Παναθηναϊκός

Γαύρε έτσι και σε σκουπίσουμε βρες λαγούμι να κρυφτείς.

Σου βάζω δύσκολα, και πες μου πόσα πέρασες…

Παιδιά ενός λεπτού σιγή. Έκλασε ο μπασκετικός ειδήμων…

Είναι γνωστό οτι έχει υποκλίνεται ολη η Ευρωπη μπροστά τους σε ολη την σεζόν φετος.Σορρυ , αδίκησα το Χωλ Οφ Φεημ

Χαπια

Όχι μόνο ανιστόρητος, αλλά και μπασκετικά ανάπηρος.

Ενα μονο με το καροτσάκι σε εχω και την αναπηρική σύνταξη στο χερι

κλαιω.για αυτο άργησε το δευτερο ημιχρονο?

Πρέπει να ξεσκουριάσω λίγο πρώτα, έχω να παίξω από τότε που παίζαμε στα ανοιχτά του ηλυσιακού με αντίπαλο το μπατμαν πριν φορέσει τη φανέλα μας.

Καθαρά μπασκετικά μιλώντας κρίθηκε το ματς σήμερα λόγω

[COLOR=“DarkGreen”][B][SIZE=“5”]ΜΠΟΧΟΥ ΜΠΟΧΟΥ[/SIZE][/B][/COLOR]

…ΕΤΣΙ [B]ΕΠΡΕΠΕ[/B] ΝΑ ΓΙΝΕΙ :!: :razz:

απο οταν εφυγα απ’το γηπεδο δεν εχω σταματησει να γελαω με τον air printezis…:lol2::lol2::lol2::lol2:

μεγαλα αρχιδια η παναθα σημερα, στη φαση που μητσαρας το χανει κ ζηταει αμεσως τη μπαλα απλως ξερεις τι θα γινει…
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΥΚΙΤΣ μας κρατησε ορθιους οταν δεν ειχαμε λυσεις επιθετικα και μεγαλο ματς απο καρυ…

δε θελουμε φιεστα στο οακα, θελουμε σκουπαααααα!!!

Το είδες το σημερινό;

Καλή φάση και οι 3πλοι έλεγχοι με 4949583030 μπάτσους στο οακα σήμερα, επιτέλους είδαμε ματς χωρίς να κρέμονται κόσμος δίπλα, δε γίνεται να μπαίνουν 10000 παραπάνω απ’όσους χωράει.

ΜΠΟΧΟΥ ΜΠΟΧΟΥ

Θα ήταν λίγο δύσκολο να μην το δω όντας στη Θ29 :smiley:

Yπερτατη καυλα σημερα. Μπραβο σε ΟΛΗ την ομαδα!

@ rudolf: Δεν εχει να κανει με τους ελεγχους (μη νομιζεις δλδ οτι οσοι ητνα να μπουν ετσι δε μπηκανε…). Απλα λιγο τα πιο αυστηρα μετρα στα προηγουμενα ματς (και κοσμο να μην ειχανε μαθαινονται), λιγο το πιρι-πιρι απο πριν οτι δε θα μπει κανεις, ειχαμε νορμαλ συνθηκες. Ετσι κι αλλιως sold out δεν εγινε.

Α ρε μια χαρούλα! :smiley:
Πώς το είδες; Αλλοίωση αποτελέσματος ε; :lol:

Ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος tidus :smiley:

Γάμησέ τα φίλε, ΣΚΑΝ-ΔΑ-ΛΟ! [-X

το λέω επειδή πρώτη φορά το είδα αυτό, να κάνουν ελέγχους πριν ανέβεις στο κλειστό, απ’τις πύλες στο πάρκιν, γύρω γύρω κλούβες κλπ. προφανώς κάποιοι θα μπήκαν, αλλά όχι το χάλι που γινόταν. που έμπαιναν 10000 για πλάκα παραπάνω.

Το “σουτ Πρίντεζη” σήμερα σταμάτησε στην “τάπα γκιστ/λάσμε”.

Rudolf εγω πιστευω οτι οσοι ηρθαν ετσι με τον εναν η τον αλλον τροπο μπηκαν. Απλα δεν εσκασε ολος αυτος ο συρφετος οπως με μπαρτσελονα, που ξερανε ολοι οτι θα μπουνε ετσι. Ε, αυτοι κατσανε σπιτι τους (η στη χειροτερη πηραν εισιτηριο, αν και χλωμο το βλεπω :wink: )

το πρεζάκι της καρδιάς μας