Παναθηναϊκός

Την Παρασκευη στης 20:00 το gate 13 radio θα εχει καλεσμενο τον Αλαφουζο.Αναμενουμε με ενδιαφερον

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και για τους μεν και για τον δε.

Post φυσικα και εγω δεν περιμενω τιποτα απο εναν τυπο που περιμενει απ τον κοσμο να βγαλει το φιδι απ την τρυπα ενω ο ιδιος δεν βαζει το χερι στην τσεπη,φερνει Νταμπιζα τεχνικο διευθυντη και επισης ακουστηκε οτι θελει να προτεινει θεση και στον Κουγια και αλλα πολλα αλλα την εκπομπη θα την ακουσω μονο και μονο για να δω τι ερωτησεις θα του κανουν και αν θα απαντηση για ολα τα παραπανω

Από πέρσυ κάθε συχνά πυκνά στον κεντρικό πήγαινε. Από τον ένα Γιάννη στον άλλο Γιάννη. Ας κοιτάξουν πρώτα οι μεν πριν τις ερωτήσεις να δουν τι θα κάνουν με τα έμμισθα τσιράκια του τράκη γιατί εμείς γαύροι δεν θέλουμε να είμαστε. Αποτεφρωνόμαστε μόνοι μας δυστηχώς.

Ωραια να συμφωνησω!! (αν και το βρισκω ως καλο βημα οτι θα παει σε μια τετοια εκπομπη να ακουσουμε και τις ερωτησεις αλλα και τις απαντησεις).

Εσυ τι προτεινεις να γινει; Να κανουμε μια κουβεντα να δουμε που μπορουν γενικοτερα οι Παναθηναικοι να συμφωνησουν. (ο πρωτος Γιαννης ακομα διπλα μας ειναι δυστυχως, για τον ρολο του Αλ-Αφουζ δεν εχω κατασταλαξει ακομα…)

Ο Αλ-Αφουζ είναι απλά μπροστινός, απορώ γιατί μερικοί ακόμα περιμένετε. Νταμπίζας! Μετά από εκείνη τη συνέλευση Τάφο όπου ουσιαστικά πιέστηκε να πει ότι για τα περισσότερα από τα χρέη του συλλόγου ευθύνεται ο Τζίγγερ, το οποίο είναι και η αλήθεια, έπεσε τηλέφωνο κατόπιν από το Βαρδή για να αλλάξει στάση. Και να θέλει δεν μπορεί.
Ο πρώτος Γιάννης ακόμα δίπλα μας είναι γιατί υπάρχει ο Βοτανικός στη μέση, ένα καταστροφικό και για τον ίδιο πρότζεκτ από το οποίο θέλει να απεμπλακεί με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Αυτό που με κάνει να απορώ είναι για ποιο λόγο η μεγαλύτερη οικονομικά/επιχειρηματικά οικογένεια της χώρας, η οικογένεια που μέσω του τηλεοπτικού σταθμού που διαθέτει ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και επισυνάπτει τους όρους δανεισμού με τους τροϊκανούς, για ποιο λόγο λοιπόν δεν έφτιαξε το γήπεδο. Πραγματικά απορώ, επίσης μιλάμε για ένα γήπεδο το οποίο θα ήταν στην “κουλτούρα” βαρδήδων δηλαδή μηδαμινές σχέσεις με ότι θα μύριζε παναθηναϊκό, απλά θα αγωνιζόταν η ομάδα εκεί, ένα έργο γενικότερα για να αποφέρει φράγκα. Μπίζνα. Τόσο τσιγκούνηδες είναι οι πούστηδες.

Nαι ΟΚ μπροστινος ο Αλ-αφουζ!! και πραγματικα οτι η οικογενεια εκανε στα παντα τα στραβα ματια απο τοτε που εμφανιστηκε ο Σωκρατης και εμενα μου κανει εντυπωση , οπως μου κανει εντυπωση οτι δεν μπηκαν καν στην διαδικασια να φτιαχτει το το γηπεδο ή τουλαχιστον να σιγουρεψουν οτι θα γινει… Απο εδω και περα τι γινεται ειναι το θεμα μου…

Π.χ. ο Αναστασιου μας κανει ; μπορουμε να αλλαξουμε τιποτα ; Γιατι το 2008 μας ειπε ο σωφερ οτι θα φυγει και κρατησε το μεγαλυτερο κομματι των μετοχων. Περυσι μας ειπε οτι θα ειναι εγγυητης για το μελλον του συλλογου και σφυριζει αδιαφορα και ειμαστε ενα βημα πριν γινουμε Πανιωνιος, ΑΕΚ, Ηρακλης (προτιμουν να ειναι στη Β εθνικη αυτοι…)

Τον Νταμπίζα γιατί δε τον πάμε?
επειδή έπαιζε στο γάβρο πριν 20 χρόνια?
ή επειδή έπαιζε στη νιουκαστλ?
είναι βαφτιστήρι του βαρδή?

Τωρα σοβαρα περιμενεις απαντηση σε αυτην την ερωτηση;;;

βασικα και εγω.
βασικα το ιδιο προβλημα και στη λαρισα ειχε. ηρθε για δουλεια και δεν προλαβε να κλεισει μηνα. ο παλιογαυρος…

ναι ναι επαιξε μονο 6 χρονια !!! χα χα χα!!

Ασχετο αλλα ωραια τα λεει ο Αλ-Αφουζ στο ραδιοφωνο … :stuck_out_tongue:

μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του λεω.ξαναγύρισε στον πάγκο σαν βοηθός/γενικός αρχηγός.μάχη ειχε γίνει οταν ήρθε. γελαει το συμπαν. να του λενε δεν κανεις για αελ, εισαι γαυρος.χαχααχα

Οι παναγιες πανε συννεφο απ οτι ακουσα!!!Δουλευω και σε λιγω που σχολαω παω να την κατεβασω για να ακουσω το σοου

Question. Παίζουν play-off και δε βλέπω τη Πανάθα. Νόμιζα οτι με τη Ξάνθη έπαιξε δια να βγει στα play-off(?). Τσάμπα πήρα το νέο κασκόλ με γεύση φράουλα;

συγκλονιστικό. ηταν αντιπαναθηναικος στα 14 του…

!!!

Ειχαμε το κιτρινο πουλι, τωρα το πρασινο. Βλεπω επιστροφη Τζιγγερ στο οχι και τοσο μακρινο μελλον.

Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αδερφε

πφφφφφφφφφφφφφφ. Οι δημοσιογραφοι του Παναθηναικου ειναι τοσο μα τοσο κουραστικοι.

Περα απο γηπεδο , ομαδα κτλ θα επρεπε να αλλαξουμε και νοοτροπια που δεν το βλεπω να γινεται οποτε θα γινουμε ολο και μικροτερος σαν συλλογος !! Πανιωνιε, Ηρακλη, Εθνικε καντε χωρο , ερχομαστε…