Σωστος ο αποπανω.Ο Μαικ πρεπει να γυρισει για να κλεισει την καριερα του σε εμας.Οσο για το αγωνιστικο ενταξει δεν ειναι για πολλα πλεον αλλα αμα παιζει ενα μικρο χρονικο διαστημα καθε παιχνιδι θα ειναι κομπλε πιστευω.Μαικ ψυχαρα για παντα Τριφυλλαρα
Κανε το break σημερα να μας αρρωστησεις ρε τριφυλλαρα
…την υγειά σος να’χετε παιδιά…να είστε πάντα καλά…
Ξεκάθαρα outsiders αλλά μόνο και μόνο με τους εφιάλτες του '99, '09, '11…
[SPOILER]μην ξαναρρωστήσετε εσείς στο τέλος[/SPOILER]
εμείς δεν θέλουμε να αρρωστήσει κανείς…
Να γινει ενα καλο ματς θελουμε και να σπασουμε την εδρα
Καλα το παμε το ματσακι μεχρι στιγμης.Εχουμε τον ελεγχο παρολο που ο Μητσαρας ειναι αποντος.
δεν μας πειραζει αυτο
Αρκει να συνεχισουν ετσι
Τσιμπουκι απο τα λιγα!! Μπραβο, μπραβο, μπραβο!!!
Έχω κάτι χαλάσματα έξω απ’το σπίτι μου που είναι για κατεδάφιση, παρακαλείται το συνεργείο Λάσμε-Γκιστ να περάσει να τα ισοπεδώσει.
Υπομονη λιγες μερες και θα περασουνε Redrum!!! 8)
το ευχαριστηθηκα πολυ αυτο το ματς!!!
Μπραβο στους παιχτες για τη νικη αυτη!!!
Η φάτσα του Μπούλη όταν το παιχνίδι είχε κριθεί και ο τσαμπουκάς του στο Γκιστ όλα τα λεφτά. Απλά τους έβαλαν στην τσίτα ακόμα περισσότερο. Μπράβο σε όλους που ήταν ήρεμοι και δεν τσίμπησαν!
Μπραβο ρε αλανια!!!Παμε να τους τελειωσουμε τωρα στο Οακα
Οταν το αθλημα παιζεται 50/50, δεν μπα να εισαι πρωταθλητης Ευρωπης, αμα δεν εισαι καλυτερος μια βραδια χανεις… Προς γνωση και συμμορφωση και δικη μας, αλλα και δικη σας (εστω κατοπιν εορτης)…
Μπα, τι έγινε γιαννάκη, τώρα παίζεται 50-50 ε; ΟΥΣΤ από το τόπικ τώρα, και όταν χρησιμοποιείς τη λέξη πρωταθλητής ευρώπης θα βάζεις το εξάστερος μπροστά. Αυτά μόνο για σένα ε.
Οχι ρε μη με διωχνεις σε παρακαλω:cry:
Ναι 50/50 παιχτηκε το 1ο επεισοδιο, κι αποδειχθηκε οτι η ομαδα που παιζει καλυτερα επιβραβευεται ακομα και αν παιζει εκτος εδρας με τον πρωταθλητη Ευρωπης. Ουτε αυτο σας κανει μαλλον ομως… Για να δουμε το 2ο επεισοδιο…
Υ.Γ. Η επιθεση επι προσωπικου που μου κανεις με το ειρωνικο υφακι ειναι πραγματικα αναιτια και γελοια… τεσπα να σαι καλα
μποχού μποχού
Γιαννακη κλαιω :lol::lol::lol:
Μπράβο στον ΠΑΟ , 100% η τακτική και ο ρυθμός του σήμερα.Μεγάλη συγκέντρωση.Πηγε το ματς εκει που το ήθελε και δεν το έχασε σε καμία στιγμή