Παναθηναϊκός

Δεν είπαμε ότι υπάρχει τέτοιος κανονισμός, αλλά έχω δει σε χειρότερα μαρκαρίσματα πρώτα 3-4 παρατηρήσεις και μετά κάρτα. Για 'μένα παρατήρηση έπρεπε να γίνει, όχι κάρτα. Σε όποιον και να έκανε φάουλ. H δεύτερη εντάξει και οι δύο πάνε με τις τάπες, δεν έπρεπε να βγάλει και στους δύο κάρτα; Για χέρι δεν ξέρω αν ήταν, εμένα πιο πολύ για ώμος μου κάνει. Το δεύτερο γκολ δεν ήταν φάουλ στο φορναρόλι στην αρχή και μετά οφσάιντ του αθανασιάδη;

Τέλος πάντων, δεν κλαιγόμαστε για διαιτησία, όταν μας παίζουν στα ίσα μας κάνει ενύπωση, :stuck_out_tongue: Μπράβο στον Πάοκ για την νίκη, ήταν αρκετά καλός. Ακόμα και με αριθμητικό πλεονέκτημα θα μπορούσε να χάσει αν δεν ήταν τόσο σοβαρός.

περισσότερο ώμος είναι ρε συ παρά χέρι…

εκει που καθομουν για καφε ειδα μονο τα γκολ
δεν ειδα καν τη φαση που απεβαλε τον Σο.
Ηταν η οχι δικαιη?

Nαι, αλλα κλαψ ο Σπαθας κλαψ ετσι κλαψ μας ειχε κλαψ κλεψει κλαψ το πρωταθλημα κλαψ ναουμε.

Εγώ από μέσα που το είδα να φανταστείς νόμιζα απευθείας κόκκινη ήταν(μπήκα στο γήπεδο στο 10’) και σκέφτηκα "οκ, λίγο τραβηγμένη αλλά παραλίγο να καρφώσει τις τάπες του στο γόνατο του Κάτσε"
ε, μετά που το είδα, φάνηκε πόσο ατσούμπαλα πήγε ο Σο που ήταν όντως επικίνδυνο παίξιμο(τώρα βαριέμαι να εξηγώ αναλυτικά γιατί του Κάτσε η κίνηση [B]δεν[/B] ήταν, λόγω φοράς προς τα πάνω).
Από κει και πέρα ναι, 2 οφσάιντ χοντρά ένα στο γκολ και ένα που έπιασε χαλαρή κεφαλιά ο Βούκιτς, και πολλά λάθη και για τις 2 πλευρές, ούτε τα πλάγια δεν πετύχαιναν, γενικά πολύ κακή διαιτησία

Οχι μωρε επρεπε να μας γαμανε και να λεμε και ευχαριστω για να μην μας κατηγορει ο iron aris για κλαψιμο…

Ρε μαγκα εχεις δει σε πολλα παιχνιδια να βγαινει καρτα στο πρωτο μαρκαρισμα πριν καν συμπληρωθει το πρωτο λεπτο;;

Και στο πρωτο δευτερολεπτο πρεπει και δινονται αν γινουν… Μην τρελαθουμε δεν σας αδικησε καμμια διαιτησια. Δεν περασατε το κεντρο σε ολο τον αγωνα

Γινεται ολο και καλυτερο. :’(

Ημασταν τραγικοι αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν αδικηθηκαμε.Περα απο την κοκκινη στο 2 γκολ ηταν οφσαιντ ο Αθανασιαδης και επισης για να παρουμε φαουλ επρεπε να ματωσουμε

ΝΑΙΑΛΛΑΚΙΕΜΕΙΣΣΤΟΧΑΡΙΛΑΟΥΜΕΤΟΝΣΠΑΘ

Παμε ρε Τριφυλλαρα σημερα.Αμα παιξουμε σοβαρα εχουμε ελπιδες πιστευω

δυσκολο ματς αλλα μπορουμε

Μακάρι να είναι 50/50 η διαιτησία. Καλή μας τύχη.

Γκιστ και Μασιουλις εκτος παιχνιδιου μεχρι στιγμης!

To καλό είναι ότι η Τσσκα κέρδισε την Μάλαγα.

Τους εχουμε ρε!!!Ελπιζω να μην αυτοκτονησουμε τωρα

Θα μας σκασουν αποψε.Βαλτε τις βολες μωρε!

To σκατό στην κάλτσα και καρδιακό όταν χάνει τις δύο τελευταίες ο Μητσάρας.

Αλλά εντάξει, μεγάλη νίκη, μπράβο στα παιδιά. Έχασε και η Μάλαγα, όλα μια χαρά σήμερα.

κακοποίηση του μπάσκετ στα τελευταία δευτερόλεπτα