Ευχαριστώ πολύ. Άντε και με την νίκη.
Ελπιζω να συνεχιστουν οι καλες εμφανισεις της ομαδας και να το παρουμε το ματσακι σημερα
:D:D:D:D
:lol::lol:
Αμυντικα παμε παρα πολυ καλα.Αμα ημασταν και λιγο πιο ευστοχοι επιθετικα η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη απο 9 ποντους
Αυτός ο Ουκιτς ρε πουστη μου… Στην τελευταία περίοδο μόνο τραγικές επιλογές. 'Η ο ίδιος δεν ξέρει τι θέλει να κάνει ή οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν την κίνηση του μέσα στο γήπεδο.
Aυτοκτονουμε ρε μαλακες αυτοκτονουμε ρε πουστη μου
Δεν ειναι η πρώτη φορά φέτος. Τραγικοί …
Αυτοκτονήσαμε. Τσάμπα ήττα.
Μπροστα σε ολο το παιχνιδι και καταφεραμε στο τελος και χασαμε και την διαφορα του +5.Τι να πω ρε πουστη
δικο μας παιχνιδι και τα καναν θαλασσα στο τελος
κριμα
Δεν κινδυνεύει ο ΠΑΟ.
Απλώς εξαλείφονται οι πιθανότητες για κάτι καλύτερο από την 4η θέση.
Λογικα ναι αφου η Μαλαγα παιζει στα 3 επομενα παιχνιδια με Ρεαλ,Τσσκα και Εφες.Το θεμα ομως ηταν να παλευαμε μπας και βγαιναμε τριτη γιατι τωρα που λογικα θα βγουμε τεταρτη προβλεπω να μας σκουπισει η Μπαρτσα
για γελια στο τελευταιο δεκαλεπτο… παει η 3η θεση…
νομιζω πως καλυτερα που δεν θα βγουμε 3οι. μαλλον θα πεφταμε στον ολυμπιακο που μπορει να ειναι χειροτερος απο μπαρτσελονα, αλλα ενας αποκλεισμος απο ολυμπιακο αυτη τη στιγμη θα μπορουσε να ειναι καταστροφικος για την ομαδα
φοβασαι πιο πολυ τον Ολυμπιακο απο τι την φετινη Μπαρτσελονα?
Εγω χιλιες φορες προτιμω τον ολυμπιακο που εχουμε πιο πολλες πιθανοτητες για να περασουμε.
ΠΟΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕ. Πρόπερσι δηλαδή πώς τους καθαρίσαμε σαν αυγά. Κι αυτό δεν ήταν τίποτα, τότε πήραν και νίκη. Να βγούμε τέταρτοι, να τους πετύχουμε και φέτος και αυτή τη φορά να τους σκουπίσουμε κανονικά, 0-3 λέμε.
[SPOILER]Και μετά ξυπνήσαμε :vibrate:[/SPOILER]
Κι εγω νομιζα οτι μιλουσες σοβαρα!!
δεν ειπα οτι τον φοβαμαι πιο πολυ. ειπα οτι αν αποκλειστουμε απο τον ολυμπιακο μπορει να ειναι χειροτερες οι συνεπειες για την ψυχολογια της ομαδας κλπ κλπ. ενω αν αποκλειστεις απο την μπαρτσελονα κανεις δεν θα σου πει τιποτα.