Παναθηναϊκός

Tα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι.
Τα πολλα κατι προς “σκατα” μου φερνουν.

υπεγραψε ! υπεγραψε ο παικταρας…καλα οχι πως υπηρχαν αμφιβολιες αλλα δεν ειναι και λιγο να χουμε μεχρι το 2012 ( ελπιζω να μην μας τον παρουν ) τον καλυτερο ελληνα παικτη αυτη τη στιγμη…

ton kalitero ellina pexti pou exi dio xronia na pe3i protathlima…

καταλαβες ποιον λεμε?

ton nini#-o

ναι…γτ εχει 2 χρονια??

Ρε συ Rock μπορεις γενικα να μιλας λιγο πιο μετριοπαθως;! Πραγματικα βλεπω το πως γραφεις και με πιανει φαγουρα…

Χαλαρωσε λιγο και γραφε λιγο πιο νορμαλ!

:lol::lol::lol:

@ shortsman

ρε μαν χαλαρωσε ! πλακα κανω !

λολ!το αστειο που ειναι?:-k

Αυτό: "απο τη μια φοβομαστε την ανυπαρκτη ανορθωση(γτ ρε παιδια ελεος ανυπαρκτη ειναι μαι ομαδα που δεν εχει βγει ποτε ch.l.της ανοιξε η κωλ@ρα και εκανε 2 καλα παιχνιδια.ομαδιτσα της σειρας ειναι για μενα.το οτι κερδισε τον ολυμπιακο σιγα το δειγμα,λες και δεν τα βλεπαμε τα φιλικα του.)

Και αυτό: “εγω πιστευω και το χ στο μιλανο το χουμε!”

Πραγματικά “ντρέπομαι” για τους παναθηναϊκούς του φόρουμ:(

οταν θαμαστε στους 4 ομως θα σου κανω κουοτ στα μηνυματα μου και θα σε ρεζιλεψω!!:p:p

χασαμε τον πρωτο τιτλο της χρονιας …

δεν πειραζει εχουμε δρομο μπροστα μας , θα παρουμε τους αλλους 3 που ειναι και σημαντικοι !

:lol::lol::lol::lol:

Φιλικα προετοιμασιας ηταν… 8)

ναι ρε …με την ζαλγκιρις παιζουμε και πρωτη αγνωστικη ευρωλιγκα ! θα φαει καλα…

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&tag=7759&pubid=1380111

Πανικος!
Σορρυ, Ζοτς αλλα υστερα απο ενα χρονο τωρα καταλαβες οτι δεν κανει ο Σαρας- εεε ο “καποιος”?
Ο Ολυμπιακος ξεκινα με το δυνατοτερο ροστερ που χε τα τελευταια χρονια (τουλαχιστον), γεματος αισιοδοξια και εμεις εχουμε εσωτερικα προβληματα!!! Ουτε κατα διανοια δεν μπορω να φανταστω να φευγει ο Σαρας… Τεσπα, μπορει να το κανει για εκφοβισμο, λανθασμενα βεβια.
Τις επομενες μερες θα φανει!!

Παρακολουθώ πολύ διακριτικά το μπάσκετ και βλέπω αρκετή γκρίνια.
Τέλος πάντων.

Στα ποδοσφαιρικά…
Η Μαντόνα λένε ήταν καλή χθες όπως είδα σε σχόλια και στις ειδήσεις.
Όχι τίποτα το “ω Θεέ μου η ζωή μου τελείωσε” αλλά καλή.

Ελπίζω να μην μας επηρρεάσει η αδράνεια.

Σιγά τα εσωτερικά προβλήματα.Πφ,έχω βαρεθεί να βλέπω τόση γκρίνια απ’τον καθένα να πούμε,ζοτς είναι.
Τότε που’χε αρπαχτεί με τον Αλβέρτη δηλαδή τι έγινε?Γίνονται αυτά,σοβαρευτείτε.