Παναθηναϊκός

Και το δευτερο ηταν τραβηγμενο εως πολυ, ισα που τον αγγιξε. Μπορεις να το δωσεις ως σφυριγμα εδρας αλλα και παλι χοντρο. Ενω κατι αλλα φαουλ που παιζανε κατς τιποτα, εκεινο στο τριποντο να μας ειχαν δωσει, ή να εμπαιναν δυο απ τα (παντελως ακαλυπτα) τριποντα των Γκιστ / Διαμαντιδη θα μιλουσαμε επι αλλους ορους.

Το ανελέητο ξύλο που παίζει φέτος ο Παναθηναϊκός στην άμυνά του ξεπερνάει κατά πολύ την εποχή Ομπράντοβιτς και φτάνει πίσω στο 1993 και τη Λιμόζ.

Για την ακρίβεια ο ΠΑΟ φέτος ήταν μια Λιμόζ με λίγο καλύτερους επιθετικά (και πιο μπασκετικούς) παίκτες. Αλλά η φιλοσοφία ήταν ξεκάθαρα Μπόζα.

[SPOILER]“επί άλλων όρων” ή “άλλοις όροις” :!:

[SPOILER]Στο είπα ότι θα τρέχεις. :razz:[/SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]8 η ωρα ραντεβου στο Καραβελ, προλαβαινεις να φας κιολας :!: Φερε τα μεκανακια σου, θα φερω τα δικα μου :!: [/SPOILER]

Αυτό είναι αλήθεια πλάκα-πλάκα. Έχω κάποιες (αμυδρές η αλήθεια είναι) μνήμες από κείνη τη Λιμόζ και το σκεφτόμουνα χτες κάπου στο τρίτο δεκάλεπτο ότι ήταν η πιο σκυλίσια άμυνα που έχω δει από τότε. Βέβαια η Λιμόζ του Μάλκοβιτς δεν έχει και πολύ καλό όνομα στην πιάτσα, αλλά όταν υποστηρίζεις την ομάδα που παίζει (κάπως) έτσι γουστάρεις. Περισσότερο με τον τσαμπουκά του όλου πράγματος βασικά.

Εντάξει, η Λιμόζ τότε είχε 3-4 παίκτες (Εμ-Μπαϊά, Ρέντεν, Μπιτέρ, Μπιλμπά) που δεν είχαν καν σχέση με το μπάσκετ, αλλά έριχναν ξύλο της αρκούδας στην άμυνα και στην επίθεση αναλάμβαναν Ζντοβτς, Γιανγκ (παιχτάρα) και λίγο ο Ντακουρί με τον Φορτέ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δα και τέτοιους ξυλοκόπους.

Απλά κάποια από τα παιχνίδια του, ειδικά ανά διαστήματα (χτες δεύτερο ημίχρονο 20-20) είναι λίγο πόνος στα μάτια.

Γενικα οχι, αλλα στο χτεσινο τα τριποντα ηταν λιγο βαζω το καρω πουκαμισο και παω στο δασος να κοψω ξυλα. Στοχος ντιπ για ντιπ, παιρνω μπαλα και πεταω οπως να ναι.

Λασμε παντως σωτηριες επεμβασεις κι εχει δικιο ο Γρακχος που τον περιγραφει ως νεο Μπατιστ, παιχτης χρυσωρυχειο. Πρεπει να μεινει την επομενη σεζον οπως και δηποτε.

Όντως με τέτοιες σωτήριες επεμβάσεις μπορεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει μια πιθανή πώληση του Σωτήρη Καρνέζη.

Χθες έγινε ο αδιανόητος συνδυασμός άστοχης Μπαρτσελόνα, εξαιρετικής άμυνας στα δύο τελευταάι 10 λεπτα και χαμηλό σκορ και για δεύτερο συνεχόμενο ματς εξωφρενική αστοχίας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και πίκρα για την κατάληξη των αγώνων.

Ενας πλει-μεηκερ και ένας ψηλός οπωσδήποτε για αρχικές κινήσεις. Θέλω όλοι να μείνουν εκτός του Μπανκς που δεν ξέρω τι σκατά συμβόλαιο έχει και μαλακίζεται τόσο.

Καλά είπαμε, όχι κι έτσι όμως. Καταλαβαίνω βέβαια τη διάθεσή σας φίλτατοι γάβροι, έρχονται τελικοί Α1 και ξέρετε πως το τομάρι μας φέτος το πουλάμε πιο ακριβά από πέρυσι.

Ευτυχώς που μαστε και κάποιας ηλικίας και δεν ξεχνάμε ποια ομάδα απέκλεισε η Λιμόζ για να πάρει το κύπελλο, αυτή που χε στο ροστερ της Σιγάλα, Καμπούρη, Νακιτς, Παπαδάκο, Σταμάτη (!), Ελληνιάδη (!!), Μωραϊτη. Ένα μάτσο ξυλοκόπους που έπαιζαν ξύλο και στον ύπνο τους. Ας όψεται ο Παύλος που μάθαινε ακόμα και δεν είχε κατεβάσει την ομάδα.

…ας την κατέβαζε…

Πολύ αργόστροφος ο Παυλάρας γιατί από το '87 που πήρε την ομάδα μέχρι το '93 που έχασε το πρωτάθλημα από τους ξυλοκόπους και τον Πάσπαλιε δεν έλεγε να μάθει τίποτα… Τσουγκάρι κανονικό!

Τι θα κατεβάσετε εννιάδα φέτος? 8O

Με τον Αναστασιου και το μπατζετ στα 5 Εκατομμυρια μας βλεπω να παλευουμε για την κατηγορια του χρονου

να το πεις στην τριπολη αυτο… :wink: .

4 αγωνιστικές από Euroleague. Και πρόστιμο 100.000…

Οι πράσινοι επίσης τιμωρήθηκαν για το γεγονός ότι στο κλειστό του ΟΑΚΑ στα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα ο κόσμος ξεπέρασε τη χωρητικότητα του γηπέδου.

Για μένα και λίγη ήταν η ποινή.

Eπρεπε να ταν ολη τη χρονια η ποινη. Λες και πατας και ποτε…

Γιατι ρε φιλε τι εγινε και επρεπε να ειναι μεγαλυτερη η ποινη;;;

απλά καθαρά λόγω τύχης δε συνέβη κάτι πολύ σοβαρό ώστε να έχουμε τα κλασικά κείμενα περί αθλητικού πολιτισμού, έλλειψης αυτού κλπ.

ως φίλαθλος της ομάδας, λοιπόν, χαίρομαι για την ποινή και εύχομαι να ήταν ακόμα μεγαλύτερη, ελπίζοντας σε συμμόρφωση του Παναθηναϊκού αρχικά (ως μεγαλύτερης μπασκετικής ευρωπαϊκής ομάδας) με κάποια στοιχειώδη στάνταρντς ασφάλειας.

είναι κρίμα που αυτό πρέπει να γίνεται μέσω ποινών, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα, για μένα τουλάχιστον, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Το θέμα είναι ότι οι κώδικες συμμόρφωσης θα κινούνται στα πλαίσια: “Να μην διαλυθεί οικονομικά η ομάδα, να βλέπει ο κόσμος την ομάδα κλπ…” Κανείς δεν θα πει στα σοβαρά “Παιδιά, θα πεθάνει κόσμος, κινδυνεύουν οι αθλητές…”

Τώρα ποια τιμωρία μπορεί να υπάρξει γι’αυτά που γίνονται, τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω.