Φωτσης.Συμφωνω με dr love.Διωξε τον Μπρατσακια και παρε εναν play maker της προκοπης παρει και καμια ανασα ο καημενος ο Μητσος
Γκουχγκουχξανθοπουλοςγκουχγκουχ
Δλδ απορω, ποσο χειροτερος απο Ουκιτς*-Μπανκς μπορει να ειναι για να μην τον βαζει;
*δεν πα να βγηκε mvp στον τελικο, εγω θα συνεχισω να τον βριζω
οτι ναναι αλλα σιγα την απωλεια!!
Δυσκολο το παιχνιδι σημερα μιας και ο Αρης καιγεται για βαθμους και εμεις δεν βλεπομαστε.Παντως αν δεν κερδισουμε σημερα δυσκολα θα μπουμε πενταδα
εχετε σωθει μωρε παντως…