Θα μάθεις να ξεχωρίζεις το ποια από το πια;
Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι;;;
Η ορθογραφία κυρίως. Βλέπω κάναμε βήματα από το προηγούμενο ποστ και δεν έγραψες τώρα πιο. Καλά πάμε :):!:
Μαγκα την ειρωνεια σου τραβα πουλα την αλλου.Αν δεν σου αρεσει η ορθογραφια μου προσπερνα το ποστ μου και ξεκολλα.
Τρεχω να παρω τον Γαυρο να ενημερωθω.Γιατι για να γουσταρεις εναν παικτη ή να τον πεις με το μικρο του πρεπει να τον εχεις δει τουλαχιστον μια σεζον(παρεπιπτοντως,τον ηξερα απο περσι,αν θες το πιστευεις).
Εσεις παντως με 60 ποντους μαξιμουμ τη χρονια στα μεγαλα ματς μια χαρα μας λεγατε για την μπασκεταρα που παιζει η παναθα και το πως μας καταπιε. Τον ιδιο καιρο που μια πραγματικα μεγαλη ομαδα εριχνε κατοσταρα σε τελικο ευρωλιγκας.
Queen κάπου μπερδεύεις το περιεχόμενο της λέξης “μεγάλη ομάδα”.
Το περιμενα οτι θα παρεξηγηθει.Λεγοντας μεγαλη ομαδα,αναφερομαι στον Ολυμπιακο της διετιας 2011-2013,συγκριτικα με τον Παο της περσινης περιοδου και οχι στο ποια ομαδα ειναι ιστορικα μεγαλυτερη.
Ούτε καν αυτό. Εσύ λες ποιάς ομάδας το μπάσκετ είναι (συνήθως με υποκειμενικούς όρους) το πιο ελκυστικό. Ούτε αυτό αρκεί για να καθορίσει ποιά ομάδα είναι η μεγαλύτερη.
Δεν ξέρεις εσύ Γράκχε. Εδώ σου λέει τα παιδιά τερματίσανε το άθλημα τόσο που ρίξανε κατοστάρα στον τελικό, δεν είχε πια ενδιαφέρον η Ευρωλίγκα και βλέπανε βέλγικο πρωτάθλημα.
Έλα κόφτο κι εσύ τώρα. :lol: Η ουσία για χτες είναι ότι σε μια περίοδο γενικής ανετοιμότητας κέρδισε ο λιγότερο κακός. Τώρα όποιος θεωρεί ότι ακόμα κι έτσι έχει περιθώριο για καζούρα και πόσο σας γαμήσαμε και τα λοιπά και τα ρέστα, ε ξέρω γω, κλάην μάην.
Ε αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Τι αρχίζουμε από τώρα τα “ευρωλίγκα ο θρύλος, νταμπλ ο βάζελος” και “μια χαρά την έκανε τη δουλειά ο ΜΑΤ”, αφού μπάσκετ δεν έπαιξε κανένας;
ε αμα βλεπει τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας να λεει οτι θα τον κερδίσει και άνετα κιόλας, ε ας κανει και λιγο καζουρα. δεν θα γινει και τίποτα.
παίζει να το εχει κανει και για γούρι ο παναθηναϊκός βέβαια
Όλοι ξέρουμε πια ποια θα είναι η κατάληξη τον Ιούνη.
:lol:
Απο τα ματς του Πανιωνιου με την Οστανδη τον ειχα ψιλοδει τον Λοτζεσκι,αλλα ας ειναι.
Η καζουρα εγινε κυριως γιατι καποιοι μετα απο ενα ομολογουμενως κακιστο ματς,βρηκαν παλι ευκαιρια να κραξουν Σπανουλη,λες και ολοι οι υπολοιποι παιξαν μπασκεταρα.
Τελος παντων,προφανως και θα εχουμε και αλλες ευκαιριες για παρομοιες συζητησεις μεσα στη χρονια,οποτε να μη σας χαλαω και το θρεντ απο τωρα.
καμαρώστε το παπαδοπαίδι.
…νωρίς το είδες…
Πάλιωσε…
Παραμενει το ιδιο σοκαριστικο ομως8O
…όσο να είναι…
ανατριχιαστικό…επονείδιστο…ακατανόμαστο… :?
Καλά… ας έπιανε καμιά κάμερα τον Γιαννακόπουλο να κάνει κάτι τέτοιο, και σας έβλεπα μετά αν είχατε την ίδια “κλάην μάην” στάση… :roll:
Αφού αυτός είναι πρεζάκιας.