Εντάξει Αργύρη, τη κωλοτούμπα τη κάναμε οι περισσότεροι φέτος για πάρτη σου στη διάρκεια της σαιζόν, αλλά κόψε με τις δηλώσεις. Είσαι πολύ λίγος και ήρθες μόλις φέτος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για να πετάς σπόντες για τη μπάλα και ειδικά για τη περίοδο της πολυμετοχικότητας. Έχεις καταντήσει η απόλυτη πουτάνα του αφεντικού σου, πάτα λίγο πόδι αν μπορείς.
Βέβαια ο κίνδυνος ουσιαστικά δεν είναι αν θα του κάνει πρόταση η ΤΣΣΚΑ, αλλά αν θα του κάνει πρόταση καμιά Φενέρ ή άλλη τούρκικη (που σύμφωνα με κάποιους το έχουν ήδη κάνει). Στην οποία περίπτωση τους Τούρκους, δυστυχώς, δεν μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε σαν ΠΑΟ σε οικονομικό επίπεδο με αντίστοιχη προσφορά. Και μην ακούσω από κανέναν πάλι το γνωστό χαριτωμένο που φοριέται τελευταία και στην περίπτωση Χάινς “μα να φύγει από τον εξάστερο/το Θρύλο και να πάει στους ανύπαρκτους, που δεν παίζει να σηκώσουν ευρωπαϊκό ποτέ;” Ναι, όταν τα λεφτά που είναι το βασικό κίνητρο είναι πολλαπλάσια φυσικά και θα το κάνει ο οποιοσδήποτε ξένος. Οπότε απλά σταυρώνουμε τα δάχτυλα και ελπίζουμε ή να μην κινηθούν να μας τον πάρουν, ή να μην είναι τόσο μεγαλύτερη η προσφορά ώστε τελικά να πειστεί να μείνει.
Καλά μωρέ τι λες κι εσύ τώρα. Δηλαδή περιμένεις από έναν επαγγελματία προπονητή μπάσκετ, έστω κι αν έχει από παλιά κάποια παναθηναϊκά αισθήματα (γιατί ο Άρτζι τα χει, ήταν και παίκτης της ομάδας μια φορά κι έναν καιρό κτλ.), να κόψει το λαιμό του για το ποδοσφαιρικό τμήμα; Και να βγει να πει τι ακριβώς, ότι γαμώ τους Γιαννακόπουλους και τους Βαρδινογιάννηδες και όλους όσοι σαμποτάρανε την πολυμετοχικότητα και εμπρός αδέρφια για τον νυν υπέρ πάντων πράσινο αγώνα; Ή μήπως νομίζεις ότι αυτό που τον απασχολεί είναι να γίνει ίνδαλμα της Θ13; Μήπως αυτό που τον νοιάζει είναι να πηγαίνει καλά Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ; Μήπως απλά έφαγε τόσο βρισίδι φέτος που τώρα που του παίρνουν πίπες όλοι είπε να κάνει και κάνα σχόλιο ανωτερότητας, το οποίο όμως όπως και να χει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΟ;
Δηλαδή ρε ποστ, οκ, το ξέρεις ότι με ενδιαφέρει πολύ συχνά η γνώμη σου σχετικά με το σύλλογο και τη λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ειλικρινά: είσαι σοβαρός;
Ναι, είμαι απολύτως σοβαρός. Βγαίνει και μιλάει με τον παραπληγικό δίπλα για τη νέα σαιζόν και τους στόχους. Ότι είναι και ο παραπληγικός δίπλα, δεν ευθύνεται αυτός. Μιλάει και λέει για μπάσκετ, μπλα, μπλα, τη μπάλα για ποιο λόγο τη πιάνει στο στόμα του, τόσο απότομα μεγάλωσε το κύρος του στο σύλλογο με το νταμπλ. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ο Ζοτς έκατσε δεκατρία ολάκερα χρόνια και με όσα πέτυχε θα μπορούσε να λέει και να λέει και να μην του κουνιέτε κανείς. Στη μπάλα αν έλεγε ή όχι οτιδήποτε ο Πεδουλάκης δεν θα αλλάξει τίποτα, εννοείτε αυτό, επίσης δεν έχει να κάνει με τον αν τον δει ή όχι η 13 και η κάθε 13 από καλό/κακό μάτι. Έχει να κάνει με τον προσωπικό εγωισμό του μαλάκα δίπλα του που τους θέλει όλους υποχείριά του και εν μια νυχτί αρκετοί ξέχασαν πολλά και για την παραφροσύνη που τον δέρνει να ορίζει καταστάσεις εξόν του δικού του μεριδίου. Τέσπα. μεγάλη κουβέντα. Η άποψη μου είναι άποψη μου, δικιά μου και δεν είναι απαραίτητο να συνάδει με την άποψη καμιάς 13, ας κάτσουν πλέον να λουστούν πολλοί αυτό που εξέθρεψαν.
Συμφωνω με Γκρακχο για τον Λασμε.Σιγουρα θα κοιταξει να χτυπησει οσα φραγκα περισσοτερα μπορει γιατι αυτο θα ειναι το τελευταιο μεγαλο συμβολαιο της καριερας του αφου δεν ειναι και κανενας πιτσιρικας.Ας ελπισουμε οτι θα μεινει ο παιχταρας
προσπαθήσαμε να μην εκτραχυνθούμε στο μπάτζετ γιατί κάτι τέτοιο το πληρώνεις στο μέλλον
Πραγματικά όμως: όλα αυτά, γι’ αυτό;
Εκτός κι αν μου ξεφεύγει κάποιο άλλο σημείο των δηλώσεών του που μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με μπάλα και πολυμετοχικότητα, που δεν το νομίζω όμως γιατί κάθισα από περιέργεια και το ξεψάχνισα το κείμενο. Και ρωτάω: Απ’ αυτό το σχολιάκι εσύ συμπέρανες ότι ο Άρτζι έχει καβαλήσει το καλάμι και νιώθει ότι μπορεί να τη λέει σε όλους, ότι φτύνει το Νικόλα τον Πατέρα ή τον Αντρίκο το Βγενόπουλο ή δεν ξέρω κι εγώ ποιόν άλλο (…που να τους χέσω για τοτέμ αλλά τέλος πάντων) και ότι όλα αυτά τα κάνει για να αβαντάρει τον Τράκη; Φαντάσου δηλαδή και να απέφευγε επιδεικτικά τις αναφορές στο Ζοτς ή να αντιδρούσε εκεί που ο Τράκης είπε “έχουμε το δεύτερο προπονητή στην Ευρώπη μετά τον Ζοτς”. Χίτλερ θα μου τον έβγαζες.
Το ότι μιλάει κολακευτικά για Τράκη όντως είναι κάτι που δε γίνεται ν’ αρέσει σε κανέναν οπαδό της ομάδας. Αλλά συγνώμη κιόλας, μ’ αυτή τη λογική πρέπει να βγάλουμε γλοιώδεις τσάτσους και πουτανάκια όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες της ομάδας, πρώην και νυν, και τον ίδιο το Ζοτς, γιατί αν θυμάσαι δε βγήκε ποτέ κανένας απ’ αυτούς να του την πέσει (απλά γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ). Για να βρούμε κάποιον που να είχε σχέση με την ομάδα και να είναι διατεθειμένος να την πει στον Τράκη, πρέπει να πάμε να ρωτήσουμε το Ντίνο Ράτζα. ΤΟΝ ΡΑΤΖΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Τέλος πάντων, απλά θεωρώ ότι είσαι απίστευτα υπερβολικός στο συγκεκριμένο θέμα. Ότι για να την πεις στον Πεδουλάκη έκανες την τρίχα τριχιά. Ε, ντάξει.
Peace.
Καλα στο ποδοσφαιρο γιατι δεν πηραμε αδεια?Τι μαλακιες κανει ο Αλφουζος?
Βγηκε η Ξανθη ευρωπη τελικα.
Δεν με ενδιαφερει ποιος βγηκε ευρωπη το θεμα ειναι οτι εμεις δεν αξιζαμε και δεν το κερδισαμε μεσα στο γηπεδο αρα πολυ καλα κανανε και δεν μας δωσανε αδεια.Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας. :lol::lol::lol:
Αρνηθηκε την προταση του ΠΑΟ ο Λασμε. Μεγαλη απωλεια.
τωρα το ειδα κι εγω
Πολλα λεφτα ζηταγε για να μεινει.
Κριμα γιατι τον ηθελα τον Λασμε αλλα αφου αρνηθηκε το ενα μυριο τον χρονο ας παει στο καλο
Αν ισχύουν όλ’ αυτά, στο καλό και να μας γράφει. Πολλοί φραγκοφονούληδες μας μαζεύτηκαν τελευταία ρε πούστη μου.
Παίδες, μην τον βγάλουμε κι αυτόν πουτανόπαιδο όμως γιατί δε βγάζει πουθενά αυτό το πράμα. Καλώς ή κακώς ο Λάσμε ούτε γεννήθηκε με πράσινη κουδουνίστρα στο χέρι ούτε έφαγε τα νιάτα του στην Πανάθα. Μην τον καταδικάσουμε επειδή έκανε αυτό που κάνουν σχεδόν όλοι σ’ αυτή τη δουλειά. Ας τον θυμόμαστε για τα γαμάτα πράγματα που έκανε για την ομάδα σ’ αυτούς τους έξι μήνες (πόσοι ήταν) και ας ελπίσουμε απλά να βρει η ομάδα παίκτη να αναπληρώσει αυτή την απώλεια, που εγώ δεν κρύβω ότι με στεναχώρησε.
Στο καλό Στεφάν.
δεν θεωρω τοσο τραγικη τη φυγη του λασμε. ειναι της μοδας τα undersized υπεραθλητικα 5αρια (εχω την εντυπωσηπως στην ευρωπη το εφερε ο ιβκοβιτς αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.) και υπαρχουν αρκετοι στην αγορα νομιζω. για παραδειγμα τσεκαρετε αυτον
μικροτερος απο τον λασμε, μεγαλυτερο wingspan και 2,1 ταπες μ.ο περυσι.
μαζι με ντορσευ η καποιον αλλον αντιστοιχο (αν κινηθουμε στην ιδια φιλοσοφια δηλαδη) θα ειμαι ευχαριστημενος.
το σημαντικο ειναι οτι υπεγραψε ο γκιστ (παικτης που νομιζω δεν θα αναπληρωνοταν τοσο ευκολα οσο ο λασμε)
Μετριος στον ΑΡΗ του 2011.
δεν ειχα δει οτι ειχε παιξει στον αρη :P. εμ αφηνετε τα λαβρακια να φυγουν και μετα λετε οτι κατεστρεψαν το πρωτατθλημα παο και οσφπ
τον εφερα σαν παραδειγμα παντως για το ποσο ευκολο ειναι να βρεις πλεον εναν παικτη στυλ λασμε
Νομίζω ξεχνάτε ότι εκτός από τις αμυντικές ικανότητές του, ο Λάσμε είχε (σε πλήρη αντίθεση με τον Ντόρσει πχ) και αρκετό μυαλό για να παίξει σωστά στην επίθεση με αποτέλεσμα παρότι δεν έκανε καν προετοιμασία, να καταφέρει να προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα στο παιχνίδι του Διαμαντίδη.
Τέτοιοι παίκτες δεν υπάρχουν πολλοί, και το ότι κάποιος είχε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 τάπες στο ιταλικό πρωτάθλημα πολλές φορές μπορεί να μην λέει και τίποτα.
I’m with Chris on this one.
Το να αντικατασταθεί ο Λάσμε δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση όσο πιστεύετε πολλοί, δε γίνεται με το να πάρεις απλά έναν παίκτη “με τα ίδια χαρακτηριστικά”.
θαθελα πολυ να προσπαθουσαμε να παρουμε τον Petway Brenton.
Πολυ καλος παιχτης.
Brent Petway λεγεται και μαλλον θα τον παρουμε εμεις… δυστυχως
Θα εκπληρωσει επαξια το κενο που απ’οτι φαινεται θα αφησει ο Αντιτς… στα μπουζουκια
Ελπιζω αν ερθει να με διαψευσει